Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Vlaar ‘s-Graveland

    Het 5 gangen diner plus amuses was uitstekend, de ontvangst en bediening vriendelijk. Mooi aangeklede zaak in landelijke omgeving. Aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 8.5

    De Boekanier Zaandam

    Na ons bezoek aan de Zaanse Schans met primerabon bij de Boekanier gegeten. We kenden het restaurant nog niet. Zijn echter zeer positief. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. Vooral de crème brulee was heerlijk. Aan tafel aangestoken zodat kleine vlammetjes zichtbaar werden. Leuk! Als we weer in de buurt zijn, gaan we er zeker weer eten
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Noor de Vries via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 8.5

    't Goede Leeuwarden

    heel goed ontvangen en heerlijk gegeten
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door wilma via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 9.3

    De Luytervelde Eindhoven

    Zoals altijd bij De Luytervelde heerlijk gegeten in een prettige sfeer
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Alexander via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 7

    Biblio Rotterdam

    Verjaardagsviering met familie, zeven personen. Gereserveerd voor 6 uur, doordat één persoon later was was het gezelschap 3 kwartier later compleet. Toen we om 7 uur aan tafel gingen was het gezellig druk en sfeervol. Echter een uurtje later was het restaurant bijna geheel verlaten en rond 9 uur waren wij de enigen in het restaurant. Geeft niet als je zelf met een leuk clubje bent maar voor een 2-persoonsdineetje wordt het wel heel privé. De bediening was vriendelijk en netjes op een klein foutje na waardoor 1 persoon het hoofdgerecht later kreeg dan de anderen. En dan het eten. Met de HEERLIJK actie konden we gewoon van de kaart bestellen, prima geregeld dus. Iedereen was goed te
    7
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jarige job via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 9

    Uijttewaal Breda

    We hebben genoten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lore Van Beekveld via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 8.8

    Il Primo Ristorante Amsterdam

    Gastvrij. Aardige, goede en vlotte bediening. Met onze kinderen en kleinkinderen heerlijk gegeten. De primerabon bracht ons hier en daar hebben we geen spijt van
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frans Kramer via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 8

    Kuhlman Barneveld

    Sfeer goed gezellig, lekker eten verse ingrediënten goede bereiding. Goede bediening
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anita V der geest via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 8

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Heerlijk gegeten! Wij hebben genoten van 5 gangen all inclusive diner met een aanbieding van HeeRLIJK. De prijs is behoorlijk maar zo af en toe moet dat eens kunnen met een feestelijke gelegenheid
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martien via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 9

    La Folie Zaltbommel

    Heerlijke culinaire hoogstandjes in een fijne sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wouter Versteeg via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 8.8

    Chique en Simpel Lisse

    De bediening was prima. We hoefden niet lang op de gerechten te wachten. De kwaliteit van het eten was echt goed. Het was voor ons een zeer positieve ervaring om via deze actie kennis te maken met Chique en Simpel. Wij konden steeds uit drie gerechten kiezen. Het ware normale porties er werd geen onderscheid gemaakt ivm de actie, 50% korting op het diner, waar wij mee hadden gereserveerd! Dit hebben wij wel eens anders meegemaakt! Komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Christine via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 9

    Het Roode Hert Velsen-Zuid

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam, en had kennis van zaken. Eten was heerlijk en zag er verzorgd uit. De aankleding in de zaak was sfeervol. Zeker een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ron Rhee van via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 10

    101 Gowrie Amsterdam

    Wat een fantastisch restaurant. Bijzondere en leuke gerechtjes met lekkere wijnen en ook de cocktail vooraf was heerlijk! Leuk ook dat Alex Haupt zelf aan tafel komt met de gerechtjes en de wijnen. Prijs/kwaliteit absoluut in orde! Graag komen we nog een keertje terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martine Lautenschutz via HEERLIJK Kortingsactie
    17 april 2019
  • 8.8

    La Stanza Rotterdam

    Op een rustige dinsdag, van een fijn samengesteld drie gangen diner genoten. Rijke smaak, mooie presentatie, prettige informele bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jos Moens via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 8.3

    DenC Amsterdam

    Gezellige locatie met super lekker eten
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lucien Spee via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
Pagina 3 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer