Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Uitstekend gegeten en een prettige bediening. Klein minpuntje: het toetje viel wat weg in het culinaire geweld. Anders had ik voor dat onderdeel een 9 gegeven
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door peterheijkoop via HEERLIJK
    9 september 2011
  • 9

    't Kalkoentje Rhenen

    We hebben heerlijk gegeten. Lekkere amuses en alle gerechten waren prima in orde. Vriendelijke en enthousiaste bediening.  Leuk detail was dat er een menukaartje was gemaakt, met evt. extra tussengerecht.
    Een glas wijn voor 7,50 en dito bedrag voor water vind ik toch wat aan de hoge kant. Het koffieservies bevatte heerlijke dingen dus dat was zeker het bedrag waard.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 september 2011
  • 9

    Bretelli Weert

    Fantastisch gegeten bij Bretelli! We kozen ervoor om nog een extra tussengerecht te nemen. Daarnaast kregen we nog allerlei extra's (amuse etc.), dus dat betekende een lekker lange avond tafelen. We hielden het bij de huiswijnen, maar ook deze zijn verrassend en lekker.
    De sfeer bij Bretelli is goed, lekker ongedwongen. Het personeel is vriendelijk en zeer deskundig!
    Kortom: een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hfiddelaers via HEERLIJK
    30 augustus 2011
  • 7.8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Remko via HEERLIJK
    28 augustus 2011
  • 7.8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Remko via HEERLIJK
    28 augustus 2011
  • 6.3

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    Gisteren via Heerlijk met 7 dames bij In den Rustwat Rotterdam terecht gekomen. Geen van ons was hier ooit geweest. Wij houden allen van culinair uit eten gaan en kennen de meeste goede restaurants in Rotterdam en omstreken. Het aan de buitenkant romantisch aandoende gebouw, oogt aan de binnenkant vrij stijf en oubollig. Wij waren wel aangenaam verrast dat wij aan een ronde tafel zaten, waardoor wij goed de gelegenheid kregen om met elkaar te praten. We hebben heerlijk gegeten, kwaliteit was goed en borden zagen er prachtig uit. De bediening hield echter duidelijk te wensen over. Wij zijn van 19.00 tot 23.00 uur binnen

    8
    Eten
    2
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door fam. Hameeteman via HEERLIJK
    25 augustus 2011
  • 7.5

    Christophe Amsterdam

    Christophe bestaat al ruim 20 jaar dus de verwachtingen waren hoog.
    Het Menu du Marche wat we geserveerd kregen, omvatte 3 gangen.
    Na de amuse, een eenvoudige salade vooraf, een mooi stukje wilde zalm met perfecte groeten en aardappeltjes ald hoofdgerecht. De kazen ipv het zoete dessert waren uitstekend.
    Er wordt eigenlijk prima gekookt in de keuken bij Christophe. Wel jammer dat de prijzen zo hoog zijn. A la carte zijn de hoofdgerechten >35 euro. Dat is toch in deze tijd behoorlijk aan de prijs. Er staat geen enkele fles wijn op de kaart voor minder dan 33 euro, dus neem wel een creditcard mee.
    Erg goed gegeten met een uitstekende bediening.
    8
    Eten
    9
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ilan via HEERLIJK
    24 augustus 2011
  • 9

    Hotel de wereld* Wageningen

    Wij hebben echt heerlijk gegeten!
    Het waren verrassende combinaties, die stuk voor stuk verrukkelijk waren.
     
    Enig minpuntje: de gangen kwamen wel erg snel op elkaar, dat kwam een beetje gehaast over... 5 minuutjes meer tijd tussen de gangen geeft wel een meer ontspannen gevoel...
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Margriet via HEERLIJK
    24 augustus 2011
  • 8

    De Compagnon Amsterdam

    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tessa via HEERLIJK
    22 augustus 2011
  • 10

    La Enoteca Rotterdam

    Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Origineel concept (wijn is leidend ipv andersom). Heerlijk gegeten en gedronken in een buitengewoon prettige sfeer. La Enoteca is een aanrader!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 augustus 2011
  • 10

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    The place to eat, dynamisch menu voortreffelijk klaar gemaakt uitstekende wijnkeuzes, speelse zeer atente bediening, goede koffie, alles compleet en zeer goed.
     
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    17 augustus 2011
  • 8.3

    De Compagnon Amsterdam

    Sfeervol en zelfs als je zwanger bent is het de moeite waard om de wijnkaart te bewonderen. Heerlijk gegeten van mooi opgemaakte borden. Zeer vriendelijke en gezellige service.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    17 augustus 2011
  • 8.3

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    We hebben heerlijk gegeten bij Biggo. Het was voor ons een nieuw restaurant en de reviews hier op de site hadden ons al enthousiast gemaakt.
     
    We werden bij binnenkomst heel correct en vriendelijk ontvangen. De rest van de verzorging was ook zeer aangenaam zonder stijf of formeel te zijn.
     
    Wel jammer dat het zo rustig was in het restaurant waardoor - ten onrechte - op het verkeerde been werden gezet. Ik denk dat Biggo een ondergewaardeert restaurant is de regio en we gaan er met een bijzondere gelegenheid zeker nogmaals dineren!
    9
    Eten
    9
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 augustus 2011
  • 7.8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    leuk restaurant, ongedwongen bediening, goede sfeer.
    eenvoudig en lekker menu. Geen grote cullinaire  verrassingen.
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door tevreden klant via HEERLIJK
    14 augustus 2011
  • 8.5

    Posthoorn* Monnickendam

    We hebben hier een fantastische avond gehad en heerlijk gegeten. Allemaal speciale gerechtjes en bijzondere combinaties, fantastische wijnen en voor de Bob heerlijke alcoholvrije apperitiefjes. Stijlvolle, maar toch ook heel gezellige bediening. Een aanrader voor een speciale avond of om jezelf heerlijk te laten verwennen. 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    13 augustus 2011
Pagina 4265 van 4291