HEERLIJK Pasen

Nieuws overzicht > HEERLIJK Pasen

Pasen wordt steeds meer een eetfestijn, komend weekend gaan rond de 900.000 Nederlanders op pad,een groot deel om uit eten te gaan. HEERLIJK.nl ging in gesprek met restaurant eigenaren en zette de leukste paassuggesties onder elkaar.

Van 2 tot en met 6 april zullen restaurants via HEERLIJK.nl fantastische Paasmenu’s voor een concurrerende prijs aanbieden. Menu’s die veelal gebaseerd zijn op seizoensproducten zoals lam, skrei en asperge. 

In Den Rustwat
Marcel van Zomeren van restaurant In Den Rust Wat in Rotterdam heeft er zin in. “Ons restaurant is gezellig tijdens Pasen, in onze tuin leven zelfs nog wilde Paashazen. Zelf eet ik het liefst lam tijdens Pasen dus het leek mij ook ene goed idee om dit een onderdeel te maken van ons  Paasmenu.  Als ik zou moeten kiezen tussen een Paashaas of een Ossenhaas? Dan toch maar de Paashaas!” aldus van Zomeren.

Herberg Stadt Stevenswaert
Pascalle & Marcus van Herberg Stadt Stevenswaert meldt “Bij ons kun je gezellig eten, smullen en genieten in ons BiB Gourmand Restaurant. Romantisch naar buiten kijken over de mooie Markt of knus aan de antieke Potkachel zitten. Wij eten het liefst de verse producten die de lente met zich meebrengt; Jong lamsvlees, de eerste asperges en skrei. We hebben daarom ook een mooi menu zodat de Restaurant gangers hier ook van kunnen genieten”

Genoeg rede dus om wat leukste ondernemen tijdens de week van Pasen en vrienden, familie en kennissen lekker te verwennen met een fantastisch Paasmenu.

Deelnemende restaurants kunt u vinden op: www.heerlijk.nl/pasen

Suggesties:

Dinsdag 31 maart 2015 - Bron: HEERLIJK