Het Beste Restaurant van Nederland is…

Nieuws overzicht > Het Beste Restaurant van Nederland is…

Het Beste Restaurant van Nederland is…

De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije*** uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Nederland’! Voor het vierde jaar op rij weet het restaurant uit Zwolle de titel op haar naam te zetten.

 

Terugkerende winnaars

Niet alleen De Librije*** keerde dit jaar terug als winnaar. Ook de Kromme Watergang** mocht in de categorie ‘Beste Vis Restaurant van Nederland’ opnieuw de award in ontvangst nemen. Niven* scoorde voor de vierde keer op rij de award voor ‘Beste Groenterestaurant van Nederland’. De Kas wist voor het tweede jaar op rij de award voor ‘Beste Biologische Restaurant’ in handen te houden. Hetzelfde gold voor Toscanini in de categorie ‘Beste Italiaanse Restaurant van Nederland’ en voor Fred** voor de award van ‘Beste Fromager van Nederland’.

 

De winnaars in de 6 andere categorieën zijn:

  • The Roast Room in Amsterdam - ‘Beste Vleesrestaurant van Nederland’
  • Ciel Bleu** in Amsterdam - ‘Beste Wijn Restaurant van Nederland’
  • Hofstede De Blaak in Tilburg - ‘Beste Prijs/Kwaliteit Restaurant van Nederland’
  • De Rozario - ‘Beste Nieuwkomer van Nederland’
  • HanTing Cuisine in Den Haag - ‘Beste Aziatische Restaurant van Nederland’
  • Ciel Bleu** in Amsterdam - ‘Meest Romantische Restaurant van Nederland’

 

Nieuwsgierig naar alle genomineerden en de winnaars? Ze zijn allemaal terug te vinden op www.restaurantawards.nl. Het team van de Restaurant Awards ging met een cameraploeg langs bij de winnaars. Hun reacties zijn ook op de site van de Restaurant Awards terug te vinden en zeer zeker de moeite waard om te kijken. Doen dus!

Dinsdag 30 januari 2018 - Bron: RestaurantAwards