Het nieuwe Zwolse paleis van Jonnie en Thérèse Boer

Nieuws overzicht > Het nieuwe Zwolse paleis van Jonnie en Thérèse Boer

Inmiddels beschikken Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** en Librije’s Zusje** over een vijf Michelinsterren imperium en hebben zij nu ook op vastgoedgebied een upgrade ondergaan. Het koppel verruilt hun bescheiden bovenwoning voor een bovenwoning met meer grandeur, vermeldt Quote.

Geen doorsnee appartementje meer
Bijna tien jaar woonden Jonnie en Thérèse in een doorsnee appartementje in Zwolle, naast het oude kloostercomplex waar sterrenrestaurant De Librije (nu nog) gevestigd is. Onder het appartement van de familie Boer was een tijd Librije’s Winkel gehuisvest. Daar is nu dus verandering in gekomen.

Dubbele neergeteld voor nieuwe woning
Het stel heeft de bovenwoning aan het Broerenkerkplein dat zij ooit kochten voor €305.000, te koop gezet voor een aannemelijke €350.000. De inboedel is versjouwt naar de Thorbeckegracht, ook in het centrum van Zwolle. Voor die woning hebben Jonnie en Thérèse bijna het dubbele neergeteld: €680.000, volledig gefinancierd met een hypotheek van de ‘we hebben een aandeel in elkaar’-Rabobank.

Interieur
We spotten in de nieuwe woning veel rood, zwart en grijstinten in een landelijke stijl. Onder meer een klassieke woonkamer met en-suite deuren, een onder architectuur aangelegde daktuin en een ‘royale woonkeuken’. 

 

Vrijdag 12 december 2014 - Bron: Quote