Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Heerlijk gegeten met verrassende gerechten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marion via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 8.3

    De Burgemeester* Linschoten

    Prma, maar heb er wel eens beter gedineerd
    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frans Ros via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 8

    Harbour Club Maastricht

    Lekker gegeten en lekker wijnarrangement. Leuke omgeving aan de haven en relaxte sfeer. Jammer dat de coquilles wat weinig smaak had, diepvries smaak
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 6.5

    Just Rotterdam

    We hadden een 5 gangen diner. De gerechten waren lekker, maar hadden niet het idee dat we gegeten hadden
    5
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Edwin via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 8

    Le Barrage Alblasserdam

    Menu goed samengesteld en mooie balans en smaakbeleving Jammer dat de lamp in de loop tussen de tafels hangt hier stootte ik flink mijn hoofd aan
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door I.c.f via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    Het Oude Dykhuys Lisserbroek

    Alles perfect , bediening , kwaliteit , tempo en ambiance
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bob Owel via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 9.8

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Uitstekend gegeten, prima sfeer. De wijnen paste heel goed. We hebben genoten. Kan je aan iedereen aanbevelen
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fer Bergmans via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 9

    De Steenen Tafel Arnhem

    Mooie gerechten en goede wijnen een prettige sfeer en zeer vriendelijk zeker de moeite waard
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door wil klaverdijk via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    Floor17 Amsterdam

    Wederom fantastisch gedineerd. Elke gang was een feestje op het bord en in de mond. Het is gewoonweg een top locatie om te dineren en parkeren onderin de garage gratis wat willen wij nou nog meer
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door J&W via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    Proevens Groningen

    We waren blij verrast tijdens ons eerste bezoek aan Proevens. Via Heerlijk.nl hadden we een 5-gangen diner besteld. Er was niet één gerecht of maar ook een honderdste deel daarvan wat niet in de smaak viel. Alles was stijlvol opgemaakt en een lust voor onze smaakpapillen. De bediening was uiterst hoffelijk en de diverse gerechten werden prima uitgelegd. Ook de aanbevolen, c.q. bijpassende wijnen waren super. Dankzij de beide M&M’s werd onze avond een geweldige ervaring. We komen zeker weer, Frans en Anneke
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frans via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Super ontvangen, korte introductie chef/eigenaar. Super eten, personeel weet goed wat ze verkopen. Heerlijk avondje gezeten met vrienden. Zeker nog eens terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dennis Peters via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 10

    Vroenhout Roosendaal

    Verrassingsmenu. Mooie gerechten. Alles smaakte voortreffelijk. Goede uitleg bij elke gang en wijn. We hebben genoten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Eva via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
    Reactie door: Vroenhout
    Hartstikke bedankt voor allemaal 10 en. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Vroenhout
  • 8.5

    Aji Rotterdam

    Heerlijk menu. Veel krachtige smaken. Je proeft goed waar de inspiratie vandaan komt. Prima prijs-kwaliteit verhouding en een fijne informele sfeer. (De porties zijn wel aan de grote kant
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Naomi via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 9.3

    Aji Rotterdam

    Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten, goede service
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door dfaas via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
  • 8.3

    Brasserie Midi Groningen

    Gastvrije ontvangst! We hebben gekozen voor het 4 gangen verrassings-menu. Vooraf werd gevraagd of we speciale gerechten niet lusten. In de maand maart van dit jaar hebben we ook een verrassingsmenu gekozen. Dit smaakte fantastisch!!! Deze keer vonden we het minder smaken. De pasta en het dessert sprongen er positief uit. Maar over smaak valt niet te twisten;-) De bediening was zeer correct
    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Twee collega's via HEERLIJK Aanbieding
    21 juli 2019
Pagina 3 van 4096