Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8.3

    De Gevangenpoort Woudrichem

    We hebben in dit mooie knusse restaurant een heerlijk menu voorgeschoteld gekregen. Ook was de gastvrouw zeer vriendelijk en vertelde ze enthousiast over de geschiedenis van het gebouw, het restaurant en het personeel.
     
    Boven het restaurant zijn nog 2 verdiepingen waar je erg gezellig met groepen zou kunnen eten. We komen vast en zeker nog eens terug.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 7

    NIVEN* Rijswijk

    Prachtig opgediend eten, op alle gebieden is sprake van zorgvuldige vormgeving. Professionele bediening. De gerechten vonden wij wat bedacht, misschien is dat inherent aan een sterrenrestaurant. Hoge prijzen voor water wijn en koffie zodat je toch nog vrij duur uit bent. Wij zien liever een paar smakelijke gerechten dan al die gekunstelde hapjes.
    7
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 9.3

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Attente ontvangst, aangenaam restaurant, professionele en vriendelijke bediening,
    heerlijk eten, mooi en passend wijnarrangement.
    Een restaurant waar alles klopt, de moeite waard!!
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 9.3

    In den Doofpot Leiden

    Gisteren heerlijk gegeten bij In Den Doofpot! Er bleek een fout geslopen te zijn in het systeem van Heerlijk Dinsdag, waardoor het restaurant niet op de hoogte was van onze komst. Dit werd meteen door de bediening opgelost: wij hebben er als gasten helemaal geen last van ondervonden! Het eten zelf was ontzettend lekker! Toen ik aangaf dat mijn partner die dag jarig was, kreeg hij een leek versierd bord voorgeschoteld bij het dessert. Erg attent! Kortom, een perfecte avond!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 8.5

    Savelberg* Voorburg

    Gisteren bij Savelberg gegeten. Chique gebeuren, is weer iets anders dan de hippe tenten die je nu veel ziet. Eten was van hoog niveau!
    Ik zou er niet zo snel zelf naartoe zijn gegaan door uitstraling, des te leuker als je daar dan via Heerlijk Dinsdag komt!
    8
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jurgen via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 8.3

    De Hoop op d'Swarte Walvis Zaandam

    heel mooi restaurant, zeer vriendelijke bediening, heerlijk gegeten
    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 8.3

    Basiliek* Harderwijk

    Gisteravond bij de Basiliek in Harderwijk gegeten. Heerlijk menu en goede wijn. De gastvrijheid van de chef was top!
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 8.8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Fantastische avond gehad. Zeer gastvrij ontvangen, 2 mooie amuses, goede wijnadviezen. Mooi opgemaakte en smakelijke gerechten. Ondanks de ster zorgt het personeel ervoor dat je je hier volledig op je gemakt voelt. Heerlijk die dinsdag :-)
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lekkere eter via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 9

    ML* Haarlem

    Gisteren echt heerlijk gegeten bij ML, de open haard was aan, top! Daar komen we zeker weer!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    16 februari 2011
  • 8.8

    Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam

    Weer een pareltje ontdekt met Heerlijk Dinsdag.
    De hartelijke ontvangst door en betrokkenheid van de bediening is hartverwarmend. Navraag naar een bepaald product wordt terstond verklaard aan de hand van een voorbeeld. Een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Het ritme waarmee de diverse gerechten worden geserveerd is goed getimed. Zelf worden wij steeds enthousiaster over de Dinsdag formule en anderzijds laat de eigenaresse ons weten er ook blij mee te zijn.
     
    Het was een genoegen, veel dank aan beide brigades voor een geslaagde dinsdagavond.
     
    Bien cordialement,
    Arthur G  Kandt
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    15 februari 2011
  • 9.5

    Cucina del Mondo Heerlen

    Restaurant Chardiné...Een aanrader, verstopt achter de kantoren van de binnenstad van Heerlen kom je terecht in een sfeervol restaurant met een voortreffelijke bediening. Heerlijke gerechten afgewisseld met 'tussendoortjes' die je gevoel voor smaak en structuur opnieuw weten te binden. De chef heeft ons laten genieten. Restaurant Chardiné staat bij ons bijgeschreven in het lijstje van bijzondere restaurantervaringen.  Een dinsdagavond die ongetwijfeld een vervolg gaat krijgen.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    15 februari 2011
  • 8.8

    Cheval Blanc* Heemstede

    Fantastisch ontvangen, we voelde ons erg gewenst. Zonder Heerlijk Dinsdag waren we hier nooit gaan eten, maar we hebben een uitmuntend heerlijke avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar,
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 februari 2011
  • 8.3

    't Kalkoentje Rhenen

    't Kalkoentje is een restaurant in the middle of nowhere, maar absoluut de moeite waard. Eerst gezellig met een drankje bij de openhaard gezeten terwijl we vervolgens steeds verrast werden door de verschillende gangen en amuses. Wat een feestje! Jammer dat we nog een uur naar huis moesten rijden, meteen in bedje rollen was beter geweest!
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    13 februari 2011
  • 9.3

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    Het was voortreffelijk!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annemiek via HEERLIJK
    12 februari 2011
  • 7.8

    NIVEN* Rijswijk

    Kort maar krachtig... Lekker gegeten.
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door E-RAY via HEERLIJK
    9 februari 2011
Pagina 4286 van 4302