Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Wij hebben hier fantastich gegeten! Wat een vriendelijk personeel en een super sfeer! Leuk was dat we zelf nog tussen gerechten konden bij bestellen. Heerlijke wijn en amuses! Een zeer geslaagde avond!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    30 maart 2011
  • 8.3

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    het was de 1e keer dat wij via heerlijk dinsdag geboekt hebben. Het was ook heerlijk en niets op aan te merken. Gaan we zeker vaker doen.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door carla via HEERLIJK
    30 maart 2011
  • 9.5

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Het eten was echt heerlijk, werkelijk een tongstreling. Het wijnarrangement was met zorg uitgekozen bij de diverse gerechten, en het was werkelijk heerlijk.
    En de bediening uiteindelijk was top, ontzettend vriendelijk, en zeer servicegericht.
    Het was een echte belevenis, zeker voor herhaling vatbaar.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Edwin Rijkelijkhuizen via HEERLIJK
    30 maart 2011
  • 6.8

    Savarin Rijswijk

    Gisteren gegeten via Heerlijk bij dit restaurant. Het bijzondere aan onze ervaring is dat het hele restaurant, service, eten, atmosfeer, netjes verzorgd is, maar dat de ervaring je niet "pakt". Het eten - 3 goede gerechtjes, leuk gepresenteerd, maar niet groot en allemaal net te fijn van smaak en daarmee onvoldoende om met een voldaan gevoel naar buiten te lopen. De sfeer is bijna zakelijk en niet de losse, maar toch chique sfeer waar ik op hoop bij mijn eetervaring. De service is prima, maar er is geen koppeling drank / eten (bijvoorbeeld de service die meedenkt in een wijnarrangement), wat de ervaring toch vaak verdubbeld. Al met al een redelijke
    7
    Eten
    6
    Service
    5
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    30 maart 2011
  • 7.8

    Bretelli Weert

    Het eten was overheerlijk! Enigszins vreemd keken we op toen we plaats genomen hadden en het interieur aan een nader onderzoek onderworpen. Het wordt tijd dat hier eens flink de bezem door gaat en dat de zaak een eigentijdse, meer chique uitstraling krijgt. Van een sterrenzaak verwacht men immers ook sterrenniveau op het gebied van inrichting. De kok kwam aan het naastgelegen tafeltje een jus schenken over het vlees. Waarom zegt de man dan in het voorbijgaan niet even 'Goedenavond heren, fijn dat u onze gast bent" of iets dergelijks? Je zou je dan welkom voelen. Nu zei hij niets en haastte zich naar de keuken terug. Een gastvrouw in broek en laarzen???? Maar; het eten was
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door tommy via HEERLIJK
    25 maart 2011
  • 9.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Dinsdag bij Biggo gegeten. Wat was het er gezellig en wat een prima gerechten. Wij hebben 1 tussengerecht extra genomen, dat was zeker de moeite waard!
    Het hoofdgerecht vonden wij iets minder, maar was zeker goed van smaak.
    Wat het heel bijzonder maakte waren alle gerechtjes tussendoor.
    Het hoogtepunt was het nagerecht .... wat was dat lekker!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    25 maart 2011
  • 9

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Prima en verrassend menu met heerlijke amuses en goed gecombineerde wijnen. Het personeel was heel kundig, behulpzaam en klantgericht. Een aanrader voor iedereen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    25 maart 2011
  • 7.5

    Chocolat Breda

    Wij hebben "heerlijk" gegeten bij Chocolat.
    Dit was voor ons de eerste keer via Heerlijk (Dinsdag). Hoe klein is de kans dat je terecht komt bij een restaurant wat je al kent.....'t is bij ons gelukt. Wij kenden Chocolat reeds;
     
    Het eten was prima, goede gerechten naar keuze van de chef waarbij vooraf keurig geïnformeerd werd of we bepaalde zaken niet lustten / allergieën hadden!
    Zeker een aanrader!!!
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    25 maart 2011
  • 8.3

    Hotel de wereld* Wageningen

    Voor de eerste keer via heerlijk. We zijn aangenaam verrast! Vriendelijk en gastvrij ontvangen door medewerkers van O Mundo. Het ene aperatief na het andere kwam op tafel. het tempo zat er aanvankelijk flink in. Maar alles was heerlijk! Ook het echte voorgerecht en de hoofdmaaltijd vielen erg in de smaak. Na een enorm dessert en een kop koffie tevreden naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar voor ons.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door lekkerbek via HEERLIJK
    24 maart 2011
  • 8.8

    Hermitage Ridderkerk

    Afgelopen dinsdag hebben wij de Hermitage in Rijsoord gegeten. Wat een geweldige verrassing! Een prachtig menu met zeer verfijnde gerechten, en een zeer indrukwekkende wijnkaart. Complimenten aan de bediening, zeer beleefd maar geven je wel het gevoel van een heerlijke avond uit. 
    Voor ons een eerste kennismaking, maar hier gaat zeker een vervolg op komen. 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Monique via HEERLIJK
    24 maart 2011
  • 9.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Goede ontvangst door een zeer attente bedrijfsleider/gastheer. Hij gaf aan dat we zouden gaan genieten. Het is door zowel de witte als de zwarte brigade helemaal waargemaakt. Het menu (wat door ons was uitgebreid met een tussengang) was absoluut top. Ook de tussenverrassingen waren een klein feestje. De gast staat bij Biggo centraal. We komen hier zeker terug. Een aanrader!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    23 maart 2011
  • 9.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    De eerste keer via heerlijk was een uitstekende ervaring, het verrassingselement is leuk, je hoeft niet zelf meer alle reviews af om (te hopen) een leuk restaurant te vinden. Biggo is een gezellige en sfeervolle ambiance, we hebben het drie gangen menu aangehouden en met de amuses tussendoor was het voldoende en echt heerlijk, met name van het voorgerecht hebben we genoten. we hebben een wijnarrangement erbij genomen en zeker geen spijt van gehad, heerlijke wijnen die goed aansloten bij de gerechten. de bediening was heel prettig, niet afstandelijk, een grapje en lachje tussendoor. we hebben genoten en gaan zeker nog een keer.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door sandra via HEERLIJK
    18 maart 2011
  • 7.8

    Merlet* Schoorl

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rennie via HEERLIJK
    17 maart 2011
  • 8

    Huson Rotterdam

    Prima eten en attent personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    17 maart 2011
  • 9

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Echt een avondje uit. Wat een kunstenaars!!! Een absolute aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    17 maart 2011
Pagina 3644 van 3664
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer