Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    Christophe Amsterdam

    Heerlijk gegeten bij Christophe. Inrichting vond ik wel wat stijf maar past er wel bij.Vooral het voorgerecht was erg lekker gefritueerde rogvleugel? met gembermayonaise en hele lekkere salade. Het duurde wat lang voordat het kwam maar daar kwam de ober al voordat wij het doorhadden zijn excuses over aanbieden. Uiteindelijk ook heerlijk wijn gedronken, eerste fles zat te veel residu in (serveerster zei dat dit gebruikelijk was bij fles uit zo'n jaar) maar  toch een andere fles gekregen en die smaakte geweldig!Ook de creme brulee was echt heerlijk!Had wel genoeg gegeten maar bij de koffie zaten ook nog hele lekkere cakejes en chocola. Eigenlijk net iets te veel maar wel
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    15 december 2010
  • 9

    Divinatio Utrecht

    Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. Sommelier wist veel van de wijn en dieetwensen werden ter plekke gerespecteerd. Topavond

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door amie via HEERLIJK
    23 november 2010
  • 9

    La Enoteca Rotterdam

    Wij hebben een heerlijke avond gehad! La Enoteca is een restaurant met een fijne ongedwongen sfeer, veel expertise en een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast werden wij verrast van de wijze van opdienen, waarbij een groot bord in het midden van de tafel op een verhoogd plateau wordt gezet, waarna het van dit bord op je bord wordt geserveerd. Mooie ambiance en heerlijke wijnen! Je kan aangeven waar je trek in hebt of wat je niet lust, daarna wordt je verrast met heerlijke gerechten die afgestemd zijn op de wijnen. Top!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door stylien via HEERLIJK
    17 november 2010
  • 9.3

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    Wat een aangename verrassing is dit restaurant. In de buurt van een voetbalstadion hadden wij niet zo'n sfeervolle gelegenheid verwacht!  Zonder Heerlijk Dinsdag waren we hier niet terecht gekomen. We hebben heerlijk gegeten; dat geldt zowel het gewone als het vegetarische menu! En bij iedere gang werd een verrassende wijn geboden. Prima bediening; vriendelijk en professioneel.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Brigitta en Peter via HEERLIJK
    16 november 2010
  • 8.8

    Savarin Rijswijk

    Heerlijk gegeten bij Savarin, het is was lastig te vinden tussen de hoge kantoorgebouwen, maar het is een mooi pand en je kan daar (gratis) parkeren. Het menu was heerlijk met grappige presentatie. De bediening is buitengewoon vriendelijke en vol zelfspot, je voelt je buitengewoon welkom
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    7 november 2010
  • 9

    De Gevangenpoort Woudrichem

    Wat een fantastisch concept, zo kom je nog eens ergens!
    Voortreffelijk gegeten bij de Gevangenpoort in Woudrichem, geweldige kwaliteit in een prachtig, authentiek pand.
    Zowel 'heerlijk dinsdag' als de Gevangenpoort zijn absolute aanraders!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Esmee via HEERLIJK
    3 november 2010
  • 9.5

    La Enoteca Rotterdam

    Heerlijk gegeten bij La Enoteca, en vooral ook heerlijke wijnen gedronken! Absolute aanrader!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    3 november 2010
  • 8.8

    Divinatio Utrecht

    leuk idee eten op een plek die je niet zelf uitzoekt
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kommerin via HEERLIJK
    24 oktober 2010
  • 8.5

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Uiteten bij Ron Blaauw is een heerlijk volledig verzorgd avondje uit. Ondanks 2 sterren 'gewoon' gezellig en geen overdreven formeel gedoe. Wel tot in de puntjes verzorgd, vol culinaire verrassingen en meer dan waar voor je geld. Echt een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door broekbreem via HEERLIJK
    20 oktober 2010
  • 8

    La Enoteca Rotterdam

    Uitstekende avond gehad bij La Enoteca !
    Genoten van de verschillende wijnen die - heel prettig - per glas zijn te bestellen. 
    De bediening was zeer attent en met de voorkeuren en wensen van mijn zwangere partner werd zeer zorgvuldig omgegaan. 
    Originele avond zonder menu kaart en voortreffelijk eten.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    20 oktober 2010
  • 8.3

    De Wanne Ootmarsum

    Vanaf ons vakantieadres ons laten verrassen door Heerlijk Dinsdag. Zo belandden wij in De Wanne te Ootmarsum. Dit (1ster) restaurant maakt deel uit van een luxe hotel voor de meer ouderen en  gefortuneerden onder ons: Wij waren de enige niet-hotelgasten en kregen, zoals vrijwel iedereen in "pension", het dagmenu. Dit was overigens voortreffelijk, evenals het wijnarrangement etc., maar wij vonden de sfeer en bediening, hoe vriendelijk ook, erg oubollig en betuttelend. Mochten wij ooit oud en rijk worden, dan zouden wij niet voor een dergelijke omgeving kiezen. Wij gaan voor wat meer avontuur en minder voorspelbaarheid!  05.10.2010
    9
    Eten
    9
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    18 oktober 2010
  • 9.5

    De Gevangenpoort Woudrichem

    Gezellig, knus restaurant op een bijzondere lokatie in het mooie vestingstadje Woudrichem.

    Voortreffelijk gegeten!!

    Uit alles blijkt

    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door remco via HEERLIJK
    14 oktober 2010
  • 7.3

    Divinatio Utrecht

    Op zich prima gegeten bij Divinatio in Utrecht. Toch wel een paar kanttekeningen: geen amuse(s), twee keer vlees, drankjes uitgesproken duur (gem. € 7,- per stuk incl. de koffie). Wat we kregen was lekker klaargemaakt, maar het menu bestond ook echt uit sec 3-gangen. Geen lekker hapje vooraf slechts één broodje met boter met z'n tweeën. Het voelde alsof het er voor de heerlijk-dinsdag-prijs van € 30, - p.p. net vanaf kon. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter via HEERLIJK
    13 oktober 2010
  • 9

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Gisteravond bij Lakes in Hilversum gegeten.  Beetje zoeken, maar dat is normaal in Hilversum, zegt men.. Prachtige locatie aan het water. Fijn welkom, we waren iets te vroeg dus starten we in de lounge met een drankje en een wat kleine hapjes. Vervolgens wordt ons gevraagd wat we willen met het menu, da's altijd prettig. We gaan voor het verrassingsmenu van drie gangen. Heerlijk gegeten in een mooi ingericht restaurant. Vooral het dessert sprong eruit. Met een proeverijtje van dessertwijnen en een petit grand dessert echt een juweeltje. Men kwam na elke gerecht even vragen of we al zin hadden in het volgende gerecht. We konden helemaal zelf het tempo bepalen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Esko via HEERLIJK
    13 oktober 2010
  • 8.8

    De Gieser Wildeman* Noordeloos

    Restaurant "De Gieser Wildeman" is aan te bevelen. Je kunt er heerlijk culinair eten. Er is veel zorg en aandacht besteed aan de presentatie en samenstelling van het eten. Het is een mooie lokatie en vriendelijk personeel.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    10 oktober 2010
Pagina 4125 van 4137