Voorpremière ‘beste restaurant ter wereld’ bij sterrestaurant ONE in Roermond

Nieuws overzicht > Voorpremière ‘beste restaurant ter wereld’ bij sterrestaurant ONE in Roermond

De film NOMA MY PERFECT STORM komt naar Nederland! Maandag 14 maart is bij restaurant ONE in Roermond een speciale voorpremière van de documentaire, die gaat over ‘het beste restaurant van de wereld’ en haar chef René Redzepi. De door Michelin met een ster bekroonde Nederlandse chefs Edwin Soumang van ONE in Roermond en Jan Marrees van Bretelli in Weert zorgen voor de culinaire invulling.

Noma in het Deense Kopenhagen is volgens velen het beste restaurant van de wereld. Chef René Redzepi wordt door journalisten en critici geprezen om zijn creatieve gerechten. Het restaurant trekt gasten van over de hele wereld. De documentaire NOMA MY PERFECT STORM van Magnolia Pictures vertelt het verhaal van Redzepi en Noma. De chef biedt een kijkje in zijn keuken en vertelt over de drempels die horen bij het runnen van een restaurant op het hoogste niveau en hoe moeilijk het is om dat niveau te handhaven.

Exclusief in Nederland
Op maandag 14 maart vindt de bijzondere voorpremière van NOMA MY PERFECT STORM plaats, dus pak deze kans en zie hem als een van de eersten.Sterchefs Jan Marrees en Edwin Soumang voorzien deze exclusieve première van nog meer gastronomie. Zij geven de avond een culinaire invulling door de avond te vullen met gerechten en hapjes op sterniveau.

Kaarten bestellen
ALL-IN voor € 125.- per persoon kun jij erbij zijn; een absolute must als je houdt van heerlijk eten en topgastronomie op internationaal niveau. Reserveren kan via www.restaurantone.nl/shop.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur - Ontvangst, met cocktail en fingerfoods.
17.00 uur - Voorgerechten door restaurants ONE en Bretelli.
17.30 uur - Voorpremière NOMA MY PERFECT STORM in ECI Film.
19.00 uur - Gerechten van ONE en Bretelli in een feestelijke setting, met muziek van dj Bix.
22.00 uur - Einde van een unieke avond.


Donderdag 3 maart 2016 - Bron: