Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    The Good Companion Amsterdam

    Heerlijk 4-gangen-menu, fijne sfeer, aardige bediening
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Barbara Schauer via HEERLIJK Aanbieding
    2 juni 2020
  • 8.5

    Kaatje bij de Sluis* Blokzijl

    Erg lekker 9 gangen amuse menu met mooie wijnen in de tuin direct aan het water. Zeker een aanrader om hier te eten en overnachten
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Danny via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 10

    The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam* Rotterdam

    Heerlijk gegeten en genoten van de sfeer en service ondanks de Corona tijd
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 9.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het was natuurlijk een unieke ervaring. In je eigen huisje, eten geserveerd krijgen zoals in een sterren restaurant. De kwaliteit van het eten was er zeker niet minder om. De drie koks hebben zich van hun best kant laten zien en we hebben genoten! Ook zeker dankzij Hugo die elke wijn gezellig toelichtte en het nog leuker maakte! Dankjulliewel voor deze ervaring
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Francis Notten via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 9.3

    Fred** Rotterdam

    Eten was heerlijk. Wij hadden een maaltijdbox besteld. Heel goede producten op een uitstekende manier voorbereid, zodat de thuiskok weinig moeite hoefde te doen om het op tafel te zetten. Het kaasplankje was ook voorzien van bijzondere kazen. ???????? Een grote aanrader zo’n fantastische maaltijdbox
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anneke Otto-Kop via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 8.8

    Kaatje bij de Sluis* Blokzijl

    We hebben heerlijk geluncht met mooie wijnen van een fantastische wijnkaart. Het plekje aan de sluis in Blokzijl is top en het logeren in de residence voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pascale via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 9.3

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Wat een prachtige plek! We hebben genoten van het vriendelijke personeel, de nette kamer en het heerlijke 5-gangen diner van de chef en het ontbijt
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dieuwke Van den hoek via HEERLIJK Aanbieding
    1 juni 2020
  • 3.5

    Blanc Dordrecht

    NOOIT MEER Enige pluspunt: schitterende locatie in de haven met uitzicht op het water Minpunten: het schijnt dat omdat wij een aanbieding hadden geboekt wij niet dezelfde eten/service kregen als andere gasten. Voorbeeld: papier tafelkleed waar andere tafels linnen kregen. Ook de kamers waren niet helemaal in orde: een la van de nachtkastje nog vol afval van vorige clienten. Ook bij afrekenen moesten wij ineens extra betalen voor de tweede kamer (terwijl dat nergens in de aanbieding stond) en het fles water bleek niet gratis (terwijl dat wel in de aanbieding stond). En wanneer wij daarover vragen stellen blijkt de receptionist plotseling geen Nederlands te verstaan
    4
    Eten
    3
    Service
    4
    Sfeer
    3
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sebastien via HEERLIJK Aanbieding
    31 mei 2020
  • 7.8

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    1. Heerlijk.nl boekt suite bij hotel, bij ons stond grote executieve suite zichtbaar tijdens online incheck dag na reservering. Dag voor vertel ineens hele andere suite Voelde onprettig. 2. Koemelkallergie doorgegeven tijde 's reservering met vraag of dit Kn. Geen antwoord gekregen. Hotel gemaild Vi manager begrepen dat chef akkoord is. Vijf minuten v diner telefoon, kan ik echt niet tegen lactose/koemelk? Nee dus... Dan gaan we wel alternatief bedenken... Eten was heerlijk, koemelkvrij betekende helaas in bijna alle gerechten elementen weglaten. Dat vond ik jammer. 3. Bijpassend wijn arrangement heerlijke wijnen echter steeds wijn NA de gang. 4. Diner zou 19 uur starten echter tegen
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annemarie Schmitz-Weber via HEERLIJK Aanbieding
    31 mei 2020
  • 6.3

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    Voor een diner van de hand van een 3*-sterren chef-kok waren de borden niet top opgemaakt. De bediening liep elkaar in de weg en deed het wijnarrangement tekort door wijn in een glas te schenken waar andere wijn in heeft gezeten. Dat was misschien niet gebeurd als ze de glazen op zouden ruimen
    3
    Eten
    3
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bart via HEERLIJK Aanbieding
    31 mei 2020
  • 10

    Fred** Rotterdam

    Heel goed nagedacht over wat een onervaren kok thuis nog kan doen, waardoor het niet kon mislukken. Hele leuke videoboodschappen erbij
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Natalie Vloemans via HEERLIJK Aanbieding
    31 mei 2020
  • 7

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    We aten niet op de kamer, maar in restaurant. Niet zoals aanbieding zei. Kreeft had net zo goed nep kunnen zijn, proefde je niet door alle sausjes, zo ook met de andere gerechten. Verkeerde dingen op de rekening gezet, wel netjes recht getrokken, maar wel weer een ding
    8
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door I M via HEERLIJK Aanbieding
    30 mei 2020
  • 7.8

    Fred** Rotterdam

    Sfeer niet echt van torpassing want we hadden de afhaalservice. Mooi alles in grote doos dus thuis uitpakken. Duidelijke uitleg middels de filmpjes en alle mooi op smaak. ‘t blijft anders als uit eten maar wel leuk omdat het niet anders kan in deze tijd
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pascala groenendijk via HEERLIJK Aanbieding
    30 mei 2020
  • 9.8

    Fred** Rotterdam

    Heerlijk 4-gangen diner plus kaasplankje via de Experience box voor thuis! Wijntjes hadden we zelf ingeslagen, maar wat een fijn diner
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Chantal Moonen via HEERLIJK Aanbieding
    30 mei 2020
  • 8

    Cuarto Ocho Willemstad

    Het restaurant is heel sfeervol. Het 4-gangendiner was heerlijk. Met name het uitgebreide tapasplankje als voorgerecht was fantastsich. Bediening heel vriendelijk en attent. De kamers zien er bijzonder goed uit, zijn heel ruim en vrij nieuw. Aan alles is gedacht, lekker koffie en thee op de kamer, zeep en shampoo bij de douche, zelfs een lampje dat ‘s nachts aanspringt als je naar toilet gaat. Zeker een aanrader. Het buitenterras achter het hotel mag nog een beetje aangekleed worden. Verder alleen maar positief
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rob Knapen via HEERLIJK Aanbieding
    30 mei 2020
Pagina 3 van 4433