Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 5.5

    Hugh Rotterdam

    Via heerlijk.nl een 4 gangen menu gereserveerd. Het eten was lekker en op basis daarvan zouden we zeker terug gaan. Op basis van de bediening gaan we niet meer terug. Bij binnen komst werden we naar onze tafel gewezen waar gevraagd werd wat wij wilde drinken. Toen het drinken werd gebracht begin de serveerster ineens in het Engels tegen ons te praten ondanks dat wij Nederland tegen haar terug praten en zij zelf Nederlandse is. Erg vreemd. Na het krijgen van het drinken moesten we maar liefst 35 min wachten voordat er iemand langs kwam om te vragen of we, zonder uitleg te geven wat het 4 gangen menu inhoud of we met een lekker stukje brood wilde beginnen. Helaas duurde het zolang
    7
    Eten
    1
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bvo via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2019
  • 9

    Kromhout Andelst

    Echt heerlijk gegeten en gedronken. Een hele fijne service. Zoals altijd eigenlijk. We komen graag weer terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gast via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2019
  • 8.3

    FG Food Labs* Rotterdam

    Vernieuwend, verrassend eten in een lekker vol restaurant dat gesmeerd loopt. Erg goed wijnarrangement erbij, en een relaxt sfeertje. Het heerlijk all-in arrangement voldeed aan de verwachtingen, en het personeel was prettig open en gezellig. Als er iets van kritiek moet zijn dan is het dat niet vermeld wordt dat bijbetaald moest worden voor het kaasplankje met bijpassend wijntje. Voor ons niet verrassend (gebeurt vaak in sterren restaurants), maar voor de mensen achter ons wel, wat nogal commotie gaf
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Schets via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2019
  • 9

    Wildthout Ommen

    Aardig gastvrij, het heerlijke eten zag er uit als schilderijtjes een culinair hoogstandje in een wat gewone maar uiterst gezellige omgeving. Het was een diner incl. een overnachting
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ineke Rijpkema via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2019
  • 9.3

    Vroenhout Roosendaal

    Gastvrij ontvangen. Het eten was heel lekker en smaakvol. De bediening was ook heel goed en erg vriendelijk. Ze konden heel goed vertellen wat er is opgediend. De gastheer en gastvrouw kwamen nog aan tafel voor een praatje
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Henna Stolk via HEERLIJK10Daagse
    12 november 2019
  • 6

    Dolce & Gusto Ristorante Helmond

    De aanbieding betrof een 4 gangen menu van € 62,50 voor € 31,25. Het aangeboden menu was beneden de maat en zeker geen hoge prijs waard. De kwaliteit van het eten in het algemeen was zeer matig, het vlees verbrand en taai en tussen de geserveerde kaas zaten nog resten van de aluminiumpapier verpakking. We hebben het eten gedeeltelijk teruggegeven en zijn direct na het dessert teleurgesteld vertrokken. De bediening was gehaast, gestresst en rommelig. Dat we de fles rode wijn uiteindelijk niet hoefden afrekenen was een goed bedoeld doekje voor het bloeden. Wij eten regelmatig via aanbiedingen van heerlijk.nl, maar dit restaurant zit ver beneden het niveau dat we via heerlijk gewend zijn
    4
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans Vissers via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2019
  • 9

    E'Barrage Edam

    De sfeer is goed, de entourage geeft een gezellige - geen overdreven intieme sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans F. via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    I-Dock Amsterdam

    Middels een Heerlijk.nl aanbieding wederom uitstekend gegeten bij I-dock ! prima persoonlijke ontvangst !! zeer attente bediening en uitstekend gegeten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door LB via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.5

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Werkelijk verrukkelijk gedineerd, een feestje!!! Kwaliteit erg goed, heerlijk wijnarrangement, vlak bij ons huis, hier komen we terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door B Kooij via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 6.8

    De Dukdalf Woerden

    Na alle zeer goede recensies besloten om hier eens te gaan eten. Bij de reservering aangegeven dat 1 persoon geen vlees eet en ook bij de keuze van het maandmenu. Het voorgerecht (fazant en eendenlever) was veel te koud alsof het zo uit de koelkast kwam en erg vlak van smaak. Bij het hoofdgerecht vis (zonder vlees) was snoekbaars en lekker echter werd daar een stuk bloedworst bij geserveerd... Nadat we dit gemeld hadden ontvingen we een excuus maar daar bleef het ook bij, geen enkele compensatie. Al met al was het eten niet meer dan matig zeker als je dat afzet tegen de prijs
    6
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rob via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Le Barrage Alblasserdam

    We hebben genoten van bijzondere gerechten, gastvrije ontvangst en een hartelijke en meedenkende bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Miep SeelbachScholte via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8

    Brasserie Bakboord Almere

    Op een mooie locatie, heerlijk gegeten met lekkere aparte amuses tussendoor. Goede/plezierige bediening en een gezellige sfeer
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door GHV69 via HEERLIJK10Daagse
    11 november 2019
  • 9.3

    Prins van Terbregge Rotterdam

    Fantastische beleving met oog voor de klant
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kim via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9.3

    Merlot Restaurant & Wijnbar Amersfoort

    DE ONTVANGST WAS GEWELDIG. HET ZAG ER ZEER GEZELLIG UIT. WAAR IK VAN GENOTEN HEB IS DAT DE KEUKEN OPEN IS EN JE KAN ZIE HOE HET BEREID WORD. HET ETEN WAS VOORTREFFELIJK. DE BEDIENING ZEER VRIENDELIJK. IK KAN HET IEDEREEN AANRADEN
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dwight Penha via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 7.8

    Huson Rotterdam

    Leuk restaurant, aan een mooie ronde tafel gezeten. Heerlijke gerechten en bijzondere combinaties gegeten. De 1e drie gerechten kwamen alleen te snel achter elkaar nog geen 5 minuten ertussen dat was wel jammer. Ook werd er uitgeserveerd terwijl er een van onze gasten op het toilet was. Beetje jammer. Verder zeker aan te raden voor wie wat bijzonders wil eten
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door karin kwak via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
Pagina 3 van 4267