Basiliek*

Fantastische Michelinster-ervaring van vijf gangen incl. zes amuses

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 39.50 € 77.50Te reserveren t/m 31 oktober 2017
Originele prijs € 77.50
Korting 49%
Je voordeel € 38.00

Fantastisch 5-gangenmenu inclusief zes amuses voor maar € 39,50!


Gelegen aan de Vischmarkt in het culturele centrum van Harderwijk ligt het alom geroemde restaurant Basiliek. De moderne inrichting en de persoonlijke aandacht geven duidelijk aan dat over elk facet van het restaurant is nagedacht. Ook het eten wordt gepresenteerd in een zorgvuldig uitgebalanceerd menu, zodat alle smaakpapillen HEERLIJK gestimuleerd worden. 


Dit is te danken aan chef-kok Rik Jansma, die al tien jaar aan het roer staat van dit sterrestaurant, en hij heeft ook nu weer een gastronomische ervaring klaar staan voor de echte liefhebbers. De keuken heeft veel invloeden van de internationale en mediterrane keuken. Bij Basiliek kan je romantisch of zakelijk HEERLIJK eten in een relaxte en gezellige ambiance.


TIP: vraag naar het zorgvuldig uitgekozen wijnarrangement! Het team zal je verrassen met de meest bijzondere wijnen die, net als de menukaart, per seizoen veranderen.


Wacht dus niet langer en ga een uitblinkende avond tegemoet voor slechts € 39,50!



  • Te reserveren t/m 31 oktober 2017

  • Te reserveren van dinsdag t/m zaterdag

  • Alleen als diner te reserveren

  • Niet i.c.m. andere cadeaubonnen en acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Vischmarkt 57LL
3841BE Harderwijk
Nederland
  • Basiliek*
    9.3

    Frans Joor

    Gisteravond gebruik gemaakt van een Heerlijk 6 gangen arrangement. Wij werden aangenaam verrast door de heerlijke amuses. Met daarna onder andere verrukkelijke ceviche van makreel, heerlijk stukje zeebaars en een meer dan lekkere sucade van Angus rund. Prima smaak, mooi mals en dus langzaam gegaard, met een intens smakende fond, meer een glace, erbij. Klassiek en zoooo lekker. Mooie kazen en een heerlijk dessert. Ook de friandises mogen er zijn. En een perfecte espresso. Wijnarrangement gewoon goed. Vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 september 2017
  • Basiliek*
    9.8

    Ronny de Wolf

    prachtige en smaakvolle amuses 5 gangen diner geweldig netjes dat de eigenaar even aan tafel komt om je welkom te heten en heerlijk dat er rekening wordt gehouden met je wensen wordt gehouden. Minpuntje het aperitief dat je wordt aangeboden is nogal aan de prijs en de koffie krijg je geserveerd met kleine hapjes alleen wordt er niet gevraagd of je dit we wilt. De hapjes waren overigens wel enorm lekker dus wel genoten er van.
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 september 2017
  • Basiliek*
    6.3

    Marion

    De passie zit in het maken van omzet.
    7
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 september 2017
  • Basiliek*
    9

    Nic

    Warm welkom in sfeervol restaurant. Chefkok komt persoonlijk aan tafel om welkom te heten en het menu toe te lichten. Gerechten waren allemaal erg goed. Heerlijke avond gehad.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 september 2017
  • Basiliek*
    9

    GS

    Kort gezegd: een aanrader! Wat een super fijn restaurant met zeer vriendelijke , gastvrije eigenaren en bovenal een fantastische keuken. Heerlijke wijnen, dus een eurobob (die het restaurant eventueel voor je regelt) is zeker aan te raden! Wij komen zeker weer eens.....
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 september 2017
  • Basiliek*
    8.5

    Marian

    Het eten was heerlijk, en prachtig opgediend. Ik zou graag een hoger cijfer voor service en bediening geven. Maar, bezwaren daar tegen zijn : - de grote opdringerigheid ten aanzien van dranken: nauwelijks gezeten die champagnes onder je neus om te kiezen, terwijl je liever iets anders drinkt. - bij bestelling van mineraalwater door één persoon, werd dit vrij slinks omgezet met onbeperkt water voor de hele tafel ( 20 euro) terwijl één flesje mineraalwater voldoende was geweest en het voor een restaurant van gastvrijheid getuigd om ongevraagd een karaf gekoeld heerlijk Nederlands kraanwater op tafel te zetten. Een must voor ieder restaurant in NL waar we het beste water van de wereld hebben. - doordrukken van een wijnarrangement - doordrukken van een extra wijnplankje Voor al deze zaken geldt dat dit gebeurde zonder enig inzicht in prijzen te hebben. Dat voelt zeer onplezierig als je met gasten bent.
    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 september 2017
  • Basiliek*
    10

    Anita Boone

    Super lekker en gezellig echt een feestje
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 september 2017
  • Basiliek*
    10

    Jolanda Reckers van der Werf

    Wederom een heerlijke avond gehad. Het eten was verrukkelijk en de bijbehorende wijnen paste er uitstekend bij. Prima bediening en voor een ieder persoonlijke aandacht.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 september 2017
  • Basiliek*
    8.8

    Henk Tolsma

    Mooie locatie en fraai pand, besloten terras aan de voorkant. Zeer gastvrije ontvangst, prettige rustige sfeer binnen. Het 5 gangen diner smaakte prima, met zorg bereid, bijzondere ingrediënten. Helaas in verband met werk de volgende dag hebben we geen wijnarrangement besteld, dit gaat zeker de volgende keer gebeuren, Al met al een aanrader, zeker met zo\'n heerlijk aanbieding goed bereikbaar voor de meeste mensen.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 september 2017
  • Basiliek*
    9.5

    Hanneke

    Qua sterrenervaring zou er wellicht nóg meer gespeeld kunnen worden met verrassende smaken, maar alles zag er tiptop uit! Een hele fijne en smaakvolle avond genoten.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 augustus 2017
  • Basiliek*
    8.3

    Wim Hogewoning

    Genoten van een vijf gangen diner. Heerlijke gerechten, prima wijn, en keurige en uiterst vriendelijke bediening. Echt een top avond gehad, en wij komen zeker terug.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 augustus 2017
  • Basiliek*
    10

    Suzanne

    Wat een geweldige avond bij de Basiliek! Wat een smaaksensaties! Het diner was echt super en verrassend. We hebben van elke hap genoten! De bediening was erg goed, servicegericht en weet een relaxte sfeer te creëren. De chef was alleraardigst. En de rekening viel enorm mee. Wat een top avond!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 augustus 2017
  • Basiliek*
    8.5

    Sjoerd

    Prachtige locatie, super lekker eten, prachtige wijnen, in een gezellige sfeer
    10
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 augustus 2017
  • Basiliek*
    10

    Marja Langens

    Ondanks de aanbiedingsprijs van HEERLIJK.NL was de kwaliteit en service niet anders dan we gewend zijn.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 augustus 2017
  • Basiliek*
    8

    A Bakker

    Het was allemaal lekker, maar vooral het toetje had wat meer body en wouw effect kunnen hebben.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 augustus 2017
Pagina 1 of 28
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer