Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    De Witte Holevoet Scherpenzeel

    Heerlijk gegeten, goed wijnadvies, super bediening.

    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.3

    Mangerie de Jonge Koekop Leiden

    Heerlijk gegeten in een heel gezellige en onmgedwongen sfeer. Wij komen hier al jaren en zijn niet anders gewend dan verrassend lekker eten voor een zeer acceptabele prijs!

    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 4.8

    De Basiliek Den Haag

    Voor en hoofdgerecht prima, maar niet een hoogstaand gerecht. Er werd ons niet verteld wat het nagerecht was, maar dat was werkelijk niet te eten. Service was slecht, er was geen afstemming bij het personeel onderling. Serveersters stonden buiten te roken etc. Sfeer was ok. Gastvrijheid was ok. Al met al zou ik hier een volgende keer niet snel gaan eten.

    5
    Eten
    3
    Service
    5
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door WJB via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.8

    Boerengat Rotterdam

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door wij via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.3

    Brasserie FLO Maastricht Maastricht

    Heerlijk gegeten bij Flo. De zaak straalt allure uit en je voelt je er echt behandeld als een vip-gast. Je merkt aan alles dat de crew goed is voorbereid op je komst. Daardoor loopt de bediening en het uitserveren soepeltjes. Kompliment! 

    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Liakada via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8

    At Sea Scheveningen

    Heerlijk gegeten. Mooi driegangen menu. Jonge, enthousiaste bediening. Fraai, modern restaurant. Enig minpuntje het werken in shifts... Verder erg fijne avond
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Elizabeth via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.8

    De Markies Woerden

    prima restaurant. zeker voor herhaling vatbaar. We hebben een hele prettige avond gehad.

    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 5

    Izkaya Asian Touch Rotterdam

    Een trendy restaurant. Aan tafel moet je op een beeldscherm bestellen. Jonge, onervaren bediening. Matige kwaliteit, kleine porties en een te hoge prijs. Niet voor herhaling vatbaar.

    4
    Eten
    4
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martin via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 9

    De Veranda Amsterdam

    Gisteren met vier personen voortreffelijk gegeten. Het menu uitgebried naar een vijf angen en elke gang was een verrassing.

    Wij hebben ons van 18.30 tot 22.15 uur prima vermaakt in deze sfeervolle ambiance. Wij kome zeker terug!

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Redhairy via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.5

    Het Prentenkabinet Leiden

    We hebben heerlijk gegeten in een prachtige ambiance. Enige puntje van kritiek was dat wij het eerste binnen kwamen maar pas als 4e uiteindelijk de bestelling werd opgenomen. Nu hadden we geen haast maar als bediening moet je daar toch een beetje op letten. Vandaar de 7 voor de service.

    9
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sylvia via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 7.5

    Brasserie FLO Maastricht Maastricht

    Helaas beperkte keuze; voor- en nagerecht stond vast en hoofdgerecht keuze uit vis of vlees. Bovendien prijzen drank aan hoge kant.

    Verder heerlijk gegeten en zal zeker dit restaurant vaker bezoeken.

    6
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 4.8

    Kip Rotterdam

    Gisteravond met vrienden heerlijk gegeten bij Kip.

    Fantastisch eten: prima kok.

    Jammer dat het restauarant aan de drankjes enorm wil verdienen. Rode wijn werd in witte wijn glazen geschonken: lijkt dan een behoorlijke hoeveelheid , maar kwam uiteindelijk neer op drie slokken. Dan is €4,50 voor een doodgewone slobberwijntje van een zeer matige kwaliteit wel erg prijzig.

    Bij de diverse gerechten werd geen wijnsuggestie gegeven.

    De pret werd eigenlijk nog het meest bedorven door een verveldend voorval bij een tafel naast ons. Daar werd een mevrouw onwel en kotste de hele boel onder. Nadat deze dame het resaaurant uitgewerkt was bleven de servetten met kots nog

    8
    Eten
    3
    Service
    5
    Sfeer
    3
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Aly Beugeling via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8.3

    Het Oude Posthuys Leerdam

    Gezellige ontvangst, onze hond mocht mee, kon bij ons alleen niet onder de tafel liggen. Onze tafels hadden smeedijzeren onderstellen(naaimachine). Mooie gerechten, attente bediening, lekkere tussendoortjes. Het prettige was ook,dat je uitleg kreeg over de verschillende gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader.

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 8

    De Koning van Denemarken Rhenen

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
  • 9.8

    Hotel de wereld* Wageningen

    We hebben genoten van elk gerecht. Ook de gastheer was uitermate voorkomend.

    De rekening was niet mals, ondanks de aanbieding, maar het was een avondje genieten.

    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Agnes via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2012
Pagina 4125 van 4290