Ook Boreas** (Heeze) stopt ermee…

Nieuws overzicht > Ook Boreas** (Heeze) stopt ermee…

Wie denkt dat alleen in voetballand een hoop gebeurt qua transfers en spelers die besluiten te stoppen heeft het mis. In een andere tak van topsport, onze Nederlandse gastronomie, is een hoop gaande… Nadat begin maart bekend werd gemaakt dat Chapeau!** (Bloemendaal) haar deuren sluit omdat eigenaren Ronald Voogel en zijn vrouw Esther de Wit  toe zijn aan een nieuwe uitdaging, heeft nu ook Nico Boreas aangegeven te stoppen met Boreas** (Heeze).

Van Bloemendaal naar ´Heesj´
Boreas en zijn vrouw Sonja zijn na 15 jaar ook toe aan een nieuwe uitdaging en hebben de zaak verkocht aan niemand minder dan…. Jan Sobecki (chef van Chapeau!). Half augustus zal Sobecki de zaak ‘Tribeca’ openen. Hij en zijn vrouw Claudia hopen zo snel mogelijk hetzelfde niveau te kunnen neerzetten als dat ze in Chapeau! hebben gedaan. Ze geven aan erg dankbaar te zijn voor deze kans en hebben veel respect voor Boreas en zijn vrouw.

Reserveren geblazen!
Tot begin augustus kan je nog terecht bij Chapeau! en liefhebbers voor Boreas zullen iets sneller moeten zijn, zij stoppen per 23 juli. Vol spanning wachten wij af wat er nog allemaal zal gebeuren. In ieder geval wensen wij alle sterrenkoppels heel veel succes! 

Dinsdag 26 april 2016 - Bron: Misset Horeca