Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 5.5

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    We zijn erg teleurgesteld in dit arrangement. Een 3 sterren kok in een 5 sterren hotel met als thema bringing luxery back waarbij werd vermeld dat we enorm in de watten gelegd zouden worden. De foto's van de gerechten zagen er prachtig uit, over het hotel volop lof en ontbijt zag er geweldig omschreven uit. Realiteit was helaas anders. De kamer was enorm warm, er hing een airco maar deze deed het niet, we moesten maar ramen open zetten. Het diner.... zeker niet 3 sterren waardig. De gerechten zagen er slordig uit, zeker niet als de foto's en zeker niet sterren waardig. De bijpassende wijn werd aangekondigd als "dit is een merlot" totaal geen uitleg van de keuze bij het gerecht
    6
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door petra as kuyt via HEERLIJK Aanbieding
    23 mei 2020
  • 8.8

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    Eten perfect
    10
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Remko Boon via HEERLIJK Aanbieding
    23 mei 2020
  • 9

    Cuarto Ocho Willemstad

    Een Spaans restaurant icm een klein sfeervol hotel. Er worden kwaliteit producten gebruikt wat je proeft. Een echte aanrader wanneer je een fijnproever bent. Perfect prijs-kwaliteit verhouding
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Oisterwijkjes via HEERLIJK Aanbieding
    23 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Een bijzondere ervaring om “thuis” (in ons vakantiehuis) te eten bij drie sterrenrestaurants met in totaal 5 sterren. Vijf gangen met bijpassende wijnen geserveerd door enthousiaste koks en wijnkenners. Een goodiebag met lekkernijen als afsluiting. Als het weer kan, komen we proeven in de restaurants Perceel, Parkheuvel en Fred
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Spapmar via HEERLIJK Aanbieding
    22 mei 2020
  • 8

    Boerma*** x Seven one Seven Amsterdam

    Diner was geweldig. Duidelijk de hand van een 3 sterrenkok. Overnachting was OK. Bediening was nog duidelijk wennen
    10
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door X via HEERLIJK Aanbieding
    22 mei 2020
  • 9.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Wat een geweldig initiatief in deze gekke tijd. We hebben heerlijk gegeten, de drie chefs hebben bij de keuze voor hun respectievelijke onderdelen niet voor elkaar onder gedaan. Het menu was prima uitgebalanceerd. Doordat je in je eigen huisje bediend werd, was de sfeer heerlijk informeel. Top avond gehad
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mathilde Bijvank via HEERLIJK Aanbieding
    22 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Echt heel erg lekker gegeten. Heerlijke wijnen en fijne service. Ik snap dat het lastig is om rekening te houden met de echte jonge kids dus we hadden onze 1.5 jarige al eten gegeven en in bed gelegd toen haar pizzaatje kwam. Met iets oudere kinderen loopt dit waarschijnlijk wat beter. Verder was alles top
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ruthie Delwel via HEERLIJK Aanbieding
    22 mei 2020
  • 9.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Vijf Michelin sterren diner in een vakantiebungalow waar Corona al niet toe kan leiden????. Unieke ervaring om in 1 diner de gerechten van 3 sterrenchefs te mogen proeven. Na vele weken van onthouden was het weer SUPER
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door wim via HEERLIJK Aanbieding
    18 mei 2020
  • 10

    HMB Rotterdam

    Heeeeerlijk gegeten! Geweldig
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Yoelle via HEERLIJK Aanbieding
    18 mei 2020
  • 8.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Een zeer leuk initiatief via heerlijk.nl om samen met sterren chefs uit Rotterdam, Fred , parkheuvel en perceel een 5 * diner aan te bieden in de privé sfeer van een vakantie huis! Erg geslaagd zo hebben we kunnen proeven van de verschillende restaurants en gaan we zeker een keer eten in de normale setting ! Al met al bijzonder en voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door dennis hagen via HEERLIJK Aanbieding
    18 mei 2020
  • 8.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Heerlijk gegeten, vooral het het tussengerecht (heilbot) van Perceel/Jos. Prachtige omgeving aan park de hoge Veluwe
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Judith de Vries via HEERLIJK Aanbieding
    18 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het ‘Feyenoord-arrangement’ van Droomparken i.s.m. Parkheuvel, Perceel en Fred was van begin tot einde helemaal fantastisch! Super lekker eten uiteraard in een mooie locatie. De service was ook snel en vriendelijk. Een heeeeerlijke avond gehad
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Roland Nederstigt via HEERLIJK Aanbieding
    18 mei 2020
  • 8.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Dit is een hele andere beleving dan het eten in hun restaurant waarbij alles rechtstreeks uit de keuken komt
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anneke Verschuuren via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    In deze bijzonder tijd een corona-proef maaltijd in je eigen huisje. Het ultieme vakantiegevoel. Prachtige maaltijd, perfect geslapen, en met een super ontbijtje weer aan de dag begonnen
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Raoul Majewski via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 8.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Heerlijk gegeten in ontspannen, huiselijke sfeer. Enige smet was dat de pizza’s voor de kinderen pas tegen bedtijd aankwamen
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door RtB via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
Pagina 6 van 4433