Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    Kurzaal

    Prima gegeten bij het Kadinsky met een prachtig uitzicht op zee. Het eten was goed geportioneerd en lekker. Vriendelijke bediening, ze hadden het wel een beetje te druk, waardoor sommige dingen iets te lang duurden, zo kwam het brood laat op tafel, werd de wijn te laat uitgeschonken en werd niet geinformeerd naar een drankje bij het dessert of de koffie. Uitstraling van het restaurant is een beetje ouderwets chique, maar zoals gezegd het uitzicht over zee is echt fantastisch.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    11 augustus 2010
  • 9.8

    ML* Haarlem

    Dit was onze eerste keer via Heerlijk Dinsdag. We kwamen terecht bij restaurant ML in Haarlem en we zijn helemaal enthousiast. Echt alles was fantastisch. Leuke bediening, lekkere ambiance, zalig en gevarieerd eten en met onze keuze werd goed rekening gehouden. We hebben werkelijk genoten maar vragen ons nu wel af of er nog een restaurant is die deze ervaring kan evenaren. We gaan het gewoon proberen.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ivo via HEERLIJK
    11 augustus 2010
  • 10

    Basiliek* Harderwijk

    Het was echt fantastisch! De sfeer was heel relaxed. Mooi interieur. Ze waren net de eerste dag weer open na de verbouwing. De chefkok kwam aan onze tafel om ons welkom te heten en gezellig een praatje te maken. Het eten wat super lekker! We hebben genoten!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    11 augustus 2010
  • 8

    Hermitage Ridderkerk

    Onze eerste keer Heerlijkdinsdag is zeer goed bevallen.Het was voor ons een aangename verassing om  na 8 jaar weer eens de Hermitage te bezoeken,Bediening was vriendelijk en vakkundig.We kregen een 4 gangen diner aangeboden.De crab in een soepje van komkommer was minder, maar daarentegen was de schol perfect.Ook de ossenhaas was mooi en mals.Het nagerecht, rode vruchten met room, was lekker maarwel iets wat simpel.Maar mijn vrouw kreeg een heerlijk kaasplankje.Al met al een perfecte culinaire avond
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    4 augustus 2010
  • 8.5

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    We waren aangenaam verrast dat we naar Ron Blaauw konden voor onze heerlijke dinsdag. we begonnen op het terras met een aperitief en werden meteen  verwend met 6 verschillende, heerlijke en verrassende amuses, waarbij er goed rekening werd gehouden met de van tevoren aangegeven (di)eetwens. Daarna gingen we naar binnen voor het menu, die we hadden uitgebreid met het supplement en 1 wijnarrangement. De bediening leek in het begin nog niet erg op dreef, maar dat werd in de loop van de avond steeds beter. De sommelier/gastvrouw nam uitgebreid de tijd voor uitleg van de wijn/spijscombinaties.
    Het eten was, zoals je van een restaurant met 2 sterren mag verwachten,
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    4 augustus 2010
  • 8

    Hermitage Ridderkerk

    Voor ons de eerste keer via Heerlijk Dinsdag en gelijk een geweldige belevenis bij Hermitage. Het 3-gangen menu uitbreiden naar 4 was achteraf gezien qua omvang van porties absoluut niet nodig geweest. Heerlijk gegeten van het surprisemenu. Ook onze vegetariër kwam volledig aan haar trekken. Voor herhaling vatbaar!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    4 augustus 2010
  • 9

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    Gisteravond bij Paul van Waarden gegeten. Mooi restaurant in het centrum van Rijswijk met gratis parkeren. Het was gezellig druk en het eten was fantastisch. 4 overheerlijke gangen met wijn arrangement. Ook voor de BOB was er het chauffeursarrangement. De bediening is zeer correct, attent met aandacht voor de gasten. We hebben een heerlijke dinsdag avond gehad en kunnen dit restaurant zeker aanraden.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    4 augustus 2010
  • 9.3

    Savelberg* Voorburg

    totale beeld is compleet, het was perfect!
    We like it too much!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door rami&judit via HEERLIJK
    3 augustus 2010
  • 8.3

    At Sea Scheveningen

    Eerste keer uit eten via heerlijkdinsdag.nl Wat ons betreft helemaal top. Het concept is sowieso erg leuk. Het restaurant At Sea in Scheveningen is zeker een aanrader. Een trendy restaurant met een hele goede keuken en een uitstekende bediening. Gewoon lekker eerlijke gerechten op een juiste en smaakvolle manier klaar gemaakt. De daarbij geserveerde wijnen pasten heel mooi bij de gerechten. Een restaurant wat heel dicht tegen de top aan zit maar waar de sfeer nog lekker ongedwongen is. 
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    3 augustus 2010
  • 8.5

    La Enoteca Rotterdam

    Net terug van La Enoteca. Gezellige, ongedwongen sfeer. Leuk concept: eerst de wijn uitzoeken en daarbij de gerechten. Wij hebben ons laten verrassen en zijn daarin niet teleurgesteld. Een aanrader. We gaan zeker terug.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jenny via HEERLIJK
    3 augustus 2010
  • 6.8

    La Enoteca Rotterdam

    Onze eerste kennismaking met Heerlijk Dinsdag was bij La Enoteca. Vooraf duidelijk onze vegetarische eetwensen en non-alcoholisch drankgebruik kenbaar gemaakt, bij zowel Heerlijk Dinsdag als bij La Enoteca (wijnhuis). Dat was allemaal geen probleem. Het eten bleek echter matig, de bediening voelde ongemakkelijk aan (alsof men nieuw is in de bediening), bij lege glazen werd er niet gevraagd of we misschien nog wat wilden drinken (zo hebben we de hele avond maar 1 fles water verbruikt), er zat gemiddeld 45 minuten tussen elke gang en wat nog het meest stoorde was de opmerking die wij aan het einde van de avond kregen. Bij het presenteren van de rekening werd er een opmerking gemaakt over
    6
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door W. Chong via HEERLIJK
    31 juli 2010
  • 8

    La Enoteca Rotterdam

    Bij Enoteca in Rotterdam bepaal je aan de hand van de wijnkaart (groots, met grootse prijzen), wat je gaat eten. Een leuk concept, hoewel wij om ons heen regelmatig dezelfde gerechten opgediend zagen worden.Na bij een prosecco van het huis een wijnkeuze gemaakt te hebben - over wijn per glas deed men nogal ingewikkeld - begonnen we met een heerlijke tartaar van rauwe vis met basilicumdressing, gevolgd door uitstekende lamsracks en -bout met geroerbakte biologische groente. Eenvoudig, maar overheerlijk. Als dessert een semifreddo met citrus,vergezeld van grapefruit en munt. Afgesloten met koffie en lekkere friandises. Voor- en hoofdgerecht werd en opgediend op een grote schaal op
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 juli 2010
  • 9

    Savelberg* Voorburg

    We hebben gisteren bij Savelberg in Voorburg gegeten en het was een echt feestje.
    Alles was perfect, het eten was zo op elkaar afgestemd en zo verfijnd. Je hoort wel eens van die verhalen dat je na zo'n etentje in een michelin restaurant nog honger hebt, dat was nu zeker niet het geval.
    Ik raad iedereen aan om daar eens naar toe te gaan want het is echt een belevenis.
    Savelberg, nogmaal SUPER bedankt voor de heerlijke avond!
     
    Koos en Karin 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 juli 2010
  • 8.5

    La Enoteca Rotterdam

    Onze eerste ervaring met Heerlijk Dinsdag was gelijk een goede. We hebben ervan genoten. Restarant La Enoteca is niet groot maar weet wel wat lekker eten is. Men heeft de rollen hier omgedraait voor wat betreft de wijn bij het eten. Je zoekt eerst de wijn uit en de keuken verzorgt dan het bijpassende arrangement. We hebben een heerlijke Zinfandel uitgezocht (stevig wijntje). Bij het ontvangst kregen we een Prosecco. Als entree italiaans brood met tomaat en soort salami. Het voorgerecht was zelfgemaakte tortellini. Het hoofdgerecht was ossenhaas met garnituur. Voor het nagerecht konden we kiezen uit een kaasplankje of ijs. We kozen het kaasplankje met 3 verrassende soorten
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 juli 2010
  • 9

    At Sea Scheveningen

    Vanavond bij At Sea gegeten, prachtig restaurant, modern, maar wel gezellig. Het ligt wel enigzins uit de route, maar je kan wel gratis parkeren en er is volop plaats. Bediening is vriendelijk en goed op de hoogte van de gerechten en de wijnen. Bij het driegangenmenu hebben we bijpassende wijnen genomen en die waren er heerlijk bij. De gerechten waren afwisselend, mooi opgemaakt en wat het belangrijkste is: erg lekker. Ik mis nog een beetje verfijning, omdat ik sommige smaakcombinaties niet optimaal vond, anders had ik zeker een 10 gegeven. Wij komen zeker terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    27 juli 2010
Pagina 4257 van 4266