Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    VandeMarkt Amsterdam

    Heerlijk gegeten. Leuke en lekkere tussenamuses. De kaart is origineel, vooral de voorgerechten. In elke gerecht is er gespeeld met smaak. Goed michelin-achtig eten.

    De sfeer van het restaurant is op het eerste gezicht formeel, maar het personeel bleek heel gezellig, goed benaderbaar en in voor een leuk gesprek. Toch een masterclassje opleiden tot bediende gehad ;-) Daarmee is er meteen een gastvrij gevoel.

    De service is top. Eigenlijk hoef je nergens om te vragen. Men houdt iedereen goed in de gaten. Zij stellen de vraag, jij niet.

    Binnenkort openen ze op een nieuwe locatie met wijnkelder. Een aanrader!

    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 10

    Merlet* Schoorl

    Voortreffelijke smaak beleving.

    Hebben genoten van het heerlijke eten en de fijne sfeer.

    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anja via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 8

    De Vierbannen Ouwerkerk

    vooraf een lange wandeling gemaakt in het krekengebied en het watersnoodmuseum bezocht daarna naar het naast gelegen restaurant de Vierbannen. wat hebben wij genoten van het heerlijke lunchdiner.

    Het was voortreffelijk, veel beter dan wij hadden verwacht.

    En wat een prachtig uitzicht over de Oosterscheldeschelde en het landschap

    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door LWC via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 9

    Boerengat Rotterdam

    Heerlijk gegeten bij het Boerengat afgelopen woensdag. Smaakvolle leuke gerechten, tussendoor heerlijke amuses. Een top avond en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ninoto via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 7.3

    De Leuf* Voerendaal

    Prima keuken. Jammer dat de porties zo klein zijn anders was het een 10 geweest. Af en toe werden we vergeten en dat mag niet in een 2 sterren restaurant. Leuke sfeer, maar iets meer privacy is gewenst.

    8
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 7.8

    De Witte Holevoet Scherpenzeel

    Wij hebben met 4 personen heerlijk gegeten bij de Witte Holevoet. Bij aankomst stonden en nootjes en olijven op tafel. Bij het voorgerecht werden (verse) broodjes geserveerd. Extra was 1 amuse. Het 3 gangenmenu was heel smaakvol en wij komen hier nog wel een keer terug. Jammer was dat de bediening niet altijd even alert was. Bijkomende kosten voor 4 personen: 1 fles wit, 1 fles rood -beide huiswijn, overigens prima- en koffie: E. 75,--. De rode wijn was half op; er werd aangeboden het restant mee te nemen.

    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    2 juni 2012
  • 8.8

    De Pauw Groningen

    Heerlijk gegeten. Het begon met een amuse van tijmbrood met een stukje spek en tapenade. Overheersend zout, maar wel lekker. Het voorgerecht was geroosterde makreel op een couscous met zelfgemaakte ketchup. Heerlijk; de makreel was heel lekker zacht. Het hoofdgerecht was lamsham en lamsbout. Helemaal goed! Lekkere asperges en kruidenpuree erbij. De halfgedroogde tomaat lag er een beetje laf bij. Kaastrolley en desserttrolley waren zeer goed. Wijnarrangement voor maar 12,50. Een mooie avond!

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 7.5

    De Goede Gooier Blaricum

    Jammer dat 1 van de 2 mannelijke obers niet eens de moeite nam om te vragen of het gesmaakt had.

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 5.8

    Koetjes en Kalfjes Zoetermeer Zoetermeer

    Het personeel was meer bezig met zich zelf en bekende in de zaak. We moesten lang wachten op het hoofdgerecht die niet erg warm was zelfs de zalm was nog rauw van binnen, en de frietjes die we besteld hadden werden niet gebracht. Bij het afrekenen klopte de bon ook niet. Als ik de eigenaar van deze zaak was zou ik hier toch wat aan doen.... Ook in het verleden bij koetjes en kalfjes in Den Haag gegegeten en die is van een veel betere kwaliteit dit had ik ook verwacht van dit restaurant, een teleurstelling 

    6
    Eten
    5
    Service
    7
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 9.3

    De Olijfboom Barendrecht

    Bediening was vriendelijk en het eten goed.

    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pat via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 8

    Deeg Utrecht

    Prima gegeten. Wijn wel redelijk prijzig.

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Linda via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 8.8

    De Leest Vaassen

    Wij hebben enorm genoten van de fantastische gerechten en de gastvrije en vriendelijke ontvangst
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door fred56 via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 8.8

    Look Rotterdam

    Heerlijk gegeten. Keurig flesje water aan tafel, lekker brood met aioli en tomatentapenade van het huis. Bediening was zeer vriendelijk en lekker gewoon. Zeker een aanrader als je zin hebt in een avondje vol knoflook.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ester via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 8.3

    Bellini Amsterdam

    Ontvangst hartelijk en warm, bediening snel maar toch zo dat je op een fijne manier van al je gangen kunt (na)genieten. Wij komen zeker terug
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
  • 9.5

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Meer dan prima eten, uitstekende bediening, heel OK wijnarrangement. We komen graag een keer terug
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    1 juni 2012
Pagina 4258 van 4373