Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.8

    Dorset Borne

    Heerlijk en sfeervol gegeten bij Dorset. Het voorgestelde menu (dus de kok) was flexibel en kon eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Ook de wijnen waren prima. Sommige leden van het bedienend personeel zijn het vak nog aan het leren, maar waren in ieder geval wel uiterst vriendelijk
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Leo via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.3

    De Poort De Lier

    We begonnen uiteraard met een glaasje Champagne, want daar staat De Poort natuurlijk ook bekend om! Chef-kok Dick v.d. Klis had een heerlijk 3-gangenmenu verzonnen voor de Heerlijk 10 Daagse, die we hebben uitgebreid met extra tussengerecht, kaasplankje en bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren echt heerlijk en we zijn door Linda heel gastvrij ontvangen. Wij kunnen De Poort aan iedereen aanraden die van lekker eten en drinken houdt en een fijne culinaire avond wil beleven
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bas en Ester via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.8

    Basiliek* Harderwijk

    Zeer goede sfeer, iets minder formeel dan andere sterrenrestaurants, deskundige advies en toelichting op wijnen en kazen
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door * via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 10

    Huson Rotterdam

    We hebben genoten, heel verrassend en lekker gegeten, goede uitleg over de gerechten gekregen, vlotte en vooral vriendelijke bediening. Wij komen zeker binnenkort terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door baslibim via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    Vis & Ko Haarlem

    Heerlijk gegeten, goede service en sfeer en zeer gastvrij
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 7.3

    Fratelli leiden Leiden

    Voorgerecht en dessert van onze lunch was goed, maar het hoofdgerecht niet. Entrecote niet erg mals en niet erg smaakvol, calamari taai en vulling van tonijn hard, draderig en niet weg te krijgen. Toen we hier iets van zeiden werd er nauwelijks op gereageerd. Bediening erg aardig, maar Nederlands en zelfs Engels niet goed, zodat de communicatie nogal moeizaam was. Inrichting wel sfeervol, muziek te hard en opdringerig
    6
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door TweeLeidenaren via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.3

    Opium Utrecht

    Heerlijk gegeten, erg vriendelijk personeel en erg mooi en sfeervol ingericht restaurant
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Merzen via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 10

    Red Chilli Nieuwe Niedorp

    Werkelijk verrukkelijk gegeten, we hebben genoten. Hoe krijg je het voor elkaar om in elk hapje zoveel verschillende smaakjes te laten exploderen, zo fantastisch op elkaar afgestemd. En zo smaakvol opgediend. Van ons een dikke 10
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Karin Alkmaar via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9.8

    Opium Utrecht

    Ik ben met mijn zoon bij Opium geweest. Goed samengesteld menu. Hoofdgerecht was verrukkelijk. Ook desert was lekker. De porties waren groot genoeg. De personeel was aardig en snel. Een dikke 10
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door YSL via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    Aan de Poel** Amstelveen

    Heerlijk dus! Mooi eten en prachtige locatie. We zaten alleen met ons rug naar de Poel! Jammer! Net een verkeerde hoek... Eten en wijn plus de bediening maken alles meer dan goed! Voor nog eens
    10
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hughuug via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    De Vierbannen Ouwerkerk

    Weer eens gegeten bij de Vierbannen. Alles was weer prima verzorgd van begin tot het eind. Toprestaurant in Zeeland
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Popey via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Het eten was een ervaring. Een avondlange (19,00 - 22.30 uur) belevenis. Klein minpuntje was dat we graag van te voren hadden willen weten dat bij dit restaurant de basisprijs per persoon geen € 25 maar € 35 per persoon was. Dit was geen probleem maar van te voren meedelen zou wel zo netjes zijn geweest
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    't Raadhuis Heinenoord

    Prima zaak. Professioneel maar toch met warme aandacht. Heerlijk eten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rijk via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.5

    Sevens ! Oud-Ade

    Eten heerlijk, ambiance ook. Wat duur, maar dat wisten wij tevoren. Uiterst vriendelijk bediend. Kleinschalige tent, waardoor zeer persoonlijke behandeling
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Thijs via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.5

    Club Room (ss Rotterdam) Rotterdam

    Menu was heerlijk en verrassend. Bediening was vriendelijk en gezellig en nodigde uit om nog wat langer te blijven. Prachtig uitzicht op Rotterdam maakt het helemaal top
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door rotterdammer via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
Pagina 4162 van 4405