Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.5

    De Gevangentoren Vlissingen

    Heerlijk genoten van het 4-gangen menu. Rustige ambiance en zeer goede bediening. Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend. Zeer geslaagde avond
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 9

    't Havenmantsje Harlingen

    Wij hebben vaker gegeten in het Havenmantsje, en waren daar zeker de laatste keer zeer te spreken over. Gezien de actieprijs hadden wij onze verwachtingen bijgesteld. Maar: we hebben een geweldig lekker en verrassend menuutje voorgeschoteld gekregen. Ondanks een wijnarrangement en water waren we nu met z'n tweetjes slechts een bedrag schuldig, wat we voor een jaar of 2 geleden bijna p.p. verschuldigd waren. Goed initiatief! We komen in december terug met ons personeel en hopen dan ook weer op zo'n ervaring
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 7.5

    Aan de Poel** Amstelveen

    Voor een twee sterrenrestaurant had ik meer verwacht. Ik heb al meerdere keren gegeten bij een restaurant gegeten met één ster en deze waren beter dan Aan de Poel. We waren gestart met een amuse. Dat waren drie kleine gerechten op een bord. Ik had gehoopt dat er een bepaalde smaak opbouw zat bij deze drie kleine hapjes, maar dat was niet het geval. Op zich waren de gerechten afzonderlijk redelijk, maar niet echt super. Vervolgens heb ik de uitsmijter van krab gehad. Deze vond ik het minste van mijn maaltijd, ondanks dat ik krab heerlijk vind. Het hoofdgerecht was fazant met verschillende soorten champignons en zuurkool. Saus was prima en de fazant was lekker mals. Dit vond ik het
    6
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M&M via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.5

    De Lindenhof** Giethoorn

    was fantastisch ,kan bijna niet beter,wat een ''gastvrijheid
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door frankvanderzee@hotmail.com via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 9.8

    De Leest*** Vaassen

    Top restaurant.. Moest even wennen gezien dit de eerste keer in een sterren restaurant was, maar wij gaan dit zeker weer doen. Wat een smaak sensatie
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angela via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.8

    Olio Nuenen

    Prima ontvangst, verrassende combinaties, heerlijk gegeten
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Christine via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 4.8

    Bretelli Weert

    Niet al het personeel was even vriendelijk, met name de eigenaresse, zij was erg nors. Er kan amper een alstublieft vanaf laat staat een praatje of de vraag dat het gesmaakt heeft. Dit vinden wij absoluut niet kunnen. Als gastvrouw hoor je je gasten tevreden te stellen en hoor je iets uit te stralen. Het eten was aardig, maar niet heel erg bijzonder. De inrichting is wat oubollig, hier moet je van houden
    6
    Eten
    4
    Service
    6
    Sfeer
    3
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carla via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 9.3

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Perfecte avond geweest met heerlijk eten zeer verfijnde smaak
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A.P.J. PEETERS via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 9

    Vis & Ko Haarlem

    Heerlijk gegeten ,prima bediening kortom een mooie ervaring
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 9

    NIVEN* Rijswijk

    Het was even moeilijk om NIven te vinden omdat zoveel wegen afgesloten bleken in Rijswijk... Daardoor waren we te laat. We wilden netjes bellen dat we wat later waren en toen kregen we een antwoordapparaat: dat is volgens ons een beetje raar ... Past niet bij een ster restaurant welke service zo belangrijk vindt. Inrichting en sfeer, maar vooral het eten helemaal goed. Kom zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marbar via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.5

    Bretelli Weert

    Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Verrassende gerechtjes, mooi gepresenteerd. Super vriendelijke en enthousiaste bediening. Kok kwam na afloop nog even vragen of alles naar wens geweest was. Leuk
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Madelon via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Top avond gehad en heerlijk gegeten, met allemaal kleine extra's tussendoor. Er werd goed rekening gehouden met mijn allergie. Alleen jammer dat er geen alternatief voor gewoon brood was
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8

    De Lindehof** Nuenen

    Inrichting vonden we een beetje saai en kil. Het eten was voortreffelijk
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JH via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.8

    NIVEN* Rijswijk

    Weer een deelbare ervaring. Mooi hoe je in goede atmosfeer, heerlijk kunt eten
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
  • 8.8

    `t Raedthuys* Duiven

    Heerlijk gegeten en er werd erg veel extra gedaan in de vorm van diverse amuses. Bijpassend wijnarangement was erg verrassend en goed toegelicht. De bediening was ook bijzonder vriendelijk en voldoende aanwezig en aanspreekbaar. Al met al een heerlijke avond
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    16 november 2013
Pagina 3644 van 4096