Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    The Social Club Rotterdam

    Ik heb met mijn man bij The Social Club gegeten, wat een leuke ontdekking! Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ons 4 gangen menu was heerlijk!! Vooral de mosselen, ik denk dat dit de lekkerste mosselen zijn geweest die we ooit hebben gegeten. Het aperitief was een glaasje bubbels van een Oostenrijks wijnhuis vertelde het meisje, erg lekker. Wij hebben er gelijk een fles van besteld. Kortom super!! Wij komen hier zeker terug
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carmen Zane via HEERLIJK Aanbieding
    24 januari 2020
  • 9.3

    De Witte Zwaan De Bilt

    5-gangen was weer voortreffelijk bereid. Bediening is prettig losjes, sfeer is ongedwongen maar wel prettig chic. Prachtige wijnkaart ook
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maarten via HEERLIJK Aanbieding
    23 januari 2020
  • 8.8

    Bridges Amsterdam

    6th visit to Bridges. Service is always great. Thanks Marco for great service yesterday
    8
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Joy Warjan via HEERLIJK Aanbieding
    23 januari 2020
  • 10

    Versaen* Ravenstein

    We wisten het al langer,maar het is weer opnieuw bevestigd gisteren. Kleine Zaak,Grote Smaak. De ster is volledig terecht,we komen er graag weer terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carel Dielissen via HEERLIJK Aanbieding
    23 januari 2020
  • 9.8

    Wollegras Weiteveen

    Fantastische gelegenheid. Gezellig, gemoedelijk, en lekker eten
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jantje Meulenkamp via HEERLIJK Aanbieding
    22 januari 2020
  • 8

    Black Amsterdam

    Erg lekker gegeten, prima porties, vers, leuke locatie en zeer goede bediening. Wel zit je bijna strak naast andere gasten
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Belvin via
    21 januari 2020
  • 3

    Floor17 Amsterdam

    As I often do, I checked on Heerlijk before heading to the city to see if there were any deals on Heerlijk that interested me. I chose the lunch at Floor 17 and immediately filled in the form and received confirmation. I then headed from Amstelveen to the restaurant which required more than an hour. Upon arrival, I was told they did not have my reservation in their system and unless I had a print our, they could not give me the deal. This despite the fact I was able to call up the reservation at the Heerlijk site on my mobile phone. The person who greeted me told me I could either order off the regular menu or come back another time with a printed reservation. I was bewildered at how
    5
    Eten
    1
    Service
    5
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Richard Gillooly via HEERLIJK Aanbieding
    21 januari 2020
  • 7.8

    Dijks Watergang

    Een super locatie. Lekker eten. Goed van smaak. Dit keer binnen gezeten. Gezellig ingericht en ziet er netjes uit. Begonnen met een wijntje. Hierna zijn we met de 5-gangen verrassingsmenu begonnen. Was erg lekker. En met de bijpassende wijnen hebben we een zeer geslaagde avond gehad
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kris brobbel via HEERLIJK Aanbieding
    21 januari 2020
  • 9.5

    Eten bij Werelds Den Haag

    We hebben ons laten verrassen door de kok en gewoon lekker gegeten. Mooi restaurant aan de bierkade. Voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anna Antke via
    21 januari 2020
  • 8.5

    L'Ambiance Middelharnis

    Geboekt via Heerlijk eten en we waren zéér tevreden, goede ontvangst, sfeervol en echt super lekker gegeten , wij vinden het een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Christianne Adriaansen via HEERLIJK Aanbieding
    20 januari 2020
  • 8.8

    Fletcher Landgoed Hotel Renesse Renesse

    eten was prima en de prijs was ook niet verkeerd
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gijs van Bussel via
    20 januari 2020
  • 8

    Salt Noordwijk aan Zee

    Was heeeerlijk
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door paul via HEERLIJK Aanbieding
    20 januari 2020
  • 7.8

    ZIES Utrecht

    Zeer goede keuken, goede wijnen, gezellig. Komen hier graag. Let op: open wijnen gaan ook per fles! En er is ook water in karaf. En je hoeft geen brood vooraf te nemen. Wees wel duidelijk wat je wilt! Dan heb je fijne avond voor een zeer concurrerende prijs. Absolute aanrader
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door F Bartstra via HEERLIJK Aanbieding
    20 januari 2020
  • 9.5

    Madern Barneveld

    Heerlijk gegeten met vriendelijke attente bediening. Goede uitleg van de gerechten
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Aalt Pijpers via HEERLIJK Aanbieding
    20 januari 2020
  • 9

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Eten op STER niveau in een losse sfeer dat was echt super. Prachtige smaken, fantastische presentatie en allemaal met beide voetjes op de vloer...heerlijk
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door dennis langenakker via HEERLIJK10Daagse
    20 januari 2020
Pagina 2 van 4375