Beste restaurants 2014 voor bodemprijs

Nieuws overzicht > Beste restaurants 2014 voor bodemprijs

De feestdagen zijn voorbij, maar we krijgen er maar geen genoeg van! Wij vieren dat het nieuwe jaar is begonnen met de HEERLIJK10Daagse winnaarseditie. De restaurants die aan deze editie deelnemen zijn door de HEERLIJK10Daagse bezoekers verkozen tot allerbeste van 2014. Van 23 januari t/m 1 februari presenteren zij graag nog eenmaal hun winnende menu’s.

HEERLIJK10Daagse maakt toprestaurants toegankelijk
Tijdens deze 10 dagen kun je genieten bij onze gastronomische top tegen een vriendelijk prijsje.
Zo betaal je bij ‘t Kalkoentje (Rhenen) normaal voor een 4-gangen diner € 55,- maar nu kan je al voor € 25,- genieten van een 3-gangen diner. Of probeer de lunch bij de Bokkedoorns**, in plaats van € 57,- voor een 3-gangen lunch betaal je nu slechts € 40,-. En Vis & Ko biedt buiten de HEERLIJK10Daagse om haar 3-gangen diner aan voor € 42,50 en nu voor € 25,-. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het waanzinnige HEERLIJK10daagse voordeel.

De Treeswijkhoeve** best gepresteerd
Onze HEERLIJK10Daagse bezoekers hebben gestemd en hier is restaurant De Treeswijkhoeve** (Waalre) verkozen tot het beste restaurant van Nederland. Andere winnaars zijn: `t Kalkoentje (Rhenen), Parkheuvel** (Rotterdam), De Silveren Spiegel (Amsterdam) en De Zwaan* (Etten-Leur).

Nieuwsgierig naar de overige winnaars, kijk op: www.heerlijk.nl/10daagse

Beperkte beschikbaarheid
Sinds 9 januari is het mogelijk voor heel Nederland om weer te reserveren bij de toprestaurants! Begin het jaar gelijk goed met een HEERLIJK(e) lunch of diner bij de winnende restaurants. Zorg dat je er snel bij bent, want de reserveringen gaan erg hard! Reserveer nu op: www.heerlijk.nl/10daagse

Vrijdag 9 januari 2015 - Bron: Heerlijk