Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    JanZen Woerden

    Heerlijk gegeten met 4 volwassenen en 2 kinderen (8 en 12). We hadden het 5 gangenmenu en dat was zodanig afwisselend dat de kinderen met smaak hebben meegegeten. Niet geheel verrassend viel bij de kinderen vooral het toetje met peer en caramelsaus in de smaak, maar alle gerechten waren even mooi en smakelijk. En hoewel ze geen koffie dronken, waren er voor de kinderen ook de friandises. Gastvrijheid en service dus uitstekend. Complimenten
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marcel J. via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.3

    Uijttewaal Breda

    We hebben genoten van het creatieve 5-gangen diner van de chef. Naast de 5 gangen werden er ook nog amuses geserveerd vooraf aan het menu en een pre-dessertje. Alles was goed verzorgd en de gerechten waren verrassend, waarbij diverse smaken en texturen samen kwamen tot een mooi geheel. De bijpassende wijnen waren ook niet standaard en dat is wel leuk als je houdt van nieuwe ontdekkingen. Qua bieren is de keuze helaas wat minder uitgebreid.Het is wellicht iets duurder dan een standaard eetcafé of restaurant, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Als je iets te vieren hebt of een keer iets meer bijzonders wilt dan is dit zeker een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nataschja via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 6.8

    Just Rotterdam

    Hebben het hoofdgerecht niet genoten, ik was niet lekker en had uitzicht op de keuken en daar werd aan ieder ding vlees vis geroken!! Dat maakte mijn eetlust wat minder, verhebben we de caraibise tuch niet gevonden helaas
    6
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marijke Ladage via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.5

    Noor Bloemendaal

    Het eten was als vanouds heerlijk. We waren nog niet op deze mooie nieuwe plek geweest, maar komen zeker terug
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Makkes via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.5

    Prins van Terbregge Rotterdam

    Wat een heerlijke avond! Een erg gastvrije ontvangst in een mooi ingericht restaurant. We hebben genoten van een heerlijk 5 gangen diner inclusief bijpassende wijnen. Het eten was super lekker. Met bijzondere en verassende gerechten. Erg leuk om niet standaard biefstuk te eten. Naast de 5 volledige gangen ook nog amuses waardoor het eten ruim voldoende was. En dan de wijn: wat een enthousiasme en wat een kennis. Super lekker en super gaaf. We hebben wijnen gedronken die perfect paste bij het eten, maar die we zelf niet hadden gekozen. Elk van de wijnen was erg lekker. Al met al een super avond gehad! Wij komen zeker weer een keer terug
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frank via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.3

    Battice Geleen

    Gekozen voor 5-gangen kleine gerechtjes, die stuk voor stuk erg lekker zijn. Aanvankelijk denkt men (te) weinig te eten, maar aan het eind blijkt het tegendeel. De bediening is vlot, de wachttijd tussen de diverse gerechtjes is goed
    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Selma via Nederlandse Restaurantkaart
    15 september 2019
  • 9.8

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Waanzinnig diner gehad. Heerlijk eten, erg verrassende en creatieve gerechten met fantastische smaken. Erg hartelijk en gastvrij personeel
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Paul via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8.5

    Le Port Barendrecht

    Goed eten, wat er mooi uit ziet, voor een prettige prijs. Gezellige sfeer en een mooie zaak
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Perry Krootjes via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.3

    Harbour Club Maastricht

    Eten was verrukkelijk, culinair verrast, sfeer in het restaurant onder de gewelven erg leuk, romantisch en bediening was vriendelijk, vakbekwaam en straalden gastvrijheid uit
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nico via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 10

    Opporto Rotterdam Rotterdam

    Heerlijk eten, fantastische service in een prima ambiance. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Monique M. via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.3

    Bistronoom Woerden

    Onze keuze: Verrassingsmenu als lunch, op zaterdagmiddag op het mooie terras van het vroegere kazerneplein. Heel sfeervol, een strakblauwe lucht met volop zon, was het decor van een aaneenschakeling van heerlijke gerechten plus een bijpassende portugese wijn. Mooi opgemaakt , een bowl met o.m. klein gesneden rauwe zeebaars , mini stukjes courgettes, zure uitjes en een smaakvolle mayo, met als versiering daartussen: eetbare bloempjes.qua smaak en kleur, uitstekend. Het vervolg was eveneens gedurfd en smaakvol tot aan het kaasplankje toe, geen standaard kazen, maar een proeverij van voor mijj onbekende kazen uit o.a. de azoren. Dit alles werd bediend en toegelicht door onze obe?, een
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lida van Kampen via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 7.5

    Le Barrage Alblasserdam

    Wij vonden het een sfeervolle ambiance, het eten was erg goed, het bijpassende wijnarrangement een succes. Wat wij als minder hebben ervaren was de muziekkeuze, vooral veel bas en beat en te hard volume. Dit maakte naar ons idee dat daarom de gasten ook erg hard moesten praten en het daardoor erg ( te) rumoerig was. Maar wij komen zeker nog eens terug in dit restaurant
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Erica Geuvers via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 7.3

    PUUR ZEE by Imko's Wijk aan Zee

    Eten was uitstekend. Wij kenden Imko van vroeger, uit de tijd van iJmuiden. De kwaliteit was zeker nog steeds heel goed en echt van deze tijd met spannende en fantasierijke gerechten. Het basilicum ijs werd niet gewaardeerd, een te uitgesproken smaak voor een nagerecht. Er werd goed rekening gehouden met de dieetwensen van de gasten. Vriendelijke bediening. De wijnkaart vonden we wel te hoog geprijsd. Prima wijnen, maar er mogen ook wel wijnen bij staan voor een redelijke prijsklasse. Al met al een aanrader. We komen zeker terug
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Henriette Vrisekoop via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 10

    De Drommedaar Emmen

    Gisteravond met vrienden hier gegeten. Een zes gangen menu gehad. Van begin tot eind een feestje. Heerlijke gerechten, prachtig opgemaakte borden met daarbij passende wijnen. Alles klopte, echt een aanwinst voor Emmen
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Erna Bulle via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 8

    Den Burgh Hoofddorp

    Alles top verzorgd
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Yoekie via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
Pagina 4 van 4171