Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    FG Restaurant** Rotterdam

    De hele avond was geweldig eten als entertainment en entertainment als eten, een super combinatie, zeker aan te raden
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Baukje via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 9

    De Dyck Woubrugge

    Heerlijk gegeten in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijk personeel
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marijn Jongen via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 10

    Floor17 Amsterdam

    gewoonweg verrukkelijk gedineerd
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door winifred de Boer-Van Toorenburg via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 8

    De Gans Groningen

    Ziet er uit als een stads eetcafé... maar het is meer dan dat. Het doet niet onder voor een sterrenrestaurant! Aanrader. Héérlijk eten
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A Hoekstra H Jongerius via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 9

    Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Rosmalen

    Het was ons goed bevallen en bij gelegenheid komen we wel weer terug. Dit was met primerabon met korting van 50
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marinus van der Linde via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 8.5

    Villa la Ruche Voorburg

    Wij hebben heerlijk gegeten bij Villa la Ruche. We aten het lente menu, wat erg goed was. Er zaten topgerechten bij, heerlijk klaargemaakt met fantastische presentatie. De bediening begon wat formeel, maar na enige tijd werd dit wat losser, wat wij persoonlijk prettig vinden. Na afloop stond de eigenaar, de chefkok, aan de deur om ons een prettige avond te wensen. Heel attent en een persoonlijke touch. De avond was zeer geslaagd en zeer zeker voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ilona via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 8

    Brasserie Buuren Alphen aan den Rijn

    Prima diner in een gezellig restaurant. Vriendelijk personeel. Helemaal goed dus
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ineke via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 9.5

    Recht Apeldoorn Apeldoorn

    Echte verwennerij. Super
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Diana Ilbrink / D. Ilbrink via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 8

    De Gouden Leeuw Bronkhorst

    Heerlijk gegeten en de bediening was prima. Alleen moet je wel goed zeggen wat voor een kortingskaart je hebt. Bij ons was dat niet goed gegaan ,maar heel goed opgelost. 50% korting op een 5 gangen verrassings menu. Top
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Olga Rikken via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 8.3

    BY AMI Rotterdam

    Heerlijk vegetarisch 3 gangen menu. Verrassend en ruim voldoende. Aanrader
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mies via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9.3

    The Walk'In Fish Rotterdam

    We hebben hier een 4-gangen menu gegeten en waren elke gang verrast door de heerlijke en bijzondere smaakcombinaties. We kwamen om goede vis te eten maar onze verwachtingen werden overtroffen, niet alleen de vis is goed maar alles erom heen ook. Personeel is daarbij zeer vriendelijk. Ook werd er goed rekening gehouden met dieetrestricties (waaronder glutenvrij). Kortom; een echte aanrader
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door SB via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 7.8

    Bij Sib Bites & Grill Emmen

    De gamba's waren hard, dus te kort gekookt. Daardoor kon je het schild er erg moeilijk afpellen, en daardoor konden we de helft niet opeten. We vertelden het aan het personeel en ook laten zien. Ze zeiden niet, sorry, of dat we een nieuwe kregen. Dat vind ik raar
    7
    Eten
    6
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Liesbeth De jong via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 10

    d'Ouwe Tramhalte Duizel

    Super gegeten in een heerlijke sfeer en fijne bediening
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Antoine van de Westerlo via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 9

    Opporto Rotterdam Rotterdam

    Gezellige avond gehad met familie. Lekkere vis gerechten en een heerlijk dessert. En zeer vriendelijk personeel. Ga zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lia Groenendijk via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9.5

    Valenzia By Zarzo Eindhoven

    Vriendelijk personeel Goed eten en geen triviale Aangename achtergrondmuziek
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Filippo B. via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
Pagina 4 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer