Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.8

    Koriander Drachten

    Bij de Koriander word je in een ontspannen sfeer als een vorst verwend met heerlijke gerechten, die met liefde zijn bereid
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lidian via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.5

    De Oude Betuwe Tricht

    We hebben heerlijk gegeten, we hebben het menu nog uitgebreid met de aspergesoep en frietjes en salade. Het was allemaal erg lekker met verrassende combinaties
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lianne via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.5

    Cordial Oss

    Lekker gegeten, op een leuke wijze goede uitleg gekregen over de wijnen en de kaas. Prima sfeer
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    Artist Heeze

    Genoten van een heerlijke lunch met 8 personen. Verder geen gasten in de zaak, zodat we prima met elkaar konden bijkletsen aan de grote ronde tafel. Prima bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pluisje 4 via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    De Zoute Zoen Den Haag

    Het eten was heerlijk, leuke bediening, heel gezellig knus restaurant, goede uitleg van iedere gang van het menu, we komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Willeke via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Top avond!! Het team van Andre Gerrits doet er alles aan om het de gasten tot hun zin te maken en het is gelukt!! Genoten van bijzonder creatieve gerechten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 10

    Faulk Bussum

    gezien de toegekende cijfers kan men concluderen dat het ons uitstekend bevallen is
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    Wollerich* Sint-Oedenrode

    Heerlijk gegeten, komen zeker nog eens terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter en Rina Lucassen via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 6.8

    Werelds aan de Kade Oud-Beijerland

    Toen we met de auto aan kwamen rijden stond er een bordje buiten dat er binnen een parkeerkaart beschikbaar was. We dachten service, maar nee, deze werd gewoon in rekening gebracht. We hadden via de Heerlijke 10 Daagse gereserveerd en door een misverstand onzer zijde, weer geannuleerd. Hierna opnieuw gereserveerd, echter was dit niet goed begrepen door het personeel. Heelaas hadden ze dit niet bij ons nagevraagd, waardoor er geen reservering was. Dit is wel opgelost en we kregen een tafeltje. Het fingerfood kwam snel, samen met een lekker aperitief. Dit leek een veelbelovend avond te worden. Hierna duurde het echter ruim een uur voordat we ons voorgerecht kregen. Kleine "exclusieve" porties
    7
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Alex en Marion via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.3

    De Leest Vaassen

    Een fantastische ervaring om smaken te leren proeven en waarderen. Voor mij persoonlijk iets te veel tijd tussen de gangen. Had ook te maken met het vleesgerecht dat terug ging naar de keuken omdat er paddestoelen bijzaten die mijn partner niet wilde (vooraf aangegeven). Je komt er niet voor een gezellige babbel (dat doe je met je tafelgenoten). Eten is verschrikkelijk goed en verrassend
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Coen jr via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    L'Auberge Damhotel Edam

    Diner was overheerlijk,de hoeveelheden waren prima, uitstekende bediening met vakkennis,gelukkig niet overdreven, zeker voor herhaling vatbaar,ook zonder de Heerlijk 10Daagse uiteraard
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fam.Brandsma via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9

    Look Rotterdam

    Gezellig en sfeervol restaurantje, zeer vriendelijke gastvrouwen. Heel relax vertoeven. Boven verwachting
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kecey via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 8.5

    De Zevende Hemel Groningen

    Uitstekend 3 gangen diner in sfeervolle omgeving
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
  • 9.5

    Brasserie DenK Santpoort-Noord

    Wij hebben met 6 personen gegeten en het was voortreffelijk, er werd toch rekening met mensen die wat anders wilde hebben gehouden. Komen zeker terug hIER ZIJN WIJ NOOIT GEWEEST VERKEERDE REVIEUW
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door robkempers via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
    Bewerkt
  • 10

    De Lindehof** Nuenen

    Je word heel gastvrij ontvangen. Buiten het "normale" menu word je onthaalt op een hele reeks amuses die elke keer weer weten te verrassen met een explosie van smaak en geur. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn zeer reeel voor het gebodene. Een echt toprestaurant
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    11 mei 2013
Pagina 4163 van 4405