Oost West, Zuid Best – buitenkans voor de thuisblijvers

Nieuws overzicht > Oost West, Zuid Best – buitenkans voor de thuisblijvers

Komkommertijd? Niet in Amsterdam-Zuid. In het culinaire walhalla van de hoofdstad pakken zes toprestaurants deze zomer flink uit. Voor een bedrag waar je in Cannes of Saint Tropez nog geen bescheiden voorgerecht hebt, kun je in deze restaurants uitgebreid lunchen en dineren. Bij de langoustines van Le Garage, de steak tartare van Brasserie Van Baerle en de huîtres Gillardeau van De Oesterbar waan je je als dezelfde God in Frankrijk, met dat verschil dat die waan niet bruut wordt verstoord als de rekening op tafel verschijnt.

Kortingen vanaf 30 procent
Oost West, Zuid Best. Speciaal voor de thuisblijvers geven de zes toprestaurants minimaal dertig procent korting op hun mooiste menu’s. Bij Brasserie Van Baerle bijvoorbeeld geniet je deze zomer een lunchmenu voor slechts 25 euro. Dan toch liever toerist in eigen stad?

Deelnemende restaurants
De restaurants waar deze zomer met hoge kortingen kan worden gegeten zijn: Le Garage, Brasserie Van Baerle, CHANG-I, Oud-Zuid, Brasserie Bark en De Oesterbar.

“Een groot deel van onze vaste gasten vertrekt in juli en augustus naar het zuiden. Dit is een mooie gelegenheid om de drempel naar onze restaurants iets te verlagen en gezamenlijk deze zomer te gaan genieten in Amsterdam-Zuid,’’ aldus Erwin Walthaus van Le Garage.

Reserveren
Reserveer nu een tafel bij één van deze toprestaurants via www.heerlijk.nl/zomerweken. De actie loopt tot en met 31 augustus 2015.

Maandag 6 juli 2015 - Bron: HEERLIJK.nl