Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 6.8

    De bistro van HFSLG Bosch en Duin

    Het eten was voortreffelijk. de bediening erg goed en vriendelijk vrolijk. Alleen met een rolstoel binnenkomen is een volledig drama en niet van deze tijd. En dan ook nog de wc in de kelder
    9
    Eten
    3
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Boudewijn B via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    't Ambachthuys Rotterdam

    Al het personeel was zeer gastvriendelijk en het eten was uitstekend
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mvr. via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.3

    't Klooster Wijk bij Duurstede

    voortreffelijk en verrassend gedineerd de huiswijn per glas, € 7, is niet redelijk
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door GIJSBERT Woelders via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.3

    Bistronoom Woerden

    Hier op zondag middag geluncht met drie personen . Wij hadden een aanbieding van heerlijk en hebben genoten . 4 gangen met een bijpassend wijnarrangement . Mooie en gezellige plek in Zutphen bijzondere gerechten en prachtig opgediend ook de wijnkeuze was goed uitgezocht . Ook al wonen wij niet in de buurt wij komen zeker terug . Aanrader
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Petra via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.8

    Brienen aan de Maas* Well

    Fantastische ambiance! Het eten was echt een feest, geweldig! Gaan hier zeker terug
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door José Heupink via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.5

    Prins van Terbregge Rotterdam

    Spontane vrolijke bediening. Ieder gerechtje werd duidelijk omschreven met daarbij geserveerd een passende wijn waar ook weer duidelijk uit werd gelegd waarom juist die keuze gemaakt was.....wat resulteerde in een enorm goede smaakbeleving
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dick Plekkenpol via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.3

    't Klooster Wijk bij Duurstede

    Heerlijk gegeten, gerechten waren verassend en het wijn arrangement was top. Prijs kwaliteit is top
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ron Switzar via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    De Loohoeve* Schoonloo

    Wij hebben een heerlijke avond uit gehad! Er hangt een hele gemoedelijke sfeer in het restaurant. Dit komt door de inrichting, maar het meest door het ontspannen personeel, wat echt even tijd voor je maakt. Fantastisch is de beleving die rondom de gerechten wordt gecreëerd; je soort port kiezen, je eigen mes kiezen en daarbij een heel verhaal horen over je keuze, je friandises kiezen. En natuurlijk niet onbelangrijk: het was allemaal even lekker
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nicole Piening via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    Gastrobar 6 Den Bosch

    Zeer gastvrij ontvangen in ontspannen sfeer. Het 6 gangen verassingsmenu was heerlijk en goed rekening gehouden met dieetwensen. En mooie wijn spijscombinaties
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fyke Hurkens via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9.8

    Le Cremant Schimmert

    We hebben fantastisch gegeten, werkelijk alles was lekker. Mooi opgemaakt met diverse smaken en een heerlijke wijn. Je kunt zien en merken dat hier mensen met passie aan het roer staan. Een toppertje wat ons betreft
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ans Reijmer via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    Fabuleus Zuidlaren

    Aanbieding van heerlijk.nl deed ons bij dit restaurant uitkomen. Het was rustig in de zaak (doordeweekse dag) wat mij verbaasde aangezien het eten er heerlijk was en de bediening uiterst vriendelijk
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door J. via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    PIT Heeswijk-Dinther

    Aanrader, heerlijk eten in fijn restaurant
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Familie vd Burgt via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 10

    Voltaire* Leersum

    Geweldig! Wat een voortreffelijke gerechten; elke amuse, iedere gang ; alles is zooo lekker Niets dan lof voor de bediening : vriendelijk, voorkomend, kundig, met humor,; alles wordt uit de kast gehaald om je echt te verwennen En dan de locatie + sfeer binnen en op het terras : werkelijk prachtig ! De lunch hebben we afgesloten met een wandeling door het prachtige gebied rondom Parc Broekhuizen Kortom : wij hebben een heerlijke middag gehad Hartelijk dank Een echte aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Karin de Roon via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9.3

    Parc Hilversum

    Heerlijk gegeten, zeer gastvrij en vakkundig personeel! Aanrader en wij gaan zeker terug
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Estelle Dabekaussen via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 10

    De Saffraan Amersfoort

    Erg goed gegeten en verzorgd. Een aanrader! Mooie entourage
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Danielle Koch via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
Pagina 2 van 4171