Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Merlet* Schoorl

    Op 18 mei onze eerste Heerlijkdinsdag-dinerervaring. Aan Merlet te Schoorl de taak om dit niet de laatste ervaring te laten zijn. We kregen een fantastisch drie-gangen diner aangevuld met een verrassende amuse. De bediening was top zeker een aanrader.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    23 mei 2010
  • 9

    At Sea Scheveningen

    Onze kennismaking met At Sea via Heerlijk Dinsdag was buitengewoon goed. De zaak ziet er van buiten wat uit alsof je op een verkeerd adres bent met alle reclame op de ruiten, maar eenmaal binnen is het anders.
    Perfecte service, goede wijnen en eten dat zowel avontuurlijk als bijzonder geslaagd is. De opmaak en behandeling door het personeel maken dat dit een aanrader is en onze avond zeer geslaagd maakt. Een aanrader zowel binnen als buiten het domein van Heerlijk disndag. De visgerechten kunnen qua kwaliteit en originalitiet met alle bekende goede haagse visrestaurants wedijvern.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Chris via HEERLIJK
    19 mei 2010
  • 8.8

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Het was erg leuk om zo spontaan bij Ron Blaauw terecht te komen. Anders hadden we dat toch niet zomaar gedaan. Geweldig gegeten. 5 gangen met eindeloos veel heerlijke hapjes tussen door. Echt super! 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 mei 2010
  • 7

    Kurzaal

    8
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 mei 2010
  • 9

    At Sea Scheveningen

    We hebben een topavond gehad, alles was helemaal goed! Heerlijk eten, prima wijnen en erg vriendelijk personeel. Een aanrader dus!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Flien via HEERLIJK
    19 mei 2010
  • 8

    La Enoteca Rotterdam

    Uniek concept (eerst wijn selecteren, dan een bijpassend gerecht), goede wijnkennis van het personeel en heerlijk eten. Prima avond gehad!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    19 mei 2010
  • 7.8

    Hermitage Ridderkerk

    Heerlijk gegeten, vooral spannend omdat je pas in de ochtend weet waar je heen gaat. De Hermitage, stond niet op ons lijstje en waren hier nog nooit geweest. Mooie omgeving en dat zo vlak bij Rotterdam. Wij zouden het zeker aanraden. Eten heerlijk (bijzondere smaken) en heerlijk bijpassende wijn.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door pivian via HEERLIJK
    18 mei 2010
  • 8.5

    IDRW In Den Rustwat Rotterdam

    11 mei overheerlijk gegeten In den RustWat. Stond al jaren op ons verlanglijstje, maar was er nooit van gekomen. Tot Heerlijk Dinsdag. Elke gerecht met zorg en smaak bereid, geserveerd met een glimlach en een goed glas wijn van het wijnarrangement. Zelfs huisgemaakte lekkernijtjes bij de koffie. Echt, alles was af! We komen hier zeker terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    17 mei 2010
  • 8.5

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Genoten van een heerlijke dinsdag!
    Goed wijnarrangement, lekker eten en vriendelijk/attente bediening.
    een michelin waardig
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Menno via HEERLIJK
    16 mei 2010
  • 8.5

    Parkheuvel** Rotterdam

    Heerlijk gegeten. Zeer verzorgd. Uitzondelijke bedizening. Maar let op 2 halve glazen water 7,50 en 1 glaasje bubbelwij, geen champagne, 17.50 euro en nog een glaasje witte wijn 7.50. Als ik dit had geweten had ik ook een glas cola genomen die was maar!!! 3.50. In ieder geval was het uiteindelijk veel duurder dan verwacht. Betaald was al 60 eur en er kwam nog eens 70 bij. Let ook op dat je indien je minder mobiel bent vraagt hoe je makkelijk binnen kan komen, anders moet je flink veel trappen op. Eten en verzorging was verder uitstekend.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 mei 2010
  • 8.8

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Dinsdag 11 mei 10:00 krijgen we een mail dat we bij Ron Blaauw mogen eten. Voor het eerst naar een 2- sterrenrestaurant, heel bijzonder! We beginnen met 3 amuses. Vervolgens 4 gangen diner waarbij je de mogelijkheid hebt deze met 1 gang uit te breiden voor 11,50. Alles was heerlijk en culineair hoogstaand. We hebben genoten van deze bijzondere avond! 
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    13 mei 2010
  • 8.5

    Parkheuvel** Rotterdam

    Waarom geen ijswater, beter voor het milieu. Heerlijke wijn!!!!
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door smullers via HEERLIJK
    13 mei 2010
  • 9.5

    Posthoorn* Monnickendam

    we hebben heerlijk gegeten in Posthoorn; hadden gerekend op een verblijf in Amsterdam maar blij verrast naar Monnickendam getogen!
    Een mooie lokatie, prima, snelle en accurate bediening en met recht een sterrenrestaurant!
    We gaan gewoon nog een keer!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door de dames en simon via HEERLIJK
    12 mei 2010
  • 9

    Les Jumeaux Bennebroek

    Zeer aangename avond gehad in les Jumeaux. Het restaurant straalt een prettige sfeer uit mede door de grote ficus midden in de ruimte. Het eten was heerlijk; zelden zoveel verschillende smaken op 1 avond geproefd. De borden zijn ware kunststukjes.
    Het personeel is erg vriendelijk en verzorgt alles goed. Zeker een restaurant om nog eens terug te komen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    12 mei 2010
  • 8.8

    De Molen* Kaatsheuvel

    Prachtige molen met een mooie uitstraling.Bij binnenkomst vriendelijk begroet en verwent met een lekkere cava.
    Uit de keuken kwamen ware kunstwerkjes met heerlijke smaken.
    We hebben heerlijk genoten van deze avond.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    12 mei 2010
Pagina 4367 van 4373