FoodieFest Purmerend 5 t/m 8 mei 2016

Nieuws overzicht > FoodieFest Purmerend 5 t/m 8 mei 2016

Rondreizend foodtruck festival ‘FoodieFest’ komt voor het eerst naar Purmerend! Van 5 t/m 8 mei 2016 zal de Koemarkt omgetoverd worden tot een sfeervol foodtruckfestival. Dit HEERLIJKe Hemelvaartweekend, wordt behalve de vrije dagen, aangevuld met een mooie Bevrijdingsdag en een oergezellige Moederdag op de zondag. Op de Koemarkt kan iedereen genieten van de lekkerste en beste gerechten die de foodtrucks te bieden hebben. Van smeuïge chocolade tot ambachtelijke crêpes en van verschillende soorten burgers en broodjes tot vers gerookte paling.

Gratis Toegankelijk

FoodieFest is een gratis toegankelijk festival met een open karakter waar tientallen gepassioneerde foodtruck eigenaren HEERLIJKe hapjes uit alle windstreken serveren. Dit doen zij vanuit hun creatieve mobiele keukentjes die de Koemarkt transformeren tot een sfeervol Foodtruck Festival.

Voor het hele gezin

FoodieFest is een uitje voor het hele gezin. Voor de allerkleintjes is er de gehele dag dan ook genoeg te beleven. Denk aan theatervoorstellingen, voorleesshows, schminksessies, springkussens, een knutselhoek en nog veel meer. Daarnaast trakteren we iedereen op een geweldig muzikaal programma met een waanzinnige hoeveelheid aan Live Acts en DJ’s!!

Of je nu met je vrienden, familie, geliefde of collega’s komt, je gaat een lekkere én gezellige tijd tegemoet!

Vrijdag 29 april 2016 - Bron: FoodieFest