Global site tag (gtag.js) - Google Analytics

Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    De Aubergerie Amersfoort

    Één van de lekkerste maaltijden ooit in Amersfoort gegeten. Zéér speciale ingrediënten en een verrukkelijke smaak.

    De bediening was ook zeer attent, doeltreffend en persoonlijk.

    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter P. via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 9.3

    De Treeswijkhoeve** Waalre

    Een drie gangen lunch werd met de amuses een veel gangen lunch. Met als sluitstuk een overheerlijk chocolade dessert met een mooi glas Banyuls. Een mens kan zich niet veel meer wensen!

    Perfect!

    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Henk via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 6.5

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Teleurstellend... dat is de herinnering die ik heb aan mijn Heerlijk10Daagse bezoek aan Tantje Koosje. De website vermeldt duidelijk dat je voor € 35,- een driegangenmenu krijgt, maar in het restaurant blijkt al gauw  dat men liever heeft dat je 1 of zelfs 2 tussengerechten bijbestelt. Je voelt 'm al aankomen... het zijn kleine porties dus bijbestellen is eigenlijk noodzakelijk als je niet met een hongerig gevoel van tafel wilt gaan. Met andere woorden: voor € 35,- krijg je slechts 3 muizenhapjes. Wil je een 5-gangen menu dan betaal je € 55,- (aanzienlijk meer dus dan wat de Heerlijk10Daagse website voorspiegelt). De kwaliteit van het eten is wel goed, al neigt de kok

    6
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door :-( via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 8.3

    De Steenen Tafel Arnhem

    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 9.8

    Fred** Rotterdam

    Gisteravond hier met een vriendin gegeten via de Heerlijk10daagse. In één woord voortreffelijk! Van begin tot eind genoten van de sublieme smaken, maar ook zeker van de ambiance en de gastvrijheid. Ook de wijn is daar fantastisch. We hebben een topavond gehad. Een bezoek aan het toilet is bij FRED zeker de moeite waard, je kijkt je ogen uit. Wij komen zeker nog eens terug!

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angel via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 7.5

    Chique Alphen aan den Rijn

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 10

    Savelberg* Voorburg

    Heerlijk gegeten.

    Fijne avond.

    Culinair verrassingen.

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 8

    Solo Gorinchem

    Heerlijk gegeten van een 6 gangenmenu. Met de 3 amuses tussendoor was dit echt een groots geheel! Lang geleden dat ik zo lekker gegeten had.

    Enige minpuntje vond ik dat er niet erg goed opgelet werd of we nog wel wat te drinken hadden.

    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kammie via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 9

    De Florijn Nieuwerbrug

    Weer heerlijk gedineerd in dit goede restaurant. Met z'n vieren genoten van het speciale 3 gangen diner voor 25 euro p.p.. Waar nodig is een gang aangepast naar onze wens. Heerlijk brood bij de start en tussendoor. Goede wijnen, al was die bij het hoofdgerecht aan de forse kant met ruim 6 euro per glas. Alles was weer heerlijk geurend en qua smaak goed op elkaar afgestemd. Zoals we gewend zijn in deze zaak, wordt altijd veel aadacht besteed aan de opmaak van het geheel. Veel dank en tot ziens!

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lisanne via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 9.5

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    We hebben op woensdag 7 november j.l. een geweldige avond beleefd in het Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.


    Ontvangst, bediening, de gerechten, alles was TOP. Voor ons een prima gelegenheid kennis te maken met een sterrenrestaurant. We komen zeker terug en gaan meer gebruik maken van de HEERLIJK aanbiedingen.


    Amsterdammertje: Bedankt.


     


     

    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Adrie van Vliet via HEERLIJK Verrassing
    8 november 2012
  • 8.8

    Bellini Amsterdam

    Kwalitatief goed eten met een vriendelijke bediening

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anton via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 7.8

    De Leuf* Voerendaal

    Wij hebben op 7 november 2012 in het kader van de Heerlijk-10daagse, gedineerd in De Leuf. Mooi gelegen in Zuid-Limburg, aantrekkelijk ingericht, attente bediening.

    We hebben heel bijzondere en vaak erg lekkere smaken geproefd, maar vonden het soms wel een beetje teveel van het goede, al die kleine smaakbolletjes naast elkaar in één gang. Alles was heel geconcentreerd van smaak, maar wilde je eerst iets 'los' proeven van de kleine ingrediëntjes en daarna in samenhang met elkaar, dan was het alweer bijna op. Wat ons betreft dus liever iets minder verschillende smaakjes, maar iets meer van elk zodat je het echt kunt proeven. Het hoofdgerecht (patrijs) van

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 8

    Rijkskamer Bennekom

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 8.8

    De Nederlanden* Vreeland

    De bediening was uitstekend.Werd zelfs wat te veel doorgevoerd naar mijn gevoel.

    Het was jammer, dat er niet met de Visakaart

    betaald kon worden, omdat het apparaat in onbruik was geraakt. Het werd wel van te voren via een telefoontje gemeld. Dat was wel attent.

    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
  • 9.5

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Het was een heerlijke avond! We werden heel erg goed ontvangen, de service was heel erg goed en het eten was heerlijk...was echt een top avond voor ons, dank jullie wel!

    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Truong via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2012
Pagina 4255 van 4467