Bouzy, Wine & Food heeft haar deuren geopend!

Nieuws overzicht > Bouzy, Wine & Food heeft haar deuren geopend!

Martijn Verbruggen en Stefan Verleer hebben midden september Bouzy, Wine & Food aan de Denneweg in Den Haag geopend. In een mooi historisch pand op de hoek van de Denneweg en de Mauritskade zijn zij hun eigen zaak gestart.

Bouzy
Bij Bouzy, Wine & Food kun je HEERLIJK lunchen, borrelen en dineren. Het is een toegankelijke zaak met een stoere, maar warme vintage uitstraling. De wijnen zijn het hart van Bouzy. “We voeren ruim 100 wijnen waarvan zo’n 25 open wijnen waaronder meerdere champagnes”, zegt mede-eigenaar Martijn Verbruggen. Bouzy is vernoemd naar de Franse grand cru-gemeente Bouzy, die bekend staat als een van de beste terroirs van de Champagne.

Gastheren
Gastheren, vinologen en zakenpartners Martijn Verbruggen en Stefan Verleer brengen een schat aan ervaring mee. In redio Den Haag werkte Martijn als maître-sommelier in (sterren)restaurants als Savelberg, Seinpost en Catch by Simonis. Stefan Verleer werkte als bedrijfsleider en maître-sommelier bij restaurants de Zoute Zoen en South of Houston.

Martijn Verbruggen: “De eerste reacties zijn erg positief. Naast complimenten over het eten en de wijnen zijn onze eerste gasten vol of over de inrichting, de bar, het toegankelijke karakter en de fijne sfeer.”

We zijn benieuwd!

Woensdag 30 september 2015 - Bron: Heerlijk.nl