Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.8

    Olio Nuenen

    Gastvrouw is bijzonder enthousiast en gedreven.De andere serveerster is vooral nogal blue. Het eten is lekker en wordt mooi opgediend. De entourage is goed. Leuk restaurant
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.8

    Eindeloos Leeuwarden

    Heerlijk gegeten, verrassende smaakcombinaties! Maar vooral ook heerlijke, bijpassende wijnen gedronken: een topavond
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7.5

    De Gevangenpoort Woudrichem

    service scoort wat lager omdat de wachttijd tussen de gangen te lang was. Als je eenmaal de aandacht had was de service wel optimaal en een 8 waard
    8
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door eugie via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7

    Aubergine Steyl

    Leuk restaurant met een goede sfeer. Het eten was goed. De bediening was helaas bij ons matig: het personeel kwam zelden bij ons kijken en bestelde drankjes werden niet of te laat gebracht. Positief was de 4e extra gang tegen betaling van slechts 7,50 en de wijnprijzen waren zeer redelijk ! Echter bij een restaurant met een Michelinster mag je meer verwachten: het eten was niet verrassend, de bediening te afwezig of wist niet van elkaar wat wie deed. Daarom hebben wij bij de beoordeling overal een punt afgetrokken. Dit restaurant is aan te raden voor wie een goed restaurant zoekt zonder Michelinpretenties. Voor de nu betaalde Heerlijk10daagse prijs kreeg je een goed diner. Voor de normale
    7
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9

    L'Auberge Damhotel Edam

    Genoten! Prima locatie, sfeervol interieur en goede ontvangst ondanks een druk bezette zaak. Voortreffelijke bediening, voelden ons echt gast. Aandacht voor speciale wensen. Opvallend dat er niet werd beknibbeld: geen ergerlijk kleine porties. Het gebodene was voortreffelijk, heerlijk van smaak, apart zonder overheersende zaken, goede harmonie. Ook de wijnen waren voortreffelijk. Dus niets dan lof en voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fredliefhebber via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7.8

    D en C Amsterdam

    Twee jaar geleden hier voor het eerst gegeten. Vergeleken met toen is de bediening achteruit gegaan. Jammer, maar het eten nog steeds prima. Deze beoordeling is niet voor D en C geweest, maar voor Antoine. Nu is het kennelijk D en C, maar daar ben ik vooralsnog nooit geweest
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lovelyrita via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.8

    `t Raadhuis Heinenoord

    Hier afgelopen woensdag geluncht. Het was weer bijzonder goed.Redelijk geprijsde en betaalbare huiswijn
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kees via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 10

    Herberg de Engel Dodewaard

    Weer superlekker 5 gangen gegeten. Erg netjes rekening gehouden met onze dochter en het eten was niet alleen heerlijk, ook een lust voor het oog. Met recht een heerlijke dag
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mir via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7.8

    Flinstering Breda

    Enige beperking, de wijn is behoorlijk aan de prijs, het gezegde " ze eten me arm maar drinken me rijk" gaat hier wel op. Kwaliteit zoals bij eerdere bezoeken prima
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Buijsnr. via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 10

    Mijn Keuken* Wouw

    Als altijd, het was weer geweldig! Ondanks dat Tabitha en chef Pieter in Antwerpen aan het koken waren, de achterblijvers zorgden voor het vertrouwde niveau
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gwen en Dirk via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7.8

    Scherp Middelburg

    Het eten en de sfeer was goed. De service kon naar onze mening beter. Het hoofdgerecht en de friet kwam niet tegelijk en op de friet we enige tijd moeten wachten en nog naar moeten vragen
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 8.8

    De Vierbannen Ouwerkerk

    Voor de 2e keer gegeten bij de Vier Bannen. Het was weer super! Een minpuntje is dat de fles rose die we besteld hadden steeds na inschenken achter de bar in de koeling werd gezet. Wij zouden dat liever in een koeler op tafel hebben gehad. We zaten nu wel af en toe met een leeg glas! Voor de rest alle lof
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door els via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9

    Savelberg* Voorburg

    Erg lekker, geweldige bediening
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Blauwvintonijn via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 9

    De Raadpensionaris Amersfoort

    Wat een knussie, intieme ambiance. Wat een gastvrijheid en wat een genot om hier te eten en drinken. Het BOB-wijnarrangement is een goede keuze als je niet teveel wilt drinken
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
  • 7

    Wollerich* Sint-Oedenrode

    Voor een restaurant met een ster had de service en gastvrijheid op een hoger niveau moeten staan. Eten was prima
    8
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Japio via HEERLIJK10Daagse
    10 mei 2013
Pagina 3644 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer