Culinaire ideeën voor het weekend

Nieuws overzicht > Culinaire ideeën voor het weekend

Het weekend staat voor de deur en er zijn heel veel HEERLIJKe dingen te doen! Heb je nog geen plannen?  Wij hebben de leukste culinaire evenementen voor je op een rijtje gezet. 

25,26 & 27 September: Tilburg Culinair
Gelegen tussen kerk en paleis ligt een relatief stukje rustig Tilburg: het Willemsplein. Tijdens Tilburg Culinair kunnen restaurants laten wat ze in huis hebben. De beste restaurants uit de omgeving trakteren je deze dagen op de HEERLIJKste gerechtjes. Op het plein staan onder andere voor u klaar: Otori, Auberge du Bonheur, Le Bistro, Bord’O en St. Sjaak.
http://tilburgculinair.nl/

26 September: Culinaire wandeling Zuidlaren
In het prachtige dorp Zuidlaren in Drenthe vindt deze zaterdag 26 september de eerste editie van de culinaire wandeling plaats. Je wandelt langs de leukste restaurants van dit mooie brinkdorp en in ieder restaurant ga je genieten van een heerlijke wijnspijs-combinatie. De wandeling is ongeveer zes kilometer dus trek je wandelschoenen maar aan!
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

26 September: De Culinaire Route (Rotterdam)
De West-Kruiskade in Rotterdam biedt op zaterdag 26 september een dag vol heerlijke hapjes. Tijdens De Culinaire Route kun je kennismaken met de 1000 smaken die de straat te bieden heeft. Je proeft de lekkerste internationale gerechten van onder andere Holy Smoke, Restaurant Ryad en Slagerij Schell.
http://www.worldfoodfestival.nl/nl/programma/event/?programid=8b4d0b46-d6cc-4899-9033-027c3f671911

27 September: Pure Markt (Amsterdam)
Op de Pure Markt in Park Frankendael vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Meer dan 100 ambachtelijke ondernemers op het gebied van HEERLIJK eten en drinken. Haal je boodschappen er vervolgens zelf een maaltijd mee te bereiden, of neem plaats op de gezellige terrassen met live muziek.
http://www.puremarkt.nl/

27 September: Smaakboulevard (Amsterdam)
In het Sloterpark in Amsterdam wordt op zondag 27 september het food evenement Smaakboulevard plaats. De Smaakboulevard is  een uitgelezen aanleiding voor bewoners, ondernemers en bezoekers om even langer stil te staan bij de plek, bij het eten en bij elkaar. De Smaak Line Up zal onder andere bestaan uit: Toko Java, De 7 Deugden, Taji Chef en Plato.
http://smaakboulevard.com/

We hopen dat er wat voor je bij zit en wensen je HEERLIJKe dagen toe!

Vrijdag 25 september 2015 - Bron: Heerlijk.nl