Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    De Moerbei* Warmond

    Prima avond gehad op 1 incidentja na aan het begin van de avond. Ik vroeg aan de gastvrouw of het nog ging lukken om een tafeltje aan het raam te krijgen (ik had dit bij de boeking aangegeven). Haar antwoord was: "Zoveel ramen hebben we niet en de andere gasten hebben eerder geboekt". Uiteindelijk heeft ze toch een tafeltje aan het raam geregeld, maar dit antwoord kwam ons nou niet echt gastvrij over.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Karin & Ronald via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 6.8

    NIVEN* Rijswijk

    Kwaliteit en smaken waren prima, maar als je € 12,50 durft te vragen voor EEN coquilles met een beetje schuim, mini blaadje witlof en pompoen, dat gaat mij te ver!

    Ook het hoofdgerecht was uiterst karig met EEN plakje kalfslende van nog geen 50gr., dan voel ik me een beetje belazerd. Ondanks de prachtige uitleg van het personeel, schoten wij wel een beetje in de lach; een kropje sla, bleek een mini blaadje sla te zijn! Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar tenzij ze het in Madurodam serveren dan begrijp ik het.

    6
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8

    Brasserie Woods Barchem

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8.5

    't Kalkoentje Rhenen

    Verrassing buiten kunnen eten aan de oever van de Neder Rijn, alwaar wij zeer vriendelijk en gastvrij werden ontvangen door de zwarte brigade. Het eten was voortreffelijk ook de diverse amuze's. Deze prijs-kwaliteits verhoudeing was uitstekend. Voor herhaling zeker. Hartelijk dank, Betty en Jac van Pelt

    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Koos via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8

    Brasserie NL Leidschendam

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8.5

    De Aubergerie Amersfoort

    Lekker gegeten.

    Veel aandacht voor het eten, ook voor kleine details.

    Alles smaakt erg goed.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door gerbrand via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8.8

    Mijn Keuken* Wouw

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ML via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8

    La Liguria Den Haag

    Voortreffelijk gelunched op hun zonnige terras temidden van meerdere Italianen. Waanden ons voor even in het zuiden van Europa.

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 8.5

    Wollerich* Sint-Oedenrode

    Heerlijk buiten gegeten met uitstekende gerechten.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ben via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 9.3

    Wollerich* Sint-Oedenrode

    Fantastisch eten en een goede sfeer.

    Komen zeker nog een keer terug.

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    3 juni 2012
  • 10

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Zeer vriendelijk personeel. 

    De eigenaar/chef-kok kwam bij elke gast zichzelf voorstellen en maakte een praatje.

    Het eten en de wijn waren perfect!

    Zeer aan te bevelen bij iedereen die van kwalitatief uitstekend eten houdt.

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door P. Korn via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 8.8

    De Saffraan Amersfoort

    Voltreffer, we hebben genoten!

    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Han via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 8.3

    De Vierbannen Ouwerkerk

    een geweldig uitzicht vanaf het terras met de avondzon achter ons. lekkere gerechten met mooie diverse smaken. een bijzondere avond.

    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 8.3

    Fred** Rotterdam

    Het eten was geweldig maar het interieur was niet helemaal onze smaak.

    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ClaireB via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 1

    Singel 101 Amsterdam

    Heel teleurstellend; ik werd vrij laat in de middag door het restaurant opgebeld met de mededeling dat het restaurant volgebvoekt was; terwijl ik 2 weken van te voren gereserveerd had.

    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sunny via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
Pagina 4257 van 4373