Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.8

    De Saffraan Amersfoort

    Wij hebben een geweldige avond gehad in "De Saffrraan" in Amersfoort.
    Prachtige amuses gemaakt door een chef die weet te toveren met smaken. Het soepje van zuurkool met gerookte paling was hemels!
    Heerlijke gerechten, prachtig gepresenteerd en deskundig toegelicht en een zeer smaakvol dessert, prima wijnen en zeer goede bediening maakten deze avond voor ons heel bijzonder. 
     
    Rina en Arno Woesthoff  
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    7 april 2011
  • 9.3

    Hermitage Ridderkerk

    Heerlijk gegeten met een uitstekende kwaliteit prijsverhouding. Bijzonder vriendelijk personeel en heerlijke wijn- spijscombinaties. Het dessert met karnemelk-basamico ijs is alleen al een reden om weer eens terug te komen! Super adres!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Paul via HEERLIJK
    6 april 2011
  • 8

    De Compagnon Amsterdam

    Eten was superlekker, elke gang was smaakvol en de huischampagne is een echte aanrader! Mooi oud pandje op een onverwachte plek. Zeker een keer doen!
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 april 2011
  • 8.8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Eten & drinken (super wijnkaart), ontvangst, bediening prima voor elkaar. Omgeving is ook mooi, inrichting prima voor elkaar.
     
    Een minpuntje is de stoel/tafel. Was voor mij ietwat te klein.
     
    Maar desondanks een ervaring die ik een ieder kan aanraden.
    Wij gaan er zeker nog eens terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Michiel via HEERLIJK
    6 april 2011
  • 8.5

    Savelberg* Voorburg

    Echt heerlijk gegeten. Misschien wat 'veilige' keuzes, maar dan wel helemaal perfect klaargemaakt. We hebben genoten!
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 april 2011
  • 9.5

    Cucina del Mondo Heerlen

    We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Chardiné in Heerlen. Maar waar we het meest van genoten hebben was de manier waarop we in de watten gelegd werden door onze gastheer. We voelden ons zeer welkom en hebben alledrie enorm genoten van de manier waarop we benaderd werden. Kortom, alle lof en we gaan zeker een keer terug!
    8
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 april 2011
  • 8.3

    In den Doofpot Leiden

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 april 2011
  • 9.5

    At Sea Scheveningen

    We werden vriendelijk en als normale gasten ontvangen. Personeel was erg behulpzaam en nam alle tijd om ons te woord te staan. Het eten was heerlijk en er werd rekening gehouden met onze voorkeur. Een extra gang tegen bijbetaling was dan ook geen probleem en ook dit was heerlijk. Kortom, een heerlijke avond!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 april 2011
  • 7.3

    Het Weeshuys Almere

    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    1 april 2011
  • 8.5

    De Gieser Wildeman* Noordeloos

    De Gieser Wildeman in Noordeloos is een topzaak met een mooie tuin en terras en een prachtig restaurant met prima bediening, niet te stijf  maar ook niet te amicaal.
     
    Het verrassingsmenu was uitstekend met zowel vis- als vleesgerechten.
     
    Een passend wijnarrangement erbij. 
     
    Vol lof en aan te bevelen. 
     
    Er is ook een brasserie aanwezig, waar men tegen lagere prijzen kan eten.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    1 april 2011
  • 7.5

    La Enoteca Rotterdam

    Erg lekker gegeten. Het was wel rustig (5 tafels bezet). Jammer dat de bediening niet alles uitlegt wat geserveerd wordt (wel uitleg bij het voor- en hoofdgerecht, maar niet bij de kazen). Goede porties en het personeel is vriendelijk. Leuk concept! 
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Iris via HEERLIJK
    1 april 2011
  • 8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    Wat een heerlijke restaurant! Fantastische gegeten, zeer goed verzorgd, uitstekende bediening. En voor dit niveau echt super goed betaalbaar. Een aanrader!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Karin via HEERLIJK
    1 april 2011
  • 9

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    We voelden ons zeer verwend. Werden bij de deur al opgewacht en vonden ook overigens de bediening zeer vriendelijk, met ruim tijd en aandacht voor een praatje. Het eten was zeer goed en de wijnen die wij kregen voorgezet pasten er uitstekend bij.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    31 maart 2011
  • 10

    ML* Haarlem

    Misschien een beetje overdreven een 10, maar wel verdiend! 
     
    Fantastisch lekker gegeten, goede en gezellige service. Sfeer is top! Echt een aanrader.. 

     
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hillie via HEERLIJK
    31 maart 2011
  • 9

    NIVEN* Rijswijk

    De amuses en gerechten waren verrassend en heerlijk. Echt een uitzonderlijke avond met een uitzonderlijke bediening en sfeer.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ton via HEERLIJK
    30 maart 2011
Pagina 3643 van 3664
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer