Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    Bridges* Amsterdam

    Heerlijke lunch. Mooie gerechten. Perfecte wijn pairing. Goede bediening, niet te stijf, maar zeer correct
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anita de Jong via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 7.8

    De bistro van HFSLG Bosch en Duin

    De jassen worden keurig in ontvangst genomen en op nummer gehangen. Na afloop moet je ze zelf maar weer terugzoeken terwijl er 3 dames van de bediening gezellig staan te keuvelen
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sarager via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.5

    Bistro Bar Ivory Nijmegen

    Zere goede service, gezellige sfeer en smakelijk eten. Goede grote porties voor een 5 gangen menu en aan te raden voor een keer wat anders
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Eszie via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Geboekt voor een " lucky" 5- gangenmenu voor de lunch. Buiten de overheerlijk 5 gangen werden we verrast door allerlei bijkomende amuses. Ook een wijnarrangement, met bijzondere wijnen was een heerlijke toevoeging aan een uiterst comfortabel, verzorgt, sfeervolle culinaire middag. Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil op culinaire gebied en een geweldig manier om een zondagmiddag door te brengen. We zullen zeker terugkeren
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annette via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.3

    Wolters Heesch

    5-gangen diner via heerlijk.nl met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jos Mulders via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Zotte Rotterdam

    Hester, onze gastvrouw, legde ons volledig in de watten. Er was aandacht voor de kinderen, zorgvuldig werden de dieetwensen meegenomen en goede bijpassende wijn geadviseerd. Het was een voortreffelijke lunch
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mark Rotterdam via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 6

    Het Prentenkabinet Leiden

    Allereerst staat er dat ik dit restaurant aan zou raden. Ik zou ze daar wel bij vertellen dat de service minder is geworden en zij afhankelijk zijn van wie er bedient en of er grote groepen zijn. Onze ervaring vrijdag was dat dit duidelijk een negatief effect had op de service, sfeer en zorgvuldigheid. Wij hadden via heerlijk geboekt en zouden een bruisend aperitief krijgen. Dat werd gewoon ontkend toen wij daar op wezen. De sherry en jus d'orange zijn uiteindelijk van de rekening gehaald toen wij de reservering lieten zien. Zonder excuses. Het eten was op zich lekker maar makkelijk. Plakken wildpaté met heel veel noten en weinig vlees waarbij een van de plakken zeer dun gesneden was.
    7
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door PdB via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8

    Minato Mirai IJmuiden

    Zie begin
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wil van Barneveld Sfeervol restaurant, prettige bediening, goede wijnen en heerlijk gegeten! Ga nu in mijn kookboek opzoeken hoe ik enkele gerechten via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 8.5

    Vijf Edam

    Wat een top bediening. Aardig, vriendelijk en alles werd netjes aangepast voor allergieën
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Judith Arendsen via Nederlandse Restaurantkaart
    10 november 2019
  • 7

    CHANG-I Amsterdam

    We werden goed ontvangen, moesten even wachten op onze tafel omdat deze nog niet klaar was. We hadden dieet wensen doorgeven echter was dit niet adequaat opgepakt, mij tafelgenote was hierin erg coulant. Personeel deed wel zijn best, vooral de jongeman. In een ruimte naast het restaurant was er een feestje gaande. Kortom mooie lokatie en voor herhaling vatbaar
    7
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mirjam Tm via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 7.8

    Joelia* Rotterdam

    Het eten was goed maar niet super. Heb eerder hier gegeten, en de vorige keer was het wel super
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ivon Osman via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 9

    Fidele Drachten

    We waren zo prettig verrast, dat we direct een dinerbon voor vrienden hebben gekocht. Ook denken we erover om onze zoons en partners een diner bij Fidele voor Sinterklaas te geven
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rob en Eva via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 8.8

    Bij Robbert Bodegraven

    het eten was in één woord: GEWELDIG de bediening super vriendelijk. ze hadden iets vaker langs mogen komen met de vraag of we nog iets wilden drinken
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annette Priester via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 6.8

    Eden Valkenswaard

    Alles was matig. Niet slecht, maar zeker niet goed. Enige wat ik echt slecht vond, was dat men 5 euro bij durft te vragen, voor een kaasbordje dat zowel qua kwaliteit als kwantiteit beneden peil was
    7
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tina via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 8.3

    Meat & Co Alkmaar

    .
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pauwer via Nederlandse Restaurantkaart
    10 november 2019
Pagina 6 van 4267