Nieuw avontuur voor horecapaar ‘t Raadhuis

Nieuws overzicht > Nieuw avontuur voor horecapaar ‘t Raadhuis

‘Vista restaurant & food bar’ wordt de naam van het avontuur van horecapaar Ingrid en Henrie van der Heijden.  Dit hebben de restaurateurs op 28 september bekend gemaakt. Op deze dag sloegen zij de eerste paal van hun nieuwe restaurant in Willemstad in Noord-Brabant. Het paar verlaat hun restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord per februari 2016, om in april 2016 Vista restaurant & food bar te openen.

Uitzicht
“De naam Vista betekent uitzicht en dat is één van de onderscheidende elementen van onze nieuwe zaak, alles is gericht op het uitzicht over het water”, aldus Ingrid en Henrie. “Vista heeft een geweldig mooie ligging aan het Havenhoofd, op de kop van de oude haven en is aan drie kanten omsloten door water. Daardoor het je niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht over het Hollands Diep, de Haringvlietbrug en de jachthaven van Willemstad.  Het gebouw is ontworpen in de vorm van een uitvarende boot in de stijl van Frank Lloyd Wright met grote overstekken en horizontale lijnen.

’t Raadhuis
Bij toprestaurant ’t Raadhuis kun je nog terecht tot februari 2016 voor HEERLIJK culinair eten op hoogstaand niveau, mooie wijnen en een informele sfeer. De exploitatie van het pand in Heinenoord, dat onvoldoende mogelijkheden bood om verder te groeien, is per februari 2016 verkocht. Tot die tijd blijft ’t Raadhuis full swing in bedrijf. De verhuizing heeft geen consequenties voor het lidmaatschap van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe, waar ’t Raadhuis sinds 2013 lid van is.

Woensdag 30 september 2015 - Bron: Heerlijk.nl