Global site tag (gtag.js) - Google Analytics

Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.3

    In den Doofpot Leiden

    Toen we om half 8 aankwamen was het niet bekend dat we zouden komen eten. Er was ook geen plaats en we zouden elders wat gaan drinken en gebeld worden als er plek was.
    Door over bezet netwerk was dit telefoontje niet doorgekomen en zijn we zelf na 21u maar gaan kijken. Toen bleek dat er vanaf half 9 een tafeltje vrij was.
    Het eten vond ik erg lekker, de bediening ook aardig en netjes. Maar het was wel een beetje een raar begin waardoor ik het niet helemaal als relax heb ervaren.
    Het was ook laat voordat we begonnen met eten, waardoor er ook aardig vaart werd gezet om door de gangen heen te werken.
     
    8
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door danielle via HEERLIJK
    2 oktober 2011
  • 5.8

    La Vilette Rotterdam

    7
    Eten
    5
    Service
    5
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 september 2011
  • 9.5

    Aan de Poel** Amstelveen

    Wat een geweldige plek en wat een culinair topniveau bij Aan De Poel! Werkelijk een orgasme voor je smaakpupillen. De service, de uitleg, de wijnen en de creaties. Aan De Poel is zijn ster meer dan waard! 
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    28 september 2011
  • 8

    Divinatio Utrecht

    Verrassend mooi uitzicht, sfeervol interieur!
    Zeer vriendelijke bediening.
    Verrukkelijke witte huiswijn! 
    Twee min puntjes:
    een tranig smakende vier stukjes makreel bij het voorgerecht en 
    er zat wel geruime tijd tussen het voor- en het hoofdgerecht.
    Al met al zeker voor herhaling vatbaar!
    7
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door heicar via HEERLIJK
    24 september 2011
  • 8.8

    Posthoorn* Monnickendam

    Gisteravond bij de Posthoorn gegeten. Op alle vlakken scoort dit restaurant zeer hoog. Amuses, opmaak, bediening en smaak zijn uitstekend. Echt een plek voor een avondje uit.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ilan Kon via HEERLIJK
    21 september 2011
  • 8.8

    De Compagnon Amsterdam

    Heerlijk gegeten in leuk omgeving. Wijn arrangement een aanrader. Goed dat we een 4de gang bij hebben gesteld niet alleen wegens hoeveelheid eten maar ook omdat het lekker was. Enige minpunt was de herrie afkomstig van de grote groep in feeststemming
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dobo via HEERLIJK
    21 september 2011
  • 8.8

    NIVEN* Rijswijk

    Buitengewoon geslaagde avond. Deze zaak maakt zijn reputatie en onderscheiding helemaal waar; fantasie-rijke en creatieve hapjes en mooi harmoniërende gerechten. Personeel attent en correct.
    Wij hopen nog veel van NIVEN te mogen horen.
    Dank voor het gastvrije onthaal.
    Arthur G  Kandt
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    14 september 2011
  • 9.8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Fantastische entourage en geweldige bediening. Een echt huiskamergevoel in combinatie met fantatisch eten. Je krijgt er het gevoel om met je pantoffels aan tafel te kruipen. Bijzonder kneuterig qua gezelligheid, maar eten van grote kwaliteit en passie. Een extra gang bij het vaste menu is aan te raden, net als het aanbevolen wijnarrangement. Dit was echt een feestje!
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Madelein via HEERLIJK
    13 september 2011
  • 6

    Divinatio Utrecht

    Was niet bijzonder. Ik had grote verwachtingen van dit restaurant, maar het viel ons eigenlijk een beetje tegen. De bediening was vriendelijk maar niet bijzonder hartelijk, en het eten was lekker maar niet bijzonder.  Het duurde lang voordat we het eten kregen en het is niet echt een sfeervol restaurant. Kortom niet echt voor herhaling vatbaar...
    6
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Madelein via HEERLIJK
    13 september 2011
  • 8

    Wilhelminapark Utrecht

    Mooi restaurant, prachtig gelegen, lekker eten, veel zorg aan het eten besteed.
    Presentatie mag met iets meer enthousiasme.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door sjaak18 via HEERLIJK
    13 september 2011
  • 8.8

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Heerlijk verwend worden.
    Stijlvol, vriendelijk en goed verzorgd.
    Complimenten aan Tante!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door sjaak18 via HEERLIJK
    13 september 2011
  • 9.3

    De Saffraan Amersfoort

    De sfeer, service en klantvriendelijkheid zijn top in dit restaurant. Je kan echt met een goed gevulde buik naar huis. Het "groentesoepje" is echt een culinaire verassing. Het toetje was wel heel erg zoet, net zoals de lekkernijen bij de thee/ koffie.
    Wel een aanrader om naartoe te gaan.
     
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door trijntje via HEERLIJK
    10 september 2011
  • 8

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    Uitstekend gegeten en een prettige bediening. Klein minpuntje: het toetje viel wat weg in het culinaire geweld. Anders had ik voor dat onderdeel een 9 gegeven
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door peterheijkoop via HEERLIJK
    9 september 2011
  • 9

    't Kalkoentje Rhenen

    We hebben heerlijk gegeten. Lekkere amuses en alle gerechten waren prima in orde. Vriendelijke en enthousiaste bediening.  Leuk detail was dat er een menukaartje was gemaakt, met evt. extra tussengerecht.
    Een glas wijn voor 7,50 en dito bedrag voor water vind ik toch wat aan de hoge kant. Het koffieservies bevatte heerlijke dingen dus dat was zeker het bedrag waard.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    6 september 2011
  • 9

    Bretelli Weert

    Fantastisch gegeten bij Bretelli! We kozen ervoor om nog een extra tussengerecht te nemen. Daarnaast kregen we nog allerlei extra's (amuse etc.), dus dat betekende een lekker lange avond tafelen. We hielden het bij de huiswijnen, maar ook deze zijn verrassend en lekker.
    De sfeer bij Bretelli is goed, lekker ongedwongen. Het personeel is vriendelijk en zeer deskundig!
    Kortom: een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hfiddelaers via HEERLIJK
    30 augustus 2011
Pagina 4449 van 4476