The Jane van Sergio Herman geopend

Nieuws overzicht > The Jane van Sergio Herman geopend

Na een periode van drie jaar aan voorbereidingen is het dan eindelijk zo ver. Het nieuwe restaurant van Sergio Herman, The Jane in Antwerpen, heeft zijn deuren geopend. Op korte termijn reserveren is voorlopig geen optie, The Jane is voor de komende drie maanden al compleet volgeboekt.

Sergio Herman wil voorkomen dat The Jane direct voor heel 2014 wordt volgeboekt en maakt daarom gebruik van een reserveringstermijn van 3 maanden. Voor de Upper Room Bar geldt overigens een termijn van één maand.

Upper Room Bar, de inpandige food- en cocktailbar is eveneens op 25 maart geopend. De Upper Room Bar heeft een aparte kaart en serveert naast wijnen ook cocktails en speciaalbieren.

‘The Jane is meer dan een waanzinnig bord eten’ laat Sergio Herman weten in een reactie. Hij gaat verder; `De beleving is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Daarom moeten niet alleen de gerechten, maar ook alles daaromheen onze visie en ons gevoel uitstralen. Van de front desk tot de tafelkleden en van borden tot de broodmandjes. Alles in The Jane is speciaal voor ons gemaakt`. Zo hangt er bijvoorbeeld een mooie 800 kilo wegende kroonluchter in het restaurant.

Leuk om te weten is dat Sergio Herman niet overdrijft als het gaat om; ‘’Alles in The Jane is speciaal voor ons gemaakt’’. Zo hebben ze een getatoeëerde keuken, custom made tafelkleedjes en speciaal voor het personeel ontworpen G-star Raw werkkleding. De messen die gebruikt worden komen uit Tel Aviv en er hangt een prachtige 800 kilo wegende kroonluchter uit Beiroet.

Nick Bril is afgelopen acht jaar de rechterhand van Sergio Herman geweest in driesterrenrestaurant Oud Sluis. The Jane hebben Sergio Herman en Nick Bril echter samen opgezet. Het was voor beide heren tijd voor een nieuwe uitdaging na hun avonturen in Oud Sluis.

Dinsdag 25 maart 2014 - Bron: Misset Horeca