Eten op sterniveau in marktkraam? Het kan!

Nieuws overzicht > Eten op sterniveau in marktkraam? Het kan!

Voor wie denkt dat eten bij een Michelin sterrenrestaurant altijd duur is.. niets is minder waar! In Singapore kun je genieten van een heerlijk Michelinster waardig gerecht voor maar 2 dollar bij een marktkraam genaamd: ‘Hong Kong sojasaus Chicken Rice & Noodle’. Trotse chefeigenaar Chan Hon Meng heeft na het krijgen van de ster zeker niet stil gezeten want sinds eind vorig jaar heeft hij nog een foodkraam weten te openen.

(On)bekend met Michelin
Toen Meng de michelinster in juli 2016 ontving wist hij niet wat hem overkwam. De chef zegt zelf dat hij niet veel van de Michelingids wist,  maar wel dat het te maken heeft met de hoge kwaliteit van het eten. Sinds dat hij de ster heeft gekregen heeft hij zich erin verdiept is hij nog meer vereerd door het krijgen van de ster.

Nog meer sterpotentie?
De nieuwe foodkraam, Hawker Chan, zal plaats bieden aan 80 gasten en zal net als de andere kraam voorzien zijn van een take-away service. Ideaal dus voor als je tijdens het eten wilt genieten van de drukke straten in Singapore. Naast het bekende rijstgerecht met kip in sojasaus kun je hier ook smullen van Thaise gerechten, Tofu en Wonton soep. Zal Hawker Chan, Meng zijn tweede ster opleveren? Wij zijn benieuwd!

Dinsdag 28 februari 2017 - Bron: CNN