Gasten HEERLIJK10Daagse `t Nonnetje € 10,- extra voordeel

Nieuws overzicht > Gasten HEERLIJK10Daagse `t Nonnetje € 10,- extra voordeel

Op maandag 13 november heeft restaurant `t Nonnetje** uit Harderwijk een 2e ster ontvangen. Robert-Jan, de maître van het restaurant, is natuurlijk enorm blij met zijn sterren, hij had het niet verwacht laat hij aan HEERLIJK weten.

Restaurant `t Nonnetje doet mee aan de HEERLIJK10Daagse en blijft wel het 1-ster tarief vragen, waarbij de gast € 10,- extra toeslag p.p. betaalt. ``Het is natuurlijk niet eerlijk om nu een toeslag te vragen van € 20,- per persoon nu we een extra ster hebben ontvangen, want de gasten hebben immers onder de oude condities bij ons geboekt`` aldus Robert-Jan Nijland. Dit is de ultieme kans om voor dit bedrag HEERLIJK te lunchen/dineren bij een 2 sterren restaurant tijdens de 10Daagse.

`t Nonnetje heeft nog enkele plaatsen beschikbaar voor de lunch, dus wees er snel bij!

Foodlabs
Foodlabs* uit Rotterdam heeft tijdens de uitreiking van de Michelingids2015 haar 1e ster ontvangen. Sterrenchef Francois Geurds heeft nu in totaal 3 sterren, waarvan 2 sterren behoren tot restaurant FG** uit Rotterdam.

Om dit te vieren heeft Foodlabs sinds vandaag couverts beschikbaar gesteld voor de HEERLIJK10Daagse, en nu met een ster (10 euro supplement)! Reserveer nu voor een HEERLIJKe lunch bij Foodlabs op www.heerlijk10daagse.nl.

HEERLIJK10Daagse
De HEERLIJK10Daagse vindt plaats van 21 t/m 30 november. Neem tijdens deze 10 dagen een voordeliger kijkje in de keuken van de verschillende toprestaurants. Je kunt tegen een zacht prijsje kennismaken met de gastronomische top die ons land rijk is. Geniet van een 3-gangen lunch voor € 20,-* of een 3-gangen diner voor € 25,-*.

*Restaurants die in het bezit zijn van één Michelinster vragen € 10,- toeslag.
*Restaurants die in het bezit zijn van twee Michelinsterren vragen € 20,- toeslag.

HEERLIJK Aanbieding
Mocht u niet in de gelegenheid te zijn om tijdens HEERLIJK10Daagse bij `t Nonnetje te lunchen of dineren? Maak dan gebruik van de HEERLIJK Aanbieding bij `t Nonnetje: gastronomisch 4 gangenmenu `de Verleiding`(31% korting!). Reserveren kan via www.heerlijk.nl/aanbieding.

Woensdag 19 november 2014 - Bron: HEERLIJK