Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    Wilhelminapark Utrecht

    Prima ontvangst, heerlijk gegeten, tempo ok. Jammer alleen dat de wijn erg duur bleek te zijn. Zonder overleg 9,50 per glas is echt te veel!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 april 2010
  • 9.3

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Wij hebben heerlijk gegeten, de presentatie van de gerechten was schitterend en met aandacht. De locatie is aan het water, helaas was het nog niet warm genoeg om buiten plaats te nemen, maar zeker de moeite waard. Met name zakelijke gasten zijn aanwezig, waardoor de sfeer rustig, formeel is. We hebben persoonlijke aandacht gekregen.
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marit via HEERLIJK
    28 april 2010
  • 9.8

    Basiliek* Harderwijk

    Vol verwachting openden we het emailtje van Heerlijk Dinsdag en ja, we gingen eten bij Basiliek,vooraf onze favoriet voor die avond. We waren hier eerder en dat was heel goed bevallen.
    Het was nu nog beter. We hebben wel 8 (msschien 9) amuses voorbij zien komen, heerlijk. Vooral de aspergesoep viel in de smaak.
    Als voorgerecht hadden we op diverse manieren bereide makreel. Heerlijk.
    We hadden gekozen voor een tussengerecht en kregen  zalige coquilles.
    Hoofdgerecht lam, ontzettend lekker.
    Daarna een pre dessert van ananasijs met  stukjes trekdrop. De smaken combineerden geweldig. Het echte dessert bestond uit op diverse manieren
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bourgondier via HEERLIJK
    28 april 2010
  • 9

    Bretelli Weert

    Gisteren voor de 1ste maal gebruik gemaakt van het heerlijk dinsdag concept. We mochten om 19:30 aanschuiven bij restaurant Bretelli te Weert. Was op een half uurtje rijden, erg goed te doen dus. Fijne optie dat je zelf het maximaal aantal kilometers kunt bepalen.
     
    We werden ontvangen en zijn begonnen met een huisaperitief.
     
    Daarna kregen we wat voorhapjes, deze hoefden we overigens niet te betalen. Ook de Amuse die volgde was gratis en dit waren dus wat extra's naast het Heerlijk Dinsdag menu.
     
    Het voorgerecht bestond uit "Tarbot & Noodzee krab". Prachtig opgemaakt en heerlijk van
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 april 2010
  • 8.3

    La Enoteca Rotterdam

    La Enoteca is een plek waar rotterdam zijn metropolitane karakter goed laat zien. Dit zijn plekken die in een goeie stad thuis horen. De sfeer is stijlvol, licht zakelijk maar vooral erg prettig. Het concept om een wijn te kiezen en daar gerechten bij voorgesteld te krijgen is een verrassende andere manier van eten. 2 zaken zou ik echter wel willen aanstippen. Ten eerste zou ik het prettig vinden als er enkele wijnen ook per glas te verkrijgen zouden zijn, en ten tweede zou ik (als niet echte wijnkenner) een kleine uitleg bij de wijnen in de wijnkaart een echte toevoeging vinden (karakteromschrijving). Door de drukte (hoop ik) schoot het er bij het hoofdgerecht bij in om kort uit te
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door eugene via HEERLIJK
    28 april 2010
  • 8.3

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    We zijn wat laat met onze review maar willen toch nog even laten weten dat we afgelopen dinsdag een hele gezellige én lekkere avond hebben gehad bij IDRW.
    Bediening was ontzettend aardig. De wijnen waren niet alledaags en (voor ons) maakte dat het extra leuk. Ook het enthousiasme waarmee over de wijnen werd verteld deed het erg goed.
    Het eten was goed. We hebben gekozen voor het extra tussengerecht en dat was zeker de moeite waard (aanrader!!).
     
    Wij gaan zeker terugkomen!!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Li en Jeroen via HEERLIJK
    26 april 2010
  • 10

    At Sea Scheveningen

    Van de week een heel plezierige ervaring opgedaan bij At Sea. Een mooi strak interieur is natuurlijk geen garantie voor een topavond maar met zo’n entrée zit de stemming er gelijk goed in. We hebben genoten van allerlei smaak ervaringen. De sommelier adviseerde nu eens geen onbetaalbare wijn maar een heerlijke franse witte wijn “Les Carrigues” (25 euro) die goed aansloot bij de heerlijke en prachtige gerechten. De bediening is zeer professioneel maar  absoluut niet afstandelijk – Kan niet beter. Hier komen we beslist terug. At Sea ga zo door
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Spons via HEERLIJK
    24 april 2010
  • 8.8

    Chateau Neercanne Maastricht

    Kwaliteit, service en omgeving waren allemaal perfect.  Volgens hun website kun je er altijd op dinsdag voordelig eten. een 3-gangen diner voor € 30 en een 4-gangen voor  € 37,50
    Wij hadden een 3-gangen diner dus nu voor € 40. Daar waren dan nog wel diverse amuses en een tussengerecht bij. Dat krijg je waarschijnlijk anders ook. Dus goedkoper was het niet.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    23 april 2010
  • 9

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Wij zijjn heel tevreden over onze éérste heerlijke dinsdag ervaring in Lakes in Hilversum. Prima, verfijnd en orgineel gegeten. Het personeel was erg gastvrij . Al met al een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    22 april 2010
  • 8

    At Sea Scheveningen

    Heerlijk gegeten. Het personeel doet echt enorm zijn best om AtSea op de kaart te zetten en het een aangename ervaring te maken.
    Het voorgerechtje wat geserveerd wordt boven een kwalmend kooltje is wel erg veel show, maar verder uitstekend. Ik heb het restaurant ook al aan mensen aanbevolen en kom zeker terug!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Freddie via HEERLIJK
    22 april 2010
  • 8.5

    `t Nonnetje** Harderwijk

    Heerlijk gegeten gisteren! De presentatie van het eten was erg mooi. Gevolg is dat er af en toe wat op je bord ligt, dat aan het eten niks toevoegd. Maar goed, het oog wil ook wat.
    Als ik me nog kon herinneren wat ik allemaal gegeten hebt dan zou ik er wat van opschrijven, maar er zijn zoveel borden langsgekomen (2 amuses, voorgerecht, hoofdgerecht, 2 x nagerecht, lekkers bij de koffie) dat ik het niet heb kunnen onthouden.
    Ik heb geen ervaring met restaurants met een michelin ster, maar de wijn werd hier duur betaald (10 euro per glas en het speciale glaasje aan het begin zelfs 12 euro). Dat is ook gelijk wat de avond duur maakte. Voor een keertje helemaal niet erg
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door adje via HEERLIJK
    21 april 2010
  • 7.8

    `t Nonnetje** Harderwijk

    Het eten was echt heerlijk en de locatie is prachtig maar met uitzonderingen was niet al het personeel even vriendelijk. De eigenaar zelf wel, die kwam een paar keer vragen of het lekker smaakte, maar een meisje uit de bediening zei helemaal niets en keek alleen maar erg chagrijnig. Dat is dan weer jammer! Maar het eten was perfect!
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sjaak via HEERLIJK
    20 april 2010
  • 8

    Wilhelminapark Utrecht

    9
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 april 2010
  • 8.8

    `t Nonnetje** Harderwijk

    Wij (4 personen) hadden een heerlijke avond in het restaurant 't Nonnetje ter Harderwijk. Het eten was erg interessant (buitengewone combinaties van diverse smaken), het was gezellig en de bediening altijd vriendelijk een competent. Ook de kok kwam af en toe aan tafel. Kortom: en onvergetelijke avond in een uitstekend restaurant. De rekening pakte wel wat duurder uit dan eigenlijk verwacht maar we waren ook rijkelijk drankjes aan het snoepen. Dus geen tegenvaller. Daar gaan we zeker nog een keer naar toe.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fijnproeverissimus via HEERLIJK
    14 april 2010
  • 8.5

    Savelberg* Voorburg

    Gisteravond genoten van Heerlijk Dinsdag in restaurant Savelberg in Voorburg. En Heerlijk Dinsdag is het voor ons echt geworden! Het eten was gewoonweg super, de bediening heel vriendelijk en de locatie (oud Patriciershuis met een mooie tuin) heel mooi. We hebben genoten van heerlijk amuses en hebben voor een kleine bijbetaling een vier gangendiner gekregen. Het wijnarrangement is hier zeker aan te raden. De sommelier is heel enthousiast en verteld heel leuk over de wijnen die hij heeft uitgekozen.  Wij hebben een een gezellige en vooral Heerlijke avond gehad.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 april 2010