Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.3

    ML* Haarlem

    Na een aperatief te hebben genuttigd in de tuin waar het goed toeven was werden we naar binnen begeleid.

    De diverse gangen waren verrassend. Kleine hoeveelheden van zeer uiteenlopende smaken op fantasierijke wijze gepresenteerd.  Een echte smaaksensatie. Leuk dat de jongens uit de keuken bij de koffie de laatste verrassingen komen uitleggen. 

    Het wijnarrangement is een aanrader en de dame die ze serveert weet er alles van en omschrijft het op ludiek wijze.

    Het enige minpuntje dat wij kunnen verzinnen is de hoge prijs voor een flesje water van een halve liter.

    ML is een aanwinst voor Haarlem en we komen hier zeker terug.

    Bon

    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nicole Boumans via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    De Thai Utrecht

    Het was onze eerste ervaring met thais eten en wij hebben genoten. De soep was verrukkelijk, de extra gang (mix van voorgerechten) is zeker aan te bevelen en de hoofdschotels waren eveneens heel lekker. Achteraf bleek dat de eigenaar zijn zaak, die normaal op maandag gesloten is, speciaal voor ons heeft geopend!

    Wij komen hier zeker terug. Zeer gastvrij en lekker eten!

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.3

    De Molen* Kaatsheuvel

    Alles was perfect op 2 puntjes na: het bestek was niet altijd even schoon en de hoeveelheid van het hoofdgerecht m.b.t. de groente was te klein. We hebben genoten van alle kuntswerken op het bord en een hele fijne avond gehad
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    Cheval Blanc* Heemstede

    Wat een perfecte keuken in dit restaurant  We hebben heerlijk gegeten op het wat krappe terras voor het restaurant.

    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jacq en Piet via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    Bretelli Weert

    We hebben een geweldig diner gehad! Alles was tot in het kleinste detail heerlijk, apart van smaak, de opmaak een plaatje.

    HET WAS EEN FEESTJE!

    We hebben zo genoten, een groot compliment voor de mooie gedachten achter elk gerecht, perfect! Ook een zeer vrolijke bediening, we voelden ons zeer welkom.

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maya via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9.3

    Brasserie Corneille Ridderkerk

    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.3

    Cheval Blanc* Heemstede

    Heerlijk gegeten bij Cheval Blanc. Beetje last van mieren, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook de mieren wilden waarschijnlijk genieten van het warme weer.

    Ondanks de aanbieding van Heerlijk10Daagse waren wij toch nog € 75 pp kwijt. Dit had te maken met de drankjes en de supplementen.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door fss via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    De Moerbei* Warmond

    Eerste kennismaking met restaurant De Moerbei. Zal zeker niet de laatste zijn. Wij hebben hier met 4 personen in de Visa restaurantweek een voortreffelijke maaltijd genoten. Kwaliteit van het eten, de service ,sfeer en de gastvrijheid lagen duidelijk boven NAP.

    Wat ons betreft een aanrader

     

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door dvandenbosch via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 7.8

    Savelberg* Voorburg

    afgelopen dinsdag te gast bij Savelberg met een 3 gangen verrassingsmenu in het kader van de HEERLIJK10daagse. De ontvangst en bediening is goed in orde wel vrij formeel. het voorgerecht krijg van mij een 8 ,het hoofdgerecht bestond uit lende runder biefstukje met een rode wijnsaus. Het biefstukje ( 2 klein uitgevallen stukjes van ca 4cm/4cm/1cm) was mooi rose gebakken maar helaas niet geheel vrij van pees , werd opgediend met 4 kleine schijfjes aardappel, 2 kleine stronkjes witlof en 2 sliertjes asperge. Dit geheel krijg van mij een 7 afgaande op smaak en uitvoering .het had echter meer weg van een proeverij dan van een hoofdgerecht. Het nagerecht bestond uit een klein reepje

    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9.8

    't Kalkoentje Rhenen

    We hebben erg goed gegeten. Naast de 3 gangen werden we ook verwend met enkele amuses. De zon scheen dus konden we lekker op het terras zitten met prachtig uitzicht over de Rijn. Ook de service was perfect. Goed wijnadvies. Zeker voor herhaling vatbaar.

    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan Willem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    Kaatje bij de Sluis* Blokzijl

    Wij hebben gisteravond heerlijk gegeten bij Kaatje bij de Sluis. Zowel voor-, hoofd- als nagerecht was uitstekend qua presentatie en smaak. Daarbij kregen we buiten het Heerlijk menu om ook nog een (dubbele) amuse die eveneens voortreffelijk smaakte. De bediening was zeer attent en alles was tot in de puntjes verzorgd. Enige puntje van kritiek is de geringe afstand tussen de tafels (en daarmee de gehoorafstand) aan de achterwand. Al met al een heerlijke avond gehad en wij komen zeker nog eens terug!

    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 7.3

    Disgenoten Woubrugge Woubrugge

    Eten was middelmatig. Voorgerecht prima bereid, maar heel veel meer dan een mooi opgediende snack (Gamba's in tempura) was het niet. Hoofdgerecht was, op de perfect gegaarde groene asperge na, smakeloos. Te gare vis en een saus zonder smaak. Brownie toe was erg goed, maar die kan je bij een goede bakker ook halen. Al met al zeker geen aanrader. Jammer.

    6
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pim via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.3

    Arsenaal Restaurants Naarden

    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 9

    De Lindehof** Nuenen

    Erg lekker en goed gegeten; Chef ook regelmatig gezien met uitleg gerechten, aanrader!

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
  • 8.5

    Koriander Drachten

    Wij hebben hier heerlijk gegeten. De kok heeft keurig rekening gehouden met onze wensen: één van ons vegetarisch en beiden houden niet van schimmelkazen. De sfeer in het restaurant was heel ontspannen. De ober kwam af en toe langs, maar absoluut niet storend (zoals we in andere restaurants wel eens zo hebben ervaren). Het enige minpunt vonden we dat de prijzen van de wijn en de koffie en de borrel buitenproportioneel zijn. Voor een espresso vragen ze bijvoorbeeld €3,00 en voor een cognac €8,50 die waar 'normaal' €5,00 voor gevraagd wordt.

    Dit restaurant is dus zeker aan te raden.

    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door TripleL via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2012
Pagina 4259 van 4293