Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    La Enoteca Rotterdam

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    27 juli 2010
  • 7

    Kurzaal

    lekker gegeten op het terras met uitzicht over zee. de sfeer is erg leuk, het eten was goed, met name het hoofdgerecht. de bediening was ok, kan beter. het voorgerecht kwam te snel op tafel, geen tijd om rustig de amuses op te eten en wat te drinken.
    8
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door freek via HEERLIJK
    23 juli 2010
  • 8.3

    Bretelli Weert

    Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Onze eerste Heerlijk Dinsdag ervaring was geweldig! Na een warm welkom hebben we genoten van eerlijk eten, van welkomsthapje tot en met de madeleine bij de koffie. We gaan zeker nog vaker ons laten verrassen en hebben ondertussen al wat vrienden getipt om ook eens Bretelli te gaan bezoeken. 
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angelique via HEERLIJK
    22 juli 2010
  • 9

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Wij werden door Heerlijk Dinsdag verrast en mochten bij Ron Blaauw** in Ouderkerk ad Amstel gaan eten. Het was (20 juli) een zeer zwoele zomeravond dus we konden lekker buiten op het terras eten. De vriendelijke bediening vertelde duidelijk wat ons menu zou zijn. We konden kiezen voor een extra gang en extra wijn arrangement. Dit beide natuurlijk gedaan en als dessert nog eens extra kaas plankje genomen. We hebben genoten en we gaan weer snel boeken bij Heerlijk Dinsdag.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jeroen v H via HEERLIJK
    21 juli 2010
  • 9

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    Afgelopen dinsdag heerlijk op het terras gegeten bij IDRW. Naast het eten was het wijnarragement bijzonder goed. Kok heeft goed rekening gehouden met dieetwensen. We komen hier zeker terug, al was het maar voor het kaasplankje !
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    15 juli 2010
  • 10

    Aan de Poel** Amstelveen

    We hadden een in alle opzichten fantastische avond. en wat belangrijk was: nog nooit zo lekker gegeten!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pieter via HEERLIJK
    14 juli 2010
  • 8.5

    Mimosa Rotterdam

    Dinsdag 13 juli hebben wij heerlijk gegeten bij MimosA. Het 3 standaard 3 gangen diner hebben wij uitgebreid met 1 gang met bij passend wijnarrangement. Het eten is heel goed, de keuze van de wijn zo mogelijk nog beter. Perfecte bediening die desgevraagd veel achtergrond informatie geeft en heel attent is. Absolute aanrader. Mark en Aad, bedankt en gauw tot ziens.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 juli 2010
  • 8.3

    Hotel de wereld* Wageningen

    verrassend en uitgebalanceerd. Wijnen goed passend bij de gerechten. Fijne en gezellige ongedwongen sfeer. Aanrader, is ster zeker waard. Komen hier zeker terug
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M&M via HEERLIJK
    12 juli 2010
  • 9.5

    Basiliek* Harderwijk

    Gisteravond (ivm halve finale WK kon onze reservering gelukkig een dagje verzet worden) genoten van een geweldige avond bij de Basiliek. Door het prachtige zomerweer konden we lekker buiten eten. We werden zeer vriendelijk ontvangen en al snel werd de tafel volgezet met diverse amuses. De gerechten die hierop volgden waren van een uitstekende kwaliteit en ware kunstwerkjes om te zien. De begeleidende wijnen waren zeer goed uitgekozen en goed toegelicht door de zeer professionele bediening. Alle lof voor de Basiliek!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    8 juli 2010
  • 9.3

    Hotel de wereld* Wageningen

    Verrassende combinaties in de gerechten en de wijnen. Geen spijt van de uitbreiding naar 5 gangen, prijs/kwaliteit prima! Je voelt je er thuis, de ster waard.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    7 juli 2010
  • 8

    De Saffraan Amersfoort

    eten was prima maar had iets meer verwacht ,en heerlijk aan dek gezeten  ,alleen een probleem waar is de groente??
    en als je aangeeft geen kip te willen eten waarom dan kip in de amuse?
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    2 juli 2010
  • 9

    Mimosa Rotterdam

    Het was een warme dinsdagavond en ze hadden een tafeltje buiten voor ons klaargezet. Meteen kwam de gastheer met een welkomstdrankje. Het was een rustige avond, dus en kregen alle aandacht en kan niet anders zeggen dat we heel de avond op onze wenken bediend werden. 
    Van voorgerecht tot nagerecht en vooral ook het kaasplankje waren zowel smaakvol en mooi samengesteld. Deze mannen weten het mooi neer te zetten en hebben iets moois gecreeerd daar op de pannekoekstraat.
    Hoewel ik er wel vaak over gehoord had ik er nog nooit gegeten, maar we kunnen het iedereen aanraden 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hannes via HEERLIJK
    1 juli 2010
  • 9

    Aan de Poel** Amstelveen

    We hebben heerlijk  gegeten bij Restaurant aan de Poel. We werden ontvangen en konden een aperatief op het terras drinken. Wat een prachtig uitzicht!! Aan het water met het bos in de verte. Het was ook prachtig weer dus dat scheelde. Maakt het plaatje extra mooi. We ontvingen in de tussentijd de menukaart. Ze wisten in eerste instantie niet dat wij hadden gereserveerd via heerlijk dinsdag. Dus hebben we maar even nagevraagd wat het menu voor ons was. Bleek een 4 gangen diner te zijn. En eventueel kon je een 5e of 6e gang eraan toevoegen. Na het aperatiefje werden we begeleid naar onze tafel. Binnen. Dat was een beetje jammer. Maar iedereen zat binnen. En het was zeker niet
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    30 juni 2010
  • 8.3

    Kurzaal

    Heerlijk gegeten bij Kandinsky. Op het terras met uitzicht over de zee.
    Eten was erg goed. Mooie combinaties.Drankjes waren aan de dure kant.
    Bediening was in orde.
    Leuk om op een plek te eten waar ik zelf niet zo snel naar toe zou gaan.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gelsomina via HEERLIJK
    29 juni 2010
  • 9

    La Enoteca Rotterdam

    Top! Eerste Heerlijkdinsdagervaring meteen raak. Zou hier anders nooit gekomen zijn. In de tuin met het mooie weer. Prachtige Italiaanse wijnen van Anfors, waarbij simpele maar uitstekende, gerechten werden geserveerd. Kom hier zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    23 juni 2010
Pagina 4258 van 4266