Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7

    Just Memories Dieren

    We vonden het prima smaken. Porties waren erg karig en zijn voor kleine eters. We zullen er niet snel nog een keer naar toe gaan
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 10

    De Heeren van Kok Wormerveer

    We hebben een perfecte avond gehad. Het eten was heerlijk in een gezellige sfeer. De bediening was zeer correct en vriendelijk. Perfect dat de chefkok langs alle tafels ging en gezellig een praatje kwam maken met zijn gasten. We komen hier zeker terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Elly en Vincent via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.8

    La Vilette Rotterdam

    Uitstekend gegeten. Zeer verfijnd van smaak. Ook een compliment voor het wijnarrangement. Jammer dat het erg stil was (vandaar een puntje minder voor sfeer). Velen hebben een kans gemist! Een aanrader. We komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 10

    ML* Haarlem

    Het was alles voortreffelijk. Ik had 2 gasten uitgenodigd, dus we waren met 4 We zullen allen vaker terugkomen bij Vis & Co
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pieter via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8

    Kaatje bij de Sluis* Blokzijl

    heel duur wijnarrangement ten opzichte van het Heerlijke 10daagse diner, wel mooie en smakelijke extra gerechten naast het 3 gangen diner
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Padje via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9.8

    Cottontree Mer Scheveningen

    Seinpost is altijd een top restaurant geweest. Deze keer vonden wij het zelfs beter dan ooit! Wij hadden een hele goede menu, een van de beste die wij ooit bij Seinport hebben gehad
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door TA via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8

    Dorset Borne

    We hebben heerlijk gegeten, alles was goed verzorgd en zag er mooi uit. Vriendelijk en attent personeel, een leuke avond
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8

    Hotel de wereld* Wageningen

    Uitstekend gegeten! Voor herhaling vatbaar. Het totaalplaatje vonden wij niet een Michelinster. Bediening erg vriendelijk, maar niet altijd even handig. Lekkere hapjes bij de koffie, maar wel erg duur. Jammer dat er niet gewoon een karaf water wordt geschonken
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mirjam via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.5

    Parkheuvel** Rotterdam

    Het eten is natuurlijk geweldig, maar de bediening is wat het tot een feest maakt
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rachel via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.8

    Dorset Borne

    Gisteren bij restaurant Dorset geweest. Ontzettend gastvrij ontvangen. Tussen door kregen we allerlei kleine hapjes cq drankjes om te proberen. Eten was erg lekker, wel wat weinig voor hoofdgerecht, maar koffie met schaaltje lekkers maakte dit helemaal goed
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Edna via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9

    De Parelvisser Westerlee

    Geen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8

    La Dolce Vita Son

    Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Johnny via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9

    Bretelli Weert

    Heerlijk gegeten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door essie via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.5

    Boerengat Rotterdam

    Heel goed gegeten. De uitleg van de gerechten was uitstekend, wisten waar ze het over hadden. Subliem. Helaas zaten wij in een donker hoekje van het restaurant, dit was minder gezellig
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Joyce via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.5

    Hotel de wereld* Wageningen

    We zaten achterin daar was het gepraat een beetje hard, van de andere gasten, Werkte af en toe storend, maar verder een top avond gehad
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Janssens via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
Pagina 3643 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer