Sterrestaurant In de Molen* neemt Herberg Onder de Linden* over

Nieuws overzicht > Sterrestaurant In de Molen* neemt Herberg Onder de Linden* over

Sterrestaurant In de Molen (Onderdendam) serveert op zondag 30 oktober haar laatste maal en verhuist naar Herberg Onder de Linden (Aduard). Het sfeervolle ‘restaurant met kamers’ is al 25 jaar bekroond met een Michelinster en nu nog maar even in handen van Geerhard en Petra Slenema. Zij gaan met pensioen en geven het stokje door aan Steven en Tanja Klein Nijenhuis van In de Molen. Vanaf woensdag 2 november gaan zij samen met hun huidige team verder in Aduard.

Herberg Onder de Linden
Geerhard en Petra Slenema hebben hun restaurant op de culinaire kaart gezet. Het restaurant is landelijk bekend en heeft altijd tot de top van de Nederlandse gastronomie behoord. 25 jaar geleden kregen zij een Michelinster die ze al die tijd wisten te behouden. Onlangs werd Geerhard 65 jaar en daarom is het nu wel eens tijd om te genieten van welverdiende vrije tijd. “We zijn blij dat we de zaak kunnen overdragen aan Steven en Tanja en ons levenswerk niet verloren gaat maar wordt voortgezet door mensen met dezelfde passie en ambitie.”

Nieuw avontuur
Restaurant In de Molen is al bijna 4 jaar gevestigd in een oude korenmolen in Onderdendam. De jonge ondernemers ontvingen in hun eerste jaar al een Michelinster wat alles in een stroomversnelling bracht. De drukte nam toe en al snel werd duidelijk dat ze uit hun jasje, de oude korenmolen, zouden groeien. Toen ze werden benaderd om de zaak in Aduard over te nemen was de keus snel gemaakt.

“We zijn er trots op om dit te kunnen doen. Volgens ons is dit het mooiste restaurant van Noord-Nederland. Ook vinden wij het een grote eer om een restaurant met zo'n rijke geschiedenis over te mogen nemen. Daar komt nog eens bij dat het heel fijn is om het gezin straks dichtbij te hebben, aangezien we er ook gaan wonen.”, aldus Steven en Tanja.

Het stel laat ook weten: “Met pijn in het hart afscheid nemen van de molen en van Onderdendam. De molen heeft ons erg veel gebracht en daar zijn we trots op en dankbaar voor. We gaan nu rustig de tijd nemen om een goede opvolger te vinden voor de molen. Dat zijn we aan Onderdendam verplicht.'

Namens HEERLIJK.nl wensen wij hen allen veel geluk en zeggen PROOST!

Donderdag 7 juli 2016 - Bron: Restaurant In de Molen