Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    Basiliek* Harderwijk

    We hebben écht heerlijk gegeten!!
     
    Jammer alleen dat er geen Heerlijk arrangement ofzo is en dat je uiteindelijk bijna net zoveel geld kwijt bent als op een normale avond, omdat alle drankjes en eventuele extra gangen er gewoon bijop komen.
    Daarbij komt dat het Heerlijk arrangement in eerste instantie niet helemaal bekend overkwam bij de bediening.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Margriet via HEERLIJK
    11 augustus 2011
  • 8.8

    Marnemoende IJsselstein

    Was een top avond met heerlijk eten!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JW via HEERLIJK
    8 augustus 2011
  • 9

    Wilhelminapark Utrecht

    Wij hebben super gegeten. Waarom hebben zij geen ster?
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JW via HEERLIJK
    8 augustus 2011
  • 9.3

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Het eten was geweldig, een smaak sensatie! De service en de bediening was heel gezellig, lekker ongedwongen en met humor, heel prettig.
    De sfeer was goed, we voelden ons heel erg op ons gemak. Een klein puntje van kritiek: kijk even naar boven en naar de lampjes, dan zie je de stofdraden die in een sterren restaurant niet thuis horen.
    We komen hier zeker nog eens terug, bedankt voor een heel gezellige en culinaire avond.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Harrie en Astrid via HEERLIJK
    6 augustus 2011
  • 8

    At Sea Scheveningen

    Woensdag 27 juli hebben wij heerlijk gegeten bij At Sea. In eerste instantie waren we bij Paul van Waarden in Rijswijk geplaatst, maar Heerlijk was zo flexibel om ons toch in de niet-sterren variant van dezelfde kok te plaatsen. En, welke verrassing trof ons bij aankomst bij At Sea: Paul van Waarden stond zelf in de keuken! De ober was erg vrolijk en blij, en dat paste wel. Het 3 gangen verrassingmenu was zalig, het bij-bedachte wijnarrangement (en bob-arrangement) ook, de amuses vooraf en het blue-curacao-7up ijsje ook. Fijne omgeving, gezellig buren, mooie inrichting, maar vooral heel lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar, zowel het eten bij At Sea als boeken via heerlijk.nl.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Madelon via HEERLIJK
    28 juli 2011
  • 9.5

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Ondanks dat het rustig was in het restaurant, hebben we erg genoten. De bediening was vriendelijk en alert, de sfeer goed en het eten voortreffelijk. Ik was erg blij met de creatieve oplossingen voor mijn glutenvrije dieet. De kleine hapjes vooraf, tussendoor en na waren een welkome verrassing! Dit restaurant staat bij mij zeker op de lijst om er nog een keer te gaan eten
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    27 juli 2011
    Bewerkt
  • 7.5

    Savarin Rijswijk

    Alles was redelijk tot goed, maar toch niet goed genoeg om nog een keer terug te gaan.
    7
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JB via HEERLIJK
    20 juli 2011
  • 8

    NIVEN* Rijswijk

    Lekker en fijn gegeten in sfeervolle setting. Meerdere amuses voorafgaand aan 3-gangenmenu, met zelfs een dubbel dessert! Lekker met bijpassend wijnarrangement. Het was eigenlijk een soort 7-gangenmenu met meerdere kleine gangen. Heerlijk
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lou via HEERLIJK
    15 juli 2011
  • 8.5

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Zeer klantvriendelijke ontvangst. Een goede kennis van wijnen.
    Vriendelijke ober. Eten goed.
    1 opmerking: aan het eind van het diner wordt ongevraagd een schaaltje lekkernijen op tafel gezet en wordt gevraagd of hierbij een kop koffie of thee geserveerd moet worden.
    Als je hier ja op zegt dan kost dit kopje koffie of thee ineens 5,50 euro.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door marry via HEERLIJK
    14 juli 2011
  • 9.8

    Bretelli Weert

    Afgelopen dinsdag bij Bretelli gegeten. Het was echt een fantastische belevenis. We hebben er voor €10 nog een extra gerecht bijgenomen (zal normaal wel een stukje duurder zijn). Ook hebben we een wijnarrangement gekozen dus we hebben nergens op bezuinigd. Dit samen maakte het wel tot een uiterst kostbaar geheel (bijna €200) voor de gewone sterveling maar we hadden de wijnen niet willen missen!
     
    Met alle extra's waren het uiteindelijk 7 gangen waarbij zowel smaak, verfijning en verrassende combinaties uitmuntend waren. De gekozen wijnen pasten geweldig goed bij de geserveerde gerechten en waren hier echt een aanvulling op. De
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 juli 2011
  • 8.8

    De Gevangenpoort Woudrichem

    Uitmuntend gegeten: creativiteit, kwaliteit en vakmanschap
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    7 juli 2011
  • 10

    Divinatio Utrecht

    Was echt een goed restaurant, bijzonder goede gastheer met veel kennis over wijn, en ook erg vriendelijk en oprecht. alleen als je een tussen gang extra neemt kan je er net zo goed gewoon gaan eten want dat maakt voor de prijs niet meer uit.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Duco via HEERLIJK
    6 juli 2011
  • 8.5

    At Sea Scheveningen

    Zeer verrassende locatie. Het eten werd met aandacht opgediend. Veel verschillende smaken en gerechtjes.

    Niet elk gerecht kwam qua smaak tot zijn recht. Ik had bv als hoofdgerecht scholfilet met een donkere saus die bij sommige happen veel te zout was. Ook vond ik dat de smaakcombinatie bij dat gerecht niet paste, maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten....daarentegen had mijn man een geweldig hoofdgerecht!

    7
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Diana via HEERLIJK
    4 juli 2011
  • 8.3

    ML* Haarlem

    Elke gang was  weer een prachtig plaatje om te zien én ook hmmmmm!  Zelf vond ik enkele gerechtjes wat flauw maar er zaten gelukkig meer gerechten bij die écht Helemaal Top waren. Vooral de bitterbal van beef en de Angus Beef waren niet te versmaden. Bediening is goed maar ik hou zelf meer van één bediening en één sommelier bij je tafel, hier hebben we de hele brigade aan ons tafel gezien. Maar andere stoort dit misschien helemaal niet. We komen hier graag nog een keer terug!

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annemieke via HEERLIJK
    4 juli 2011
  • 8.3

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    heerlijk gegeten bij Paul van Waarden, restaurant waar we wrs zelf niet zo 1,2,3 terecht waren gekomen. Lekkere amuses. Voorgerecht zeer smakelijk, het tussengerecht (waarvan we niet wisten dat dat erbij zat) meer dan verrukkelijk. Soms iets té joviale ober had wel door hoe lekker ik de saus vond en haalde nog een extra broodje.
    Ook hoofdgerecht was lekker. Het toetje weer een mooie verrassing (en we zijn normaal niet zo van de toetjes)
    Voor wat we uiteindelijk totaal betaald hebben, hebben we een werkelijk voortreffelijke avond gehad en kunnen we dit restaurant zeker aanbevelen!
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door San via HEERLIJK
    3 juli 2011
Pagina 4266 van 4291