Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    De Fuik Aalst

    Prachtige locatie met schitterend uitzicht over rivier en ommelanden, attente bediening, verrassende amuses en heerlijke lunch gerechten met het daarbij behorend wijnarrangement, sfeer en  gastvrijheid prima in orde. We hebben meteen te kennen gegeven direct wel weer te willen reserveren, wat we ook zeker gaan doen

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door 'n wilde gans via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 7

    Parkheuvel** Rotterdam

    Eerst een drankje op het terras met prachtig uitzicht op de Maas. Het menu voor de restaurantweek kan met een gang worden uitgebreid. We vragen niet naar de meerprijs. Hadden wij dat maar wel gedaan. €15 extra is in verhouding tot de rest van het menu buiten proportie. En de gimmik op de frikandel speciaal niet bijzonder. Zo is ook de prijs van het wijnarrangement een onaangename verrassing. De overige gerechten zijn ok, maar geen smaaksensatie. Wat mag je verwachten in de restaurantweek...? De gerechten blijven in ieder geval niet hangen. Attent is het haakje voor de dame om haar tas aan de tafel te hangen. Met 2 personen komen wij op een gepeperde rekening van meer dan€200. Veel
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.3

    Bij van Boven Groningen

    bijzondere creativiteit bij de gerechten
    wel wat weinig keuze op de kaart
    mooi uitzicht over de grote markt in grunn
     

    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Djd via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    Merlet* Schoorl

    wij hebben genoten van de sfeer en de gastvrijheid.

    Het eten was heerlijk en over de uitleg wat we te eten kregen was bijzonder.

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jb via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    Aan de Poel** Amstelveen

    het was natuurlijk een heerlijke dag om de lunch aan de waterkant te gebruiken, dat deed het geheel natuurlijk goed. Maar ook zonder de sfeer was het voorgeschotelde eten van topkwaliteit. Creatief, mooi afgewerkt en de smaken.... Qua prijs;kwaliteit ook niet te klagen. Ja het kost wat maar dan heb je ook iets. Echt een topper en ik kom er graag nog eens terug. De sfeer is niet die van overdreven luxe en dat vind ik prettig. Helaas is het personeel niet allemaal even vriendelijk, sommigen op het sjagrijnige af en anderen juist weer heel aardig. We hadden er geen last van, dat is dan ook het enige minpuntje.

    10
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door dom via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 10

    Zilt en Zoet Maartensdijk

    Heerlijk eten en zeer gastvrij

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    De Markies Woerden

    We hebben echt heerlijk gegeten. We werden verwend met hele diverse en overheerlijke gerechten, waarbij goed rekening was gehouden met allergieën.

    De service was goed en de bediening heel vriendelijk.

    Al met al, hebben wij een topavond gehad! 

    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kammie via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8

    Librije's Zusje** Zwolle

    mooie gerechten maar de porties zijn zo klein dat er toch een wat ontevreden gevoel blijft...

    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door eagle via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    't Kalkoentje Rhenen

    We hebben heerlijk genoten van een mooi diner. Zittend in de tuin met uitzicht over de Nederrijn werden ons heerlijke gerechten voorgeschoteld. Zowel de chef als de bediening benaderden ons uiterst kundig en gastvrij. Zeker een aanrader!

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door P&P via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    Parkheuvel** Rotterdam

    prima restaurant,

    goede service,

    prettige bediening.

    misschien onzin, maar ik vind het prettig als je gratis kunt parkeren en dat kan hier vanaf 18:00..

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door tevreden klant via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    zeer gastvrij, zeer goed eten.

    Minpuntje is EUR 8 voor een bescheiden Prosecco'tje.

    Voor de rest prima. Beste lam ooit gegeten!

    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    Deeg Utrecht

    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 10

    Solo Gorinchem

    Diner bij Solo in Gorinchem : Voor de 4 gangen gegaan en helemaal top... !! Heel verrassend tussendoor het Shotje van warme yoghurt met sinaasappel-pompoensorbet,
    pompoenpitten en muntolie.... ,  het nagerecht (Chef's favoriet) was zo verfijnd. We hebben er ontzettend van genoten, van alle gangen overigens... echt een aanrader! De service was prima, zelfs de parkeerbonnetjes werden geregeld. De verzorging en entourage op de damestoiletten was uitermate prachtig en sfeervol , de scrub en handcreme, zeker een nice touch ! Misschien niet
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Denise via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8

    De Molen* Kaatsheuvel

    goed en lekker eten. leuk en gezellig resaurant. goedew bediening voor een goede prijs

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door carolien via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9.3

    Fred** Rotterdam

    Heerlijke lunch gehad! Hele leuke manier om mijn verjaardag te vieren. Van iedere gang genoten! Chapeau voor de hele brigade!

    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Naomi via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
Pagina 4255 van 4291