Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    De Saffraan Amersfoort

    Erg goed gegeten en verzorgd. Een aanrader! Mooie entourage
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Danielle Koch via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    De Dukdalf Woerden

    Echt heerlijk gegeten! Gezellige, fijne sfeer en supervriendelijke bediening. Echt genoten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dineke Broekhuizen via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9

    De Olifant Breukelen

    Het is hier echt een aanrader om te dineren. ik heb dit restaurant een 9 gegeven
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marcel Kramer via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.5

    La Buvette Rotterdam

    Tja, een lastige beoordeling. Ik vind het een prachtig restaurant en de bediening is sympathiek, maar soms wel wat onbeholpen. Het menu bestond uit brasserie klassiekers die best OK waren, dus het werd een fijne avond. Wat ik bij dit restaurant niet vind passen is een plastic drankenkaart op tafel (daar werd ook naar verwezen toen ik de wijnkaart vroeg :-0) en flessen water die daar al staan. Eerst dus even de tafel afgeruimd en ook rechtgesteld met een servet (die zijn hier van papier....) want wiebelig. Cava besteld maar die werd niet aan tafel ingeschonken (?). Een fles wijn besteld van de "kaart" waar de jaargangen niet op vermeld staan en die wel een beetje over zijn hoogtepunt heen was
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.3

    De Hoff'nar Dordrecht

    Ondanks dat alles prima was zou ik het niet aanraden bij anderen. Omdat er geen eerlijkheid en transparantie is over de prijs. Ondanks menu voorstellen doen alsof je kan kiezen maar daar dan de hoofdprijs voor rekenen. Jammer
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door yvonne via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 8.5

    De Herberg van Smallingerland Rottevalle

    Erg lekker gegeten en de gerechten waren mooi opgemaakt. We zaten in een knusse huiskamer-achtige ruimte, gezellig gezeten, goed bediend. Wat het heel speciaal maakte was de combinatie met het overnachten in het huisje naast het restaurant. Je hebt een heel huis voor jezelf wat heel mooi ingericht is en daarbij de volgende ochtend een lekker ontbijt. Gezien het kleine beetje extra wat je naast de prijs van het menu betaalt, is het zeker een aanrader om te overnachten
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wij via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 10

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Supervriendelijk bediening. Wijzigingen in wijn-arrangement was geen probleem (wij hebben geen rode en zoete wijn gedronken, alleen witte wijn, maar was geen enklel probleem
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Indra De Schepper via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9.3

    HMB (Vroege Vogel) Rotterdam

    Een geweldig restaurant om lekker te gaan eten. De ontvangst was zeer attent, we waren direct op ons gemak. De bediening was super, niet te hectisch en altijd tijd voor een praatje/toelichting. Vlot geserveerd en elke keer weer een oprechte smaaksensatie. Ik zou dit restaurant zeker aanbevelen. Ook het uitzicht op de Erasmusbrug en het water is zeer sfeervol
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Karishma Staub-Panday via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.5

    Fizzy Epe

    We hebben samen met onze tiener kinderen al redelijk wat goede restaurants bezocht, maar Fizzy staat bij ons 4 met een stip in de lijst om nog een keer naar toe te gaan. Het restaurant ziet er mooi en warm modern uit, je wordt prrsoonlijk ontvangen en het eten is iedere gang weer verrassend. We namen het 8 gangen menu. Het bijpassend wijn en sap arrangement sluit mooi aan bij het eten en dat Yasmina en Marijn ook regelmatig aan tafel kwamen vonden we ook erg leuk. Nog niet zo heel lang geleden aten we in eindhoven bij een restaurant met een ster, maar Fizzy overtreft dit aan alle kanten. Het was gewoon echt goed. Op de terug weg hadden we het erover hoeveel tijd we ertussen zouden moeten
    10
    Eten
    8
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door MBok via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9

    Bij5 Naaldwijk

    Ontvangst met elk een flesje prosecco, heerlijk gegeten, Dorado, de rosbief en ribeye waren super zacht bijna geen mes nodig en nog een heerlijk desert. Echt de moeite waard, voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 7.8

    JanZen Woerden

    Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was geweldig
    8
    Eten
    9
    Service
    5
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Stasha Vassell via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.8

    Dijks Watergang

    Het is een sfeervol restaurant heel mooi ingericht, goeie bediening en erg lekker eten. Bovendien ook nog een mooi uitzicht. Al met al een aanrader
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anita via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.3

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Heerlijk 5 gangen diner ???? precies de juiste hoeveelheden en het juiste tempo. Vriendelijk personeel en goede service. Komen zeker nog een keer terug
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Astrid via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.8

    De Dukdalf Woerden

    Samen met een vriendin een viergangenmenu gegeten. Alles was perfect. Mooi opgemaakte borden en alle ingrediƫnten passen perfect bij elkaar. Het personeel is heel klantvriendelijk. Je voelt je Gezien als klant en echt verwend in dit gezellige restaurant
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marian Hirdes via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8

    De Veldpoort Wijk bij Duurstede

    We hebben heerlijk gegeten op het terras boven het water in heerlijk zonnetje
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ineke via Nederlandse Restaurantkaart
    15 september 2019
Pagina 3 van 4171