Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    Parkheuvel** Rotterdam

    Wij hebben een fantastische avond gehad. Na een warm welkom en een lekker aperitief genoten van het diner. Alle lof voor de witte brigade, maar zeker ook voor de zwarte brigade. Het enthousiasme straalt er van af. Chapeau voor de sommelier, duidelijk veel liefde voor zijn vak. Voor mensen met een gezonde eetlust is de extra gang zeker een aanrader.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nella, Naomi & Gert via HEERLIJK
    12 mei 2010
  • 9

    Hermitage Ridderkerk

    Wat hebben we genoten. Super verrassing, anders hadden we dit restaurant nooit bezocht, nu vertellen we verder dat het een aanrader is.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door elly via HEERLIJK
    12 mei 2010
  • 7.8

    Wilhelminapark Utrecht

    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kardemom via HEERLIJK
    12 mei 2010
  • 9

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Was heerlijk dinsdag bij Lakes, prima eten, bediening, sfeer en eten. Toch waren we met wijnarrangement en fooi ruim 180 euro kwijt (2pax) voor dat geld hadden we ook ergens heel goed a la cart kunnen eten. Ofwel de extra's als wijn arrangement zijn pittig geprijsd. Hou daar rekening mee.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 mei 2010
  • 9

    Hermitage Ridderkerk

    We hebben een fantastische avond gehad. Het eten was zeer goed, de sfeer gezellig en de bediening attent en hartelijk. Het is een restaurant waar wij, gezien de ligging buiten Rotterdam, zelf niet zo snel heen gegaan waren maar het is absoluut voor herharling vatbaar. Enig minpuntje was dat er wel erg omslachtig werd gedaan over de vraag of we wel of geen 'extra supplement' (extra gang) wilden kopen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mirjam via HEERLIJK
    6 mei 2010
  • 9

    Dudockx Bar & Kitchen Hilversum

    Eten was verschrikkelijk goed met een zeer goede gastheer en bediening, ongedwongen vriendelijk.Wijn en eten in overeenstemming. Ambiance is meer dan goed, dankzij Heerlijk dinsdag dit restaurant ontdekt anders hadden wij dit restaurant nooiit ontdekt.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 7.5

    La Enoteca Rotterdam

    Na even zoeken kwamen we er achter dat we boven moesten zijn voor het restaurant, mooie oud gerestaureerd pand en in een kleine “huiselijke” setting. Na een kleine uitleg kwamen we er achter dat dit restaurant eigenlijk draait om de wijn welke je kiest en dat daarbij het gerecht gekozen wordt voor je, niet echt iets waar wij voor zouden willen gaan maar het is het proberen waard. Het eten was lekker, niet bijzonder, maar wel goed. Ik denk als je een echte wijnliefhebber bent dat je je dan best zal vermaken in dit restaurant (een hele grote wijnkaart / wijnboek). Voor ons als “simpele” wijndrinkers komt dit restaurant niet echt tot z’n recht
    7
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 8.3

    De Wanne Ootmarsum

    We hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg klantvriendelijk. Zeker de moeite waard!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door De eetclub via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 8.8

    De Wanne Ootmarsum

    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 8

    De Molen* Kaatsheuvel

    Helaas waren de porties iets wat klein, maar de amuses waren een ware lust voor de smaakpapillen. Bediening was zeer klantvriendelijk, maar de beloofde 2 minuten stilte ivm Dodenherdenking waren jammer genoeg door de drukte vergeten. Desalniettemin hebben wij zelf wel 2 minuten stilte gehouden, daar was alle ruimte voor.
    Mooie open keuken en gastvrije kokkies!
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door cocola via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 6.8

    Hermitage Ridderkerk

    Gegeten bij  Hermitage. Het eten was goed, voorgerecht was eenvoudig, hoofdgerecht zeebaars was uitstekend. Wat mij zeer stoorde was de extreem hoge prijs voor de dranken. Een wijnarrangement (3 glazen) 1 rueda, 1 chardonnay uit Z.Afrika en 1 glas Italiaanse rose petillant voor totaal € 27.50. En het Bob wijnarrangement( 3 hele kleine beetjes) € 15 Ook alle overige dranken zijn duur.  Dus toch voor 3 gangen met alleen koffie na met z'n tweetjes nog € 160 kwijt. Dit is in mijn ogen te duur. Het gevoel was duidelijk dat men het terug wilde halen op de drank. Uiteindelijk waren we dus meer kwijt dan ons eigen restaurant  voor zeker geen
    7
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Cor via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 9

    Merlet* Schoorl

    Wat een gezelligheid, eerste keer dat wij meededen met "Heerlijk Dinsdag" samen met vrienden dit eens uitgeprobeerd.
     
    Altijd al een van mijn favoriete restaurant in de buurt, een restaurant waar ik al graag mocht komen voor dat ze al een ster hadden op de gevel.
     
    We kregen een prachtig 3 gangen menu, een menu dat prima in balans was en waar de huiswijnen prima bij pasten.  
     
    Al met al een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door erik w dijkstra via HEERLIJK
    5 mei 2010
  • 6.8

    De Saffraan Amersfoort

    Redelijk restaurant. Maar daarmee is alles ook gezegd. Blinkt op de één of andere manier niet uit. Keurige bediening, maar 'het blijft allemaal niet hangen
    7
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Doreen via HEERLIJK
    3 mei 2010
  • 8.3

    De Molen* Kaatsheuvel

    Op 14 april afgereisd naar "De Molen". Ontvangst was erg goed. Van begin tot einde genoten van het heerlijke eten, goede wijnen en professionele en attente bediening.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    30 april 2010
  • 8.8

    Posthoorn* Monnickendam

    Omdat ik de dag voor heerlijk dinsdag was gevallen en gips om mijn arm had gekregen, keek ik en beetje tegen het etentje op.
    Dit was helemaal niet nodig, want de service was fantastisch!
    We maken het niet vaak mee dat de stoel nog ergens voor je wordt aangeschoven, maar bij de Posthoorn wel!
    We hebben het arrangement uitgebreid van 3- naar 5 gangen en iedere gang was even heerlijk!
    Zeker voor herhaling vatbaar en een unieke ervaring voor de 'gewone' mens..
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door RBos via HEERLIJK
    30 april 2010
Pagina 4428 van 4433