Valet parking student ontpopt zich tot ware Held!

Nieuws overzicht > Valet parking student ontpopt zich tot ware Held!

Onze aandacht gaat deze keer niet naar een keuken- of bedieningsmedewerker. NEE, dit keer is de Rotterdamse valet parking student de Held! Hij riskeerde zijn leven voor een auto, en niet eens zijn eigen auto.

Overval
Op 17 September 2014 rond 22.15 uur werd een valet parking medewerker (24) van The Harbour Club- Rotterdam in het park bij de Euromast in Rotterdam bijna beroofd van een Porsche Panamera. De student wilde de in de Parklaan geparkeerde Porsche drie uur later ophalen en terugbrengen naar de eigenaar. Zodra hij het portier opende werd hij besprongen door drie jongens. De student wilde de sleutel niet afgeven, kreeg een wapen op zich gericht en werd mishandeld. De student sloeg het wapen weg dat vervolgens afvuurde en de drie jongens sloegen op de vlucht.

Heldendaad
De meeste mensen zouden blij zijn dat ze het er levend vanaf hadden gebracht en zouden het hierbij laten maar deze student niet. Hij is bedreigd en mishandeld maar wilde de daders absoluut niet laten gaan. Hij wilde weten waar ze waren gebleven en zette in de Porsche de achtervolging in. Helaas zijn de daders tot op heden nog niet gevonden. 

Donderdag 23 oktober 2014 - Bron: heerlijk