Global site tag (gtag.js) - Google Analytics

Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    De Engel Rotterdam

    Heerlijk gegeten,bediening uitstekend.

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Heijkoop via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.5

    BastiJan Haarlem

    Heerlijk gegeten, was een verrassings 4-gangen menu met een heerlijk rode wijn. Goede uitleg bij de gerechten.

    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.8

    Merlet* Schoorl

    Perfecte gastvrijheid, sevice en eten. De tafel in de "zijkamer" geeft geen zicht op de zo geroemde open keuken, jammer.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jaap via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 7.5

    De Schat Nijmegen

    Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk en correct. Toch zou ik hier niet meer terugkomen om de volgende reden: prijs kwaliteit verhouding.

    Ten eerste vond ik het al niet netjes dat er geen prijzen worden vermeld voor wat extra wordt aangeboden. Ten tweede kraanwater voor bijna 4 euro op de rekening vind ik echt niet kunnen. En als laatste niet onbelangrijk schrok ik wel van de rekening.

    Ik had mijn broer

    8
    Eten
    4
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 9

    L'Auberge Damhotel Edam

    Grote klasse

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 6.8

    Brasserie FLO Maastricht Maastricht

    het eten was heerlijk. beslist niet nouvelle cuisine, maar eerder bourgondisch.het menu was evenmin spectaculair. maar verzadigend.het restaurant mist de intimiteit. een grote open zaal, met tafels naast elkaar. de gesprekken van de buren waren te volgen.Storend bij deze evenementen voor een vaste prijs is de verborgen verplichting van de wijn. zes grote wijngkazen op tafel en ern levensgrote wijnkaart, met prijzen die er niet om liegen.het betreft een tentje voor twee op ern doordewerkse dag en dan moet men genoegen nemen met €60, verteer. ik zou het op prijs stellen als een gratis karaf water op tafel geserveerd werd.ik ga zeker vaker gebruik maken van de heerlijk 10 daagse, zonder wijn
    8
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ergo via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.3

    't Raadhuis Heinenoord

    Heerlijk gegeten en gedronken in een gezellige ambiance. Aardige gastvrouw en prettige bediening. Mooie zaak, goede sfeer.

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door cherrygate via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 9

    De Schat Nijmegen

    We hebben heerlijk gegeten met mooie bijpassende (huis)wijnen. Ontvangst en service is zonder meer prima. Jammer alleen dat je er geen gewoon kraanwater kunt krijgen.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door PeterG via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.5

    De Jonge Dikkert Amstelveen

    Hebben er heerlijk gegeten en genoten van het wijn arangement. Prima dat de mogelijkheid bestond om de keuze van extra tussengerechten om te wisselen. Maar een paar kleine schoonheidsfoutjes.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.5

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    Heerlijk gegeten, goede service. Er werden wel wat kleine dingen vergeten. Goede sfeer en heel gastvrij. Stoelen mogen wat comfortabeler. Uitstekende ervaring.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door arr via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8

    NIVEN* Rijswijk

    Niven gekozen vanwege de ligging vanuit delft, en een mooie avond gehad. Paar puntjes; de timing van de gerechten was wat vreemd, we namen de tijd om van alles te genieten, en kregen het voorgerecht voordat de amuses op waren, hetzelfde gebeurde met het voorgerecht/ hoofdgerecht.
    gerechten waren afwisselend verrassend en standaard (eiersalade). Voorgerecht en hoofdgerecht waren echter bijzonder lekker en we hebben ook bijzonder genoten van de geschonken wijn. Al met al een mooie avond maar met ruimte voor verbetering.

    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anoniem via HEERLIJK Verrassing
    7 november 2012
  • 6

    Izkaya Asian Touch Rotterdam

    Als je eenmaal door de gimmick van het geprojecteerde menu heen bent blijkt de bediening zeer traag en is het eten nauwelijks voldoende.

    We hebben buiten nog een patatje gehaald!

    6
    Eten
    5
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 9.8

    Cuisine Savoureuse Zuidland

    Nooit geweten dat er zo dicht bij Hellevoetsluis zo'n uitstekend restaurant zit.

    Dit was de beste van de 4 restaurants die wij in de Heerlijk 10 daagse bezocht hebben en we komen er zeker terug.

    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.8

    Werelds aan de Kade Oud-Beijerland

    Heerlijk gegeten, jammer dat er vooraf "zelfgebakken" chips en brood op tafel gezet werden zonder dat we het besteld hadden maar het wel op de rekening werd gezet.

    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
  • 8.8

    Club Room (ss Rotterdam) Rotterdam

    Het zou een 3 gangen menu zijn maar het werden een knabbeltje gevolgd door een amuse, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een pré-dessert en een dessert.

    Alles van uitstekende kwaliteit.

    Jammer dat het zo hard regende; anders hadden we de SS Rotterdam ook nog goed kunnen bekijken.

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    7 november 2012
Pagina 4265 van 4467