Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.3

    La Enoteca Rotterdam

    Gisteravond via Heerlijk Dinsdag bij La Enoteca gegeten. Een voortreffelijke wijnkaart die leidend is. Met andere woorden: het eten wordt bij de gekozen wijn bereid (en dus niet andersom). Lou Borrani is een topgastheer. La Enoteca is een aanwinst voor culinair Rotterdam.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 januari 2011
  • 9

    De Gevangenpoort Woudrichem

    Top avond gehad!
    We zijn goed opgevangen door een gezellige gastvrouw. Het eten was heerlijk en het bijpassende BOB-wijnarrangement smaakte goed. We zijn verwend van de amuse tot aan de thee toe.
    Wij gaan zeker dit restaurant promoten bij vrienden & familie en daarnaast komen we uiteraard terug!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 januari 2011
  • 8.5

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Heerlijke avond met gerechten die we zeker niet alle dagen tegenkomen.
    Superservice, aardige bediening en een avond die zijn geld meer dan waard was.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Thijs via HEERLIJK
    18 januari 2011
  • 8

    Wilhelminapark Utrecht

    Heerlijk avondje bij het Wilhelminapark!
    We werden vriendelijk ontvangen en hebben heerlijk gegeten! In tegenstelling tot sommige restaurants in dit segment krijg je prima porties! Personeel is attent, maar niet tè.
    Zeker een aanrader!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bert via HEERLIJK
    16 januari 2011
  • 7.3

    Mimosa Rotterdam

    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door .. via HEERLIJK
    15 januari 2011
  • 8.8

    Christophe Amsterdam

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 januari 2011
  • 9

    Het Indisch Veerhuys Almere

    Niets anders dan lof over dit restaurant, de diverse smaken waren zo lekker met daarbij een bijbehorende wijnarrangement. Had ik niet verwacht in Almere. Wij komen er zeker terug.  Dit retaurant is wat ons betreft een aanrader.
    R Romkema
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    12 januari 2011
  • 8.3

    Savelberg* Voorburg

    Wij hebben een zeer leuke avond gehad in een  mooie omgeving. Jammer dat er wel wenig mensen aan het diner waren maar dat maakte het eten er niet minder om. We hebben een verassings menu genomen,goed bevallen. De bediening erg lief en met een goede uitleg. Het eten was erg goed. Heerlijke smaken, mooi op gemaakt, wijn erg lekker zowel de rode als de witte wijn.Gewoon een leuke heerlijke avond voor herhaling vatbaar.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Joke en Moon via HEERLIJK
    12 januari 2011
  • 8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    wij hebben geweldig gegeten ,zeer verassende gerechten .
    en zeer leuke bediening ,goede sfeer.
    alleen 1 minpuntje waar zijn de groenten?
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    12 januari 2011
  • 9.5

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    We hebben heerlijk gegeten en werden gastvrij ontvangen. Lekkere amuse en hapjes tussendoor. Klasse!!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tineke via HEERLIJK
    12 januari 2011
  • 9

    Marnemoende IJsselstein

    Afgelopen dinsdag heerlijk gegeten bij Marnemoende. Mooie ambiance, uiterst vriendelijke en meedenkende bediening, heerlijk eten en fijne wijnen. Voor herhaling vatbaar! 
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 januari 2011
  • 10

    Savelberg* Voorburg

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 januari 2011
  • 8.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Afgelopen dinsdag streken wij neer bij Biggo, Restaurant in het kasteel van Rhoon. Door Heerlijk Dinsdag hoefde wij geen keuze te maken uit het ruime aanbod aan gerechten. Wel konden wij kiezen voor een of twee extra gangen. We hebben gekozen voor een extra gang en het wijnarrangement met de best bijpassende wijnen bij de gerechten, samengesteld door de zeer vriendelijke sommelier Rob Schrijvershof.

     

    Bijzonder
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    2 januari 2011
  • 7.8

    Christophe Amsterdam

    Heerlijk gegeten bij Christophe. Inrichting vond ik wel wat stijf maar past er wel bij.Vooral het voorgerecht was erg lekker gefritueerde rogvleugel? met gembermayonaise en hele lekkere salade. Het duurde wat lang voordat het kwam maar daar kwam de ober al voordat wij het doorhadden zijn excuses over aanbieden. Uiteindelijk ook heerlijk wijn gedronken, eerste fles zat te veel residu in (serveerster zei dat dit gebruikelijk was bij fles uit zo'n jaar) maar  toch een andere fles gekregen en die smaakte geweldig!Ook de creme brulee was echt heerlijk!Had wel genoeg gegeten maar bij de koffie zaten ook nog hele lekkere cakejes en chocola. Eigenlijk net iets te veel maar wel
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    15 december 2010
  • 9

    Divinatio Utrecht

    Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. Sommelier wist veel van de wijn en dieetwensen werden ter plekke gerespecteerd. Topavond

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door amie via HEERLIJK
    23 november 2010
Pagina 4162 van 4175