Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.3

    Broolyn Boulevard Vlissingen

    Met uitzondering van de sfeer -behalve mijn vrouw en ik waren er slechts twee ander tafeltjes in het restaurant bezet- helemaal niets af te dingen op de Bourgondier.

    Heerlijk voorgerecht, dito hoofdgerecht en dessert, met slechts één heel klein minpuntje, voor zover je het al een minpuntje kunt noemen; de parfait van witte chocolade met stoofpeertje had gerust de helft kleiner mogen zijn. Heerlijk was ie we en daarom ook volledig en met smaak opgegeten, maar dat lag achteraf toch wat zwaar op de maag.

    Verder alle complimenten voor de bediening; service en gastvrijheid zijn bij de Bourgondier dik in orde.

     

    Kort en goed: een aanrader om heen te

    9
    Eten
    9
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door puys via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 8.3

    Huis de Wiers Nieuwegein

    Fijne avond gehad. We komen zeker terug.

    Met recht een aanrader waard.

    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pier via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 7.5

    Rijkskamer Bennekom

    heerlijk gegeten! Goede balans in het menu, en veel aandacht voor de opmaak van het bord. Een feestje. Doordat er helaas niet zo veel gasten waren, was de sfeer wat minder.

    8
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9.5

    Werelds aan de Kade Oud-Beijerland

    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 8

    LUX Rotterdam

    Altijd fijn wanneer er tafelwater zonder er naar hoeven te vragen aan tafel gebracht wordt.

    Fijne kaart met voor ieder wat wils.

    Goed bereikbaar met OV.

    We gaan zeker nog een keer terug!

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door tLoungecafee via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 6.5

    De Kleine Waarheid Zaandam Zaandam

    helaas de palingsoep was te zout, Het hoofdgerecht was goed Bij het nagerecht( desert) was ondanks onze opgave van diabetis zijn bij de reservering, geen rekening gehouden het werd afgedaan met o dan kunt u wel een kop koffie krijgen, ik stelde dat je ook een desert van fruit had kunnen geven maar dat kon niet daar was het de tijd niet voor,  op mijn voorstel om een schaaltje met bramen en bosbessen dat was te eenzijdig.Maar ach we hebben in nederland maar weinig soorten fruit he, dit maakte voor ons een bittere nasmaakt en zullen hier dus niet meer komen

    5
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 6.8

    Viszooi Den Haag

    Na een hele fijne eerdere ervaring met Viszooi nu voor De heerlijk10daagse ook gereserveerd bij dit visrestaurant. Helaas bij binnenkomst liep er niemand mee naar de tafel wat wel zo netjes is (zoek maar een tafel uit, prima maar is er achterin nog plek? dan moet u even gaan kijken was het antwoord). Vooral de te rappe service was een misser, zo was er dus geen tijd om voor het voorgerecht een bijpassende wijn te bestellen omdat het voorgerecht al werd neergezet na 1,5 slok van het aperitief. Zo loop je als restaurant je oh zo balangrijke drankinkomsten mis! Uiteindelijk hebben het aperitief, wijn bij het hoofdgerecht en de koffie toe de rekening toch nog aardig

    8
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door purpleflame via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 7.8

    Sjef Arcen

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door J&G via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9

    De Nederlanden* Vreeland

    Heerlijke geluncht, geweldige producten en smaken.

    De gerechten zijn ware kunstwerken, bijna zonde om op te eten!

    Met de aanbieding van de Heerlijk10daagse, is het een geweldig prijs-kwaliteit.

     

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Chris via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9

    Brasserie Bakboord Almere

    Zoals gewoonlijk, ; alles perfect!!!

    M.v.g. fam. v.d.Neut

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door sigi via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 8.3

    Deeg Utrecht

    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bas via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9.5

    De Leest Vaassen

    Een uitzonderlijk lekkere lunch, met als extra's heerlijke amuses en tussengerechtjes. Elk gerecht was niet alleen heel smaakvol maar ook een lust voor het oog. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de opmaak. De bediening was vriendelijk en deskundig en gelukkig niet stijf.

    Eten in een sterrenrestaurant is niet goedkoop maar de prijs zeker waard.

     

     

    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anne via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9.5

    Residence Rhenen Elst/Rhenen

    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 7.8

    2nd food & wine Malden

    We hebben genoten van de heerlijke, verschillende en soms onbekende smaken. We kunnen het iedereen aanraden. Het viel ons wel op dat wij de gemiddelde leeftijd naar beneden haalden.

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door mandy via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
  • 9

    d'Vijff Vlieghen Amsterdam

    Wij hebben heerlijk gegeten op deze fantastische sfeervolle plek. Zeker voor herhaling vatbaar!

    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door B. via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2012
Pagina 4266 van 4453