Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    Het Prentenkabinet Leiden

    De prijs- kwaliteit verhouding was goed en het tempo tussen de gangen door ook
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anoniem via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 8.5

    De Oude Sluis Zoutkamp

    Enthousiaste brigade die je bedient. Faire prijs voor wat je geboden wordt. Soms komen gerechten wat "gekunsteld" over in de ijver iets bijzonders te serveren. Het blijft even smakelijk, maar misschien wat eenvoudiger en minder aantal gerechtjes. Maar voor de prijs van een duur eetcafe eet je hier vorstelijk
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Feyerabend via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 9.8

    Brasserie Buuren Alphen aan den Rijn

    Na 14 jaar weet Sacha nog steeds met een enorme glimlach het alle gasten naar hun zin te maken. De keuken is niet verrassend maar altijd goed en lekker. We komen hier graag en hopen dat de nieuwe eigenaren de sfeer van warme gastvrijheid gecombineerd met lekker eten weet te behouden
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dianne van de Rijt via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 8.8

    Restaurantje Nummer 7 Middelburg

    Verrassingsmenu met prachtig opgemaakte gangen. Prima ,persoonlijke bediening. Door hetr fraaie weer zelfs lekker buiten gegeten
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door R.A.J. van de Bank via Nederlandse Restaurantkaart
    22 juli 2019
  • 9

    De Dyck Woubrugge

    Prachtige locatie en geweldige gerechten, een (h)eerlijk culinair avontuur. De bediening was erg vriendelijk en professioneel, een plek waar we zeker terug zouden gaan. Wat het wat helemaal af zou hebben gemaakt was, dat aan het einde van de avond de bediening onze drankjes niet zou zijn vergeten en ook de overheerlijke huisgemaakte laurierolie al klaar zou hebben staan voor ons om mee te nemen, nadat we daar tijdens het hoofdgerecht om vroegen. Over het geheel genomen een voortreffelijke avond gehad
    10
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nathalie Calori via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 6.8

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Na een fantastisch diner in 2017 gingen wij vol verwachting naar Aan de Zweth. Het onkruid en de volle asbak bij de entree beloofde niet veel goeds. Eenmaal aan tafel merkten wij direct op dat er iets vreemds is met de akoestiek. De buren, maar ook de overburen, konden wij letterlijk verstaan kortom: onbewust pas je je gespreksonderwerpen aan. Hierdoor voelde wij ons niet echt op ons gemak. Het tempo aan tafel lag hoog: de bites bij het aperitief waren nog niet op en werden al weggehaald voor de amuse (jammer! daar gingen onze nootjes). De presentatie van de amuse was top, maar miste wat smaak. Terwijl wij nog aan de amuses bezig waren, werd het eerste gerecht geserveerd. De kwaliteit/
    6
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Naomi via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 9.3

    Bridges* Amsterdam

    we hebben hier een heerlijk 5 gangen diner genoten! de bediening en de keuken is in Bridges uitstekend
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Arie de Snoo via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 9.5

    Parkheuvel** Rotterdam

    Verrassende lunch, gastvrije service, top gerechten en lekkere wijnen. Kortom, moeite van het omrijden waard. Ps de kaas uit de achterhoek was ook verrassend
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rene via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 10

    Plantage 87 Oude Wetering

    Gisteren intens genoten van een 5-gangendiner met 3 amuses. Elke gerecht is een kunstwerk, zowel qua uiterlijk als qua smaak. Het zou me niets verbazen als er binnenkort een ster wordt uitgedeeld in Oude Wetering
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Koen via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 6

    Bistro Berlage Amsterdam

    We waren op deze toeristische plek op een zaterdagavond. Desondanks was het erg rustig. Vrijgezellenfeestje, wat Nederlanders op een dagje weg, geen Amsterdammers, weinig buitenlandse toeristen. Fijn dat je bij 3gangen menu uit de hele menukaart kan kiezen. Het begon goed met een smakelijke tartaar. De biefstuk en eendenborst daarna hadden niet de aandacht gekregen bij het bakken van wat verwacht mag worden in een restaurant. De garing van de biefstuk was ook verder dan besteld (eerder medium well done dan medium rare). Ook de eendenborst was te ver, waardoor minder sappig. Daarbij waren de porties klein. Eendenborst was een halve (4 plakjes) op een klein bedje van puree. Daarbij zaten niet
    5
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 9.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Heerlijk gegeten. Precies de juiste sfeer niet te stijf en niet te vrij (los). Vriendelijk personeel en een prima keuken. All In is ook echt All In
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pierre Heijkoop via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 7.8

    Het Prentenkabinet Leiden

    Het vijfgangenmenu voor de aanbiedingsprijs was prima, sfeer goed en wijnarrangement ruim. Maar als het menu niet voor de reguliere prijs was geserveerd was het duidelijk overprized. Het was prima redelijk eenvoudig. Sfeer was goed en wijnarrangement perfect. Al met al een leuke avond gehad
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Janine via HEERLIJK Aanbieding
    22 juli 2019
  • 9

    Kerckebosch Zeist

    Heerlijk gegeten, aardige bediening en een mooi restaurant. Heerlijk verrassingsmenu was top en goed qua prijs/kwaliteit en dat is lang niet altijd het geval. Zou kasteel Kerckebos zeker aanraden! Erg leuke avond uit gehad
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door eleonore via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    PIT Heeswijk-Dinther

    Heerlijk eten, kleurrijk, smaken die perfect bij elkaar passen, heel veel verschillende kunstwerkjes. Vriendelijke bediening die goed op de hoogte is van de gerechten en wijnen die geserveerd worden
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ellen via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 8.8

    Landgoed Ekenstein Appingedam

    Landgoed Ekenstein ligt in een prachtige Roodbaart landschapstuin. De grote eetkamers zijn in neogotische stijl. Er is goede ruimte om de tafels, maar toch is het gezellig. De bediening was attent en zeer vriendelijk. Zonder vragen werd een karaf kraanwater geserveerd. Hulde! Het diner van 5 gangen was zeer smakelijk en ook mooi opgediend. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig. We hebben een zeer genoeglijke avond gehad
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan den Heijer via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
Pagina 2 van 4096