Zes nieuwe restaurants lid geworden van JRE Nederland

Nieuws overzicht > Zes nieuwe restaurants lid geworden van JRE Nederland

JRE Nederland begint 2017 met maar liefst zes nieuwe leden. De restaurants De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte Zwaan in De Bilt, Hemingway in Bergen op Zoom en Strandlodge* in Winterswijk hebben zich aangesloten. De restaurantvereniging telt nu 37 leden.

JRE Nederland
Een mooie start van het nieuwe jaar voor JRE Nederland, een vereniging van jonge restaurateurs die hun passie voor gastronomie delen met elkaar delen. JRE-chefs combineren hun talent voor de kookkunst met regionale ingrediënten, ongekend gastheerschap en een ongedwongen ambiance. De unieke samensmelting hiervan zorgt ervoor dat je bij JRE restaurants gegarandeerd bent van een ongekende culinaire ervaring.

Talent voor de topgastronomie
Voorzitter Rik Jansma is blij met de nieuwe aanwinsten. ‘Topbedrijven met gedreven en talentvolle chefs. Ze passen perfect bij de visie van onze vereniging: passie voor koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie.’

Tegenover de komst van de nieuwe leden staat het vertrek van de restaurants Mazie in Den Haag (JRE heeft hiervan afscheid genomen), Vista in Willemstad (gekozen voor een andere koers) en Jérôme in Valkenburg (bedrijfsbeëindiging). Zij zijn niet langer aangesloten bij JRE Nederland.

Ervaar het zelf
Ook een onvergetelijke culinaire ervaring beleven bij één van de nieuwe JRE leden? Reserveer dan gauw jouw tafeltje! Via HEERLIJK.nl prik je een voordelig JRE vorkje, o.a. bij De Ertepeller (Paprendrecht - 5-gangenmenu met champagneaperitief voor slechts € 52,50), De Loohoeve (Schoonloo - 5-gangendiner met amuses voor slechts € 37,50), De Rozario (Helmond - 3-gangendiner voor slechts € 27,50 of 3-gangenlunch voor slechts € 22,50), De Witte Zwaan (De Bilt - 3-gangendiner voor slechts € 27,50 of 3-gangenlunch voor slechts € 22,50) en Hemingway (Bergen op Zoom - 6-gangendiner voor slechts € 52,50).

Vrijdag 13 januari 2017 - Bron: HEERLIJK.nl