Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    Cheval Blanc* Heemstede

    Echt een Topavond gehad!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anna via HEERLIJK
    7 oktober 2010
  • 8.8

    De Gevangenpoort Woudrichem

    Gastvrije ontvangst. romantische ambiance, vriendelijke personeel en heerlijk eten. kortom wat wil je nog meer.
    ik raad de gevangenpoort zeker aan bij mijn vrienden.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 oktober 2010
  • 8.3

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    Gisteravond heerlijk gegeten en een super gezellige avond gehad  
     het eten was heerlijk. We dachten dat we een 3 gangen menu hadden maar KREGEN er een paar bij een amuse en een pre dessert  bij de thee waren ook allemaal lekkere zoetigheidjes het was echt een top avond. De huiswijn was ook heerlijk, Kortom in een woord geweldig.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 oktober 2010
  • 9.8

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Als ik het met één woord zou moeten samenvatten, dan was het echt TOP!!!
    Een ware culinaire ervaring. Er werd ons medegedeeld dat wij een 3 gangen menu krijgen, maar het werden in totaal 16 verschillende gerechten en hapjes. Elk was een feest voor de mond. De bediening was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, zonder 'TE' aanwezig te zijn. Dit is absoluut een aanrader. De wijnarrangement (extra) was ook top!
    Wij gaan het zeker herhalen.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Y. & T. Bercovitz via HEERLIJK
    22 september 2010
  • 8.8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    Een topavond!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Eveline via HEERLIJK
    11 september 2010
  • 8.3

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door V via HEERLIJK
    8 september 2010
  • 8.3

    Hermitage Ridderkerk

    Met een groep van 9 meiden heerlijk genoten van de lekkernijen bij de Hermitage.
    Goede gerechten heerlijke wijnen met geweldige service.
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    9
    Eten
    9
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    8 september 2010
  • 8.8

    Hermitage Ridderkerk

    Zeer aangename avond doorgebracht in de Hermitage. Alles klopte. Zeer vriendelijke en correcte bediening. Smakelijke gerechten in goede porties; goed wijnarrangement. Een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    3 september 2010
  • 7

    Basiliek* Harderwijk

    Het eten bij Basiliek was heerlijk en verfijnd, met zichtbaar grote zorg bereid. Ook was de service erg goed, hieruit bleek eveneens een grote zorg en aandacht. Zo hebben wij een fijne avond in een vrij formele ambiance. Wel waren wij erg onprettig verrast dat alle ongevraagde extra's ook onverwacht flink berekend werden en wij zo erg duur uitkwamen. Voor ons een reden om niet nog een keer naar dit restaurant terug te keren.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anna via HEERLIJK
    1 september 2010
  • 9

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Tijdens de restaurant week gingen wij naar Ron Blauw. Wij waren daarom ook bang dat wij hetzelfde menu zouden krijgen. Het enige verschil was dat wij 1 gang meer kregen. Dit was een goed menu. De amuses die je vooraf krijgt zijn ook erg lekker en het is best veel. Een echte aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tessa via HEERLIJK
    31 augustus 2010
  • 7

    Savarin Rijswijk

    Dinsdag bij Savarin gegeten. Het restaurant is groot,2 zalen en 150 plaatsen. Het geroezemoes uit een van de zalen kwam ons al bij binnenkomst tegemoet. Ook onze eetzaal kwam vol te zitten en dat bracht met zich mee dat je niet makkelijk een gesprek kon voeren met elkaar. Iedereen ging harder praten om zich verstaanbaar te maken. Niet een ambiance voor een intiem diner. Het eten was goed. Hulde aan de kok. Ook het feit dat wij een karaf kraanwater met ijsblokjes kregen is een pluim waard. Niemand heeft de moeite genomen om te vragen of wij bijpassende wijnen wilden. Het personeel moest de hele avond hard lopen om de tafels te bedienen. Van iets persoonlijks was geen sprake. Nee ,we
    9
    Eten
    6
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door lenie via HEERLIJK
    26 augustus 2010
  • 8.3

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Tante Koosje zou een ster hebben.  Dat nivo halen ze niet met het geserveerde menu.  Wel uitgebreide amuses, erg goed.  Voorgerecht was een kalfs tartaar met langoustine. Helaas had de kalfstartaar geen enkele smaak. Een extra tussengerecht voor € 12,50, zeeduivel met scheermes en coquille was weer wel erg goed. Hoofdgerecht een zwartepoten hoender filet, voldeed wel aan verwachting. Het dessert, een blamage.  Geen chocolade smaak in het melkchocolade gerecht.  Wel weer heel goede koffie met friandises.  De kok stond voortdurend met theedoek over de schouder, dat mag niet op dat nivo ! Kortom, een gemengd gevoel. 
    7
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Roberto via HEERLIJK
    26 augustus 2010
  • 8.5

    Divinatio Utrecht

    Eerste keer via HeerlijkDinsdag gereserveerd en wow. Divinatio is een klasse tentje.  Zo prettige sfeer en goede bediening. Heel klantgericht.  Hier gaan we absoluut naar terug. Een aanrader. Onze vrienden waren zeer onder de indruk.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Roberto via HEERLIJK
    26 augustus 2010
  • 8.3

    Wilhelminapark Utrecht

    Heerlijk gegeten in goede ambiance met mooi uitzicht op het park. Eten was goed, maar de prijs van de wijn veel te hoog voor wat er geschonken werd. Ook kopje espresso voor  €6,50 is veel te gek, het heet koffieservies. Maar dan verwacht je uitgebreide friandises etc.  was slechts een versgebakken krakeling.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Roberto via HEERLIJK
    26 augustus 2010
  • 7.8

    La Enoteca Rotterdam

    Op 24-08-2010 met 6 personen gegeten bij La Enoteca. Bij dit restaurant staat de wijn centraal. De gerechten gingen goed samen met de wijnen die wij hadden uitgekozen. Maar kregen wij als Heerlijk-Dinsdag-klanten nu wel of niet een van tevoren bepaald menu en was het dus een toevallige match? Het personeel was daar niet eenduidig over. Bij de desserts werden echter wijnen gesuggereerd die naar onze smaak niet helemaal pasten. Al met al wel een heel gezellige avond gehad
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mathieu via HEERLIJK
    26 augustus 2010
Pagina 4126 van 4137