JRE Nederland verwelkomt vier nieuwe leden

Nieuws overzicht > JRE Nederland verwelkomt vier nieuwe leden

JRE - Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Zij delen hun talent en passie voor het vak met elkaar. In totaal zijn er meer dan 350 restaurants en 160 hotels in Europa, verspreid over 14 landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In 2008 sluit ook Australië zich aan. De chefs van de JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Door het samensmelten van deze geweldige rijkdommen als talent, passie en de innovatie van deze getalenteerde jongen mensen willen zij de wereld van de gastronomie inspireren en verrijken.

Nieuwe aanwinst
Tijdens de pers- en partnerlunch op 1 februari 2016, zijn 4 nieuwe leden bekend gemaakt op de Franse ambassade in Den Haag, waarbij ook het nieuwe logo van JRE is onthuld. De JRE verwelkomt; De Fuik (Aalst), Sems (Leeuwarden), De Beejekurf (Venray) en De Kloostergang (Zenderen).

Frisse start
Voortaan gaat Jeunes Restaurateurs d’Europe door als JRE oftewel Jeunes Restaurateurs, aldus Rik Jansma (voorzitter JRE). Het Europe-gedeelte willen zij achterwege laten, omdat zij hun oneindige beweging en passie over de gehele wereld willen delen en zich niet alleen willen beperken tot Europa. Tijdens de lunch is tevens het nieuwe logo voor JRE onthuld.

Never ending passion
Samen met de nieuwe benaming en logo van de JRE, hebben zij ook een nieuw motto het leven ingeroepen: ``Never ending passion``. Het nieuwe motto is een plaatsvervanger voor het oude motto Talent & Passie. De nieuwe slogan omschrijft de drive en de oneindige beweging en ontwikkeling van de individuele chef samen met zijn/haar persoonlijke stijl, achtergrond en filosofie.

Woensdag 3 februari 2016 - Bron: HEERLIJK.nl