Taste is HET restaurantfestival van Amsterdam!

Nieuws overzicht > Taste is HET restaurantfestival van Amsterdam!

Nieuwe en gevestigde restaurants, innovatieve bars; Amsterdam wordt steeds lekkerder. Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Van 2 t/m 5 juni 2017 verzamelen meer restaurants dan ooit zich op dit vierdaagse, culinaire festival. Met de restaurants, de tastings, workshops, muziek en een foodmarket is Taste of Amsterdam om je vingers bij af te likken.

Het Amstelpark wordt tijdens het Pinksterweekend 2017 een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen! Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste. Met restaurants zoals BAUT, The Harbour Club, De Kruidfabriek by LUTE,  ’t Amsterdammertje, Pikoteo, The French Connection en Butcher’s Heaven by Julius Jaspers beleef je de ultieme culinaire experience. Met een cocktail, speciaal biertje of goed glas wijn dans je door het park op fijne deuntjes.

Er is niet alleen veel te proeven op Taste, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment! De hobbykoks die liever in hun eigen huis aan de slag gaan, struinen de food market af. Ze proeven en nemen bijzondere ingrediënten mee voor Taste of Thuis.

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online voor €12,- (inclusief boekingskosten) te bestellen. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen en je mag zelf kiezen wanneer je komt.  Wil je meerdere dagen langs komen? Koop dan een passe-partout voor €22,-. Tickets voor Taste zijn te koop via www.tasteofamsterdam.com.

 

Openingstijden Taste 2017:

Vrijdag 2 juni:             15.00 – 23.00 uur

Zaterdag 3 juni:          12.00 – 23.00 uur

Zondag 4 juni:            12.00 – 23.00 uur

Maandag 5 juni:          12.00 – 23.00 uur


Vrijdag 12 mei 2017 - Bron: Julia Schols