Restaurant ‘t Raadhuis (Heinenoord) verhuist

Nieuws overzicht > Restaurant ‘t Raadhuis (Heinenoord) verhuist

Restaurant ‘t Raadhuis Heinenoord zal in 2016 van locatie veranderen. Eigenaren Henrie en Ingrid van der Heiden geven aan dat het huidige karakteristieke pand in Hoeksche Waard te klein is geworden. Het nieuwe pand zal in Willemstad Noord-Brabant openen en zal een nieuwe naam krijgen.

“De afgelopen jaren zijn we tegen de grenzen van ons huidige pand in Heinenoord aangelopen. Het bleek steeds lastiger om alle reserveringsaanvragen te kunnen honoreren, we hebben weinig ruimte voor groepen en komen opslagruimte te kort” aldus Henrie van der Heijden. Het nieuwe pand in Willemstad zal een prachtig uitzicht hebben over het Hollands diep, de Haringvlietbrug en de jachthaven van Willemstad. Met maar liefst 60 couverts, een Foodbar en een overkapt terras liggen de verwachtingen hoog.

Opening Willemstad

Het nieuwe restaurant in Willemstad zal op een kwartier rijden van de huidige locatie in Hoekse waard worden gebouwd. Hiermee verwacht het restaurant een groot deel van hun huidige gasten te behouden en mogelijk nieuwe gasten uit Noord-Brabant en  omgeving aan te trekken. De eerste paal van het nieuwe pand zal in mei 2015 de grond in gaan, medio 2016 verwacht het restaurant haar nieuwe deuren te openen.  

Restaurant t’ Raadhuis

Restaurant 't Raadhuis  is de trots en glorie van Patron-Cuisinier Henrie van der Heijden en zijn partner, Gastvrouw Ingrid van der Heijden. Restaurant ’t Raadhuis staat bekend om culinair hoogstaand eten en drinken in een informeel jasje. Het restaurant ontving in 2012 de AD gouden pollepel, een score van 14 punten in de Gault Millau restaurantgids en maar liefst een score van 8.8 op HEERLIJK.nl.  


Dinsdag 10 februari 2015 - Bron: HEERLIJK