(Ster)chef voor een dag

Nieuws overzicht > (Ster)chef voor een dag

(Ster)chef voor een dag

Nederland is in de ban van de gastronomie. Dat zien we terug op de tv, in de krant en in de bladen. We kijken met z’n allen graag in de keukens van amateurkoks of professionele (sterren)chefs. Altijd al eens willen weten hoe het er nu ‘echt’ aan toe gaat en niet via een medium? Grijp dan nu je kans, je kan namelijk een dag meedraaien in een (top)restaurant.

Gluur mee over de schouders van de chef(s)
Het aanbod van de deelnemende restaurants is divers. Van (modern) Aziatisch tot traditioneel Frans, van delicatesse zaak tot sterrestaurant. Aan jou de keus waar je wil ‘meegluren’. Er wordt niet van je verwacht dat je alleen meekijkt, nee zeker niet; je krijgt een buis aan, een pollepel in de handen gedrukt en een plaatsje achter de kachel.

Het Rotterdamse sterrestaurant Amarone onder leiding van chefkok Gert Blom biedt deze onvergetelijke ervaring ook aan. HEERLIJK ging op onderzoek uit en belde met de vraag waarom zij hier aan mee doen. Blom laat weten ‘Ik wil graag laten zien hoeveel tijd en liefde het kost om op het niveau van Amarone te werken’. Ondanks dat Blom je op alle ervaringen wil trakteren, mag degene die voor de zaterdag op het programma staat zelf kiezen of je ook wil meehelpen met het schoonpoetsen van de keuken om 12:00 uur.

Liever niet meewerken maar wel genieten?
Via www.gastkok.nl kun je een voucher kopen en reserveren bij het restaurant naar keuze.
Neem je liever gelijk plaats aan tafel? Dan kun je bij Amarone van 6 /t/m 15 november nog genieten van een 3-gangen lunch voor € 32,50 of een 3-gangen diner voor € 37,50 tijdens de HEERLIJK10Daagse. Of kies voor een HEERLIJK Aanbieding bij restaurant Trattoria Grill&Due (Ellecom) of Savarin (Rijswijk)

Woensdag 4 november 2015 - Bron: Heerlijk