Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    The Harbour Club Vinkeveen x Apollo Hotel Special Vinkeveen

    Top eten en ambiance
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lia Craenen via HEERLIJK Aanbieding
    29 mei 2020
  • 9.8

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Vriendelijke ontvangst, heel goede corona-organisatie, uiterst correcte bediening, voortreffelijk 5 gangen-diner, incl. overnachting. Ontbijt super verzorgd
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frans via HEERLIJK Aanbieding
    29 mei 2020
  • 9

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Royale porties, heerlijk en mooi opgemaakt
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jeroen hamstra via HEERLIJK Aanbieding
    28 mei 2020
  • 9.3

    Cuarto Ocho Willemstad

    We hebben heel lekker gegeten en goed geslapen
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maria van wijk via HEERLIJK Aanbieding
    28 mei 2020
  • 8.8

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Helemaal geslaagd op 1,5 meter. Prima. Heerlijk gegeten en gastvrij ontvangen. Voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Zeebra via HEERLIJK Aanbieding
    27 mei 2020
  • 9.3

    The Harbour Club Vinkeveen x Apollo Hotel Special Vinkeveen

    Alles was top!! Sfeer een 8 omdat we enige in het restaurant waren. Voorafgaand aan het diner vonden we dit wel vreemd om mee te maken, maar personeel nam dat geheel weg. Werden top verzorgd en vooral ondanks de omstandigheden erg gezellig gehad en heerlijk gegeten! Wij komen zeker terug
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Esther v Rooij via HEERLIJK Aanbieding
    27 mei 2020
  • 8.8

    Central Park Voorburg Voorburg

    Wat waren wij aangenaam verrast bij aankomst op deze mooi hotel verscholen nabij het centrum van Voorburg. Prachtige omgeven door park en bos. Wij hadden Suite 1 met een groot balkon uitkijkend op het park met water. De kamer was ruim en gezellig ingericht. Badkamer ook mooi. Grote bed was super. Wij hadden om 2 aparte dekbedden gevraagd en dat was geen probleem. Koffie, water op de kamer. Wegens Corona was het ontbijt apart en super verzorgd. Het diner was 4-gangen incl. wijn, water en koffie. Geweldig. Bediening ook zeer vriendelijk en gastvrij. Ondanks de Corona waren er weinig bezetting maar mijn complimenten voor het hele team. Wij komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marcel De Vos via HEERLIJK Aanbieding
    27 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    deelgenomen aan de actie 5 sterren . Sterren diner in eigen huisje ivm de coronamaatregelen. Geweldig georganiseerd en erg van genoten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Culi via HEERLIJK Aanbieding
    26 mei 2020
  • 9.3

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Wat een gezellig restaurant/hotel. Super vriendelijk personeel. Zeer gastvrij
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Piet scholtes via HEERLIJK Aanbieding
    26 mei 2020
  • 10

    Fred** Rotterdam

    We hadden ivm de Corona een experience box besteld. Deze bestond uit een 4 gangen menu en hebben we later aangevuld met een gang kaas en 2 flessen wijn. Alle ingrediënten waren al voorbereid, we hoefden alleen nog maar alles op te warmen en de borden te dresseren. Oftewel het rotwerk hadden de chefs van Fred gedaan en het leuke werk mochten we zelf doen. Per gang had Fred een instructievideo gemaakt, heel handig. We hebben al vier keer bij Fred gegeten, onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Nou het eten en de wijnen was in één woord: geweldig! Ik raad het thuismenu iedereen aan maar wees er snel bij, want 31 mei stopt Fred jammer genoeg weer met dit concept
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tim via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het was een geweldige belevenis
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Saskia Hof via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
  • 8.3

    Herberg De Klomp Vilsteren

    Eten was heerlijk, mooie locatie en gastvrij persoon. Leuk dat de chef het dessert zelf komt brengen. Helaas was de hotelkamer gedateerd. De douche gaf een slappe straal en de bedden lagen niet goed. Kamers zijn aan een nieuwe inrichting toe
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nilas via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
  • 9

    Droompark De Zanding Otterlo

    Heerlijk genoten van het 5-gangen all-in menu van de vijfsterrenchefs. Alle gangen keurig in het huisje geserveerd en van perfecte kwaliteit. De sfeer van het eten in een sterrenrestaurant mis je wel een beetje, maar toch een top beleving in deze rare (corona) tijd
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bianca via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
  • 5.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Wij hadden meermaals op voorhand gecommuniceerd dat mijn vrouw zwanger is. Ook stond er specifiek bij dat er een alcoholvrij arrangement geserveerd zou worden. Dit zag er uit als volgt: - amuse, crodino - voorgerecht, crodino. Deze hebben we afgeslagen omdat mij vrouw aangaf de crodino te bitter te vinden - tussengerecht, crodino met druivensap. Deze hebben we laten staan. Daar de crodino nog altijd te bitter was. - tussengerecht twee, alcohol vrije rode wijn. - hoofdgerecht, samen met mijn schoonmoeder die geen rode wijn dronk, niets. Pas ruim nadat het gerecht op was, kwam er dezelfde alcohol vrije rode wijn en de laatste witte wijn voor mijn vrouw en mijn schoonmoeder. -
    5
    Eten
    1
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rob en Rebecca Steensels via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
  • 9.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Een hele bijzondere ervaring in de coranatijd. Echt super goed idee en heerlijk gegeten en gedronken
    10
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door C de Reus via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2020
Pagina 4 van 4433