20 Nieuwe Bib Gourmands in Nederland!

Nieuws overzicht > 20 Nieuwe Bib Gourmands in Nederland!

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018 bevestigt met 44 nieuwe adressen de culinaire dynamiek in de Lage Landen. De gids verzamelt restaurants die bij de MICHELIN inspecteurs in de smaak vallen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle restaurants bieden een volledig menu aan (voor-, hoofd-, en nagerecht) voor maximaal 37 euro. In de 10e editie van de populaire gids zien we heel veel nieuwe adressen terug.


Nederland krijgt er in deze editie 20 nieuwe namen bij:

  • Ledeboer (Almelo)

  • Ron Gastrobar Paris (Amsterdam)

  • Scheepskameel (Amsterdam)

  • LEV Foodbar (Doetinchem)

  • Valenzia by Zarzo (Eindhoven)

  • Oogst (Den Haag)

  • Klein Parijs (Harderwijk)

  • De Uitkijk (Hellendoorn)

  • Gym & Gin (Kralingen)

  • Sukade (Meppel)

  • Witlof (Nijmegen)

  • Calva (Nootdorp)

  • Cepes (Otterlo)

  • Bistro D’Ertepeller (Papendrecht)

  • Ayla (Rotterdam)

  • FG Bistro (Rotterdam)

  • The Park - Inspired by Erik van Loo (Rotterdam)

  • De Tuinkamer (Ruurlo)

  • De Watermolen (Velp)

  • Herberg de Zoelensche Brug (Zoelen)

België mocht 23 nieuwe namen verwelkomen:

  • Schnitzel (Antwerpen)

  • Tou.Gou (Brugge)

  • Signatuur (Hoogstraten)

  • Het Verschil (Lede)

  • Au Filet de Sole (De Panne)

  • Xaler (Ronse)

  • Plat Prefere (Snaaskerke)

  • Faraya (Wemmel)

  • L’Attrape Loup (Baileux)

  • Tero (Bierges)

  • Chermanne (Charleroi)

  • Ferme des 4 saisons (Chimay)

  • Sophie et Nicloas (Comblain-la-Tour)

  • Epices et Nous (Erpent)

  • Wine & More (Erpent)

  • Le Castel (Fosses-la-Ville)

  • La Cuisine de Yannick (Liege)

  • Bell’Arrivo (Ronquieres)

  • Uppkok (Sart-Bernard)

  • La Cour de la Reine (Spa)

  • L’O de Source (Spa)

  • Moment Gourmand (Tournai)

  • Si Jamais (Tournai)

Met K Restaurant in Huldange heeft Luxemburg er 1 Bib Gourmand bij.

HEERLIJK feliciteert alle restaurants met deze geweldige prestatie!

 

Foto: FG Bistro / Bib Gourmand

 


Vrijdag 10 november 2017 - Bron: MICHELIN Bib Gourmand
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer