Topchefs koken voor Indonesië in Supperclub

Nieuws overzicht > Topchefs koken voor Indonesië in Supperclub

Op zondag 13 november vindt het jaarlijkse gastkok-evenement plaats in Supperclub, gevestigd in Amsterdam. Dit jaar zal het evenement een tikkeltje anders zijn dan andere jaren, want het restaurant en club inéén zal deze avond geheel in het teken staan van Indonesië. Topchefs -allen met Indonesische roots- Pascal Jalhay, Jaimie van Heije, Syrco Bakker, Hans van Triest en Noah Thenu geven een eerbetoon aan hun Indonesië middels een spectaculair 5-gangendiner, uiteraard vol met verrukkelijke gerechten uit het oosterse land zelf.

Vijf gangen Indonesië
Met het diner willen de chefs laten zien dat de Indonesische keuken zó veel meer is dan slechts de welbekende en populaire rijsttafel. Speciaal voor het evenement hebben zij daarom een menu samengesteld vol met traditionele Indonesische gerechten in een modern jasje. ‘’We willen laten zien dat de hedendaagse Indonesische keuken hartstikke innovatief, spannend en bovendien super sexy is.’’, aldus voormalig sterrenchef Pascal Jalhay.

Spektakel met extra ‘’pedis’’
Wie Supperclub kent, weet dat een evenement als dit niet zomaar een evenement is. Het restaurant en club inéén gaat er, zoals gewoonlijk, weer een waar spektakel van maken met extra pittige, ook wel extra ‘’pedis’’, live optredens en visuals. Zo kun je je op het gastkok-evenement laten verrassen door een schaduwspel van wajangpoppen of ben je toeschouwer van een groep pencak silat krijgers. Je zal bij Supperclub in elk geval zeker zijn van een spannende, enerverende en culinair hoogstaande avond.

Wij zijn nieuwsgierig geworden, jij ook? Voor slechts € 75 p.p. reserveer je een tafeltje.


Woensdag 26 oktober 2016 - Bron: www.heerlijk.nl