Aubergine*

HEERLIJK 6-gangendiner incl. overnachting en ontbijt

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 101.50 € 177.00Te reserveren t/m 17 december 2017
Originele prijs € 177.00
Korting 43%
Je voordeel € 75.50

HEERLIJK 6-gangendiner incl. overnachting en ontbijt bij Aubergine voor slechts € 101,50


Aan de oevers van rivier de Maas, in het fraaie kloosterdorpje Steyl (nabij Venlo), vind je restaurant Aubergine. Gekenmerkt door een HEERLIJKe rust, die je niet op veel andere plekken tegenkomt.


In het stijlvolle restaurant voel je jezelf helemaal thuis. Bij binnenkomst word je door Patron-Cuisinier Paul Pollux en zijn echtgenote May zeer hartelijk ontvangen en zorgen zij samen met hun team voor een échte, culinaire Michelin beleving. Na deze gastronomische verwennerij kun je overnachten in de B&B van Aubergine in één van de luxe suites inclusief ontbijt. 


Dat je hier geniet op hoog niveau blijkt wel uit het feit dat Aubergine al meer dan tien jaar in bezit is van een Michelinster. Daarnaast is het restaurant bekroond met 16 Gault&Millau punten, en heeft het een notering in de Lekker gids top100. Een ware prestatie!


Ervaar het zelf! Dit is een exclusieve aanbieding en is beperkt beschikbaar.


*Prijzen


- De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 101,50 per persoon voor een overnachting van donderdag op vrijdag.


- Voor een overnachting van vrijdag op zaterdag, zaterdag op zondag en zondag tot maandag wordt een toeslag gevraagd van € 15,- per persoon.


- Een eenpersoonsreservering kan alleen worden gemaakt voor een overnachting van donderdag op vrijdag, hiervoor geldt een toeslag van € 30,-.  • Te reserveren tot en met 17 december 2017

  • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

  • Naast de bevestiging van HEERLIJK.nl via de mail, neemt de restaurateur contact op om de reservering te bevestigen, dit door de beperkte beschikbaarheid

  • Bij het bevestigen vraagt de restaurateur om een aanbetaling van 50%, dit wordt geregeld tussen restaurant en gast

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Maashoek 2a
5935BJ Steyl
Nederland