Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    De Dukdalf Woerden

    Mooie locatie aan het water. Gastvrije ontvangst. Prettige vlotte bediening. Heerlijk verfijnd eten voor een mooie prijs. Lekkere cappuccino. Echt een aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wim Rinsma via HEERLIJK Aanbieding
    14 september 2019
  • 8

    ONI Den Haag

    Heerlijk gegeten. Goede bereiding. Smaakvolle combinaties. Fijn tempo van gangen. Prima bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M Meerlo via HEERLIJK Aanbieding
    14 september 2019
  • 9.3

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Fantastische ambiances zeer gastvrij en vriendelijke bediening. Amuses waren overheerlijk maar van de 5 gangen vielen er 2 erg tegen. Misschien een aandachtspuntje, we komen zeker terug
    7
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans Wel via HEERLIJK Aanbieding
    14 september 2019
  • 9

    Het Prentenkabinet Leiden

    Het Prentenkabinet is een uitstekende locatie om in een sfeervolle omgeving iets te vieren. Het geserveerde menu was uitstekend. Bij het kaas dessert werden mooie Nederlandse kazen geserveerd. De wijn / spijs combinaties waren heel goed. Wat ons betreft een van de betere restaurant in Leiden en omgeving
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door marcel jansen via HEERLIJK Aanbieding
    14 september 2019
  • 9

    Frunk Brunssum

    Super chef. Luc weet precies wat ie doet. De ene smaakexplosie na de andere. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Gaat binnenkort ster halen, dat is zeker. Gaan
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maud Janssen via HEERLIJK Aanbieding
    14 september 2019
  • 7.8

    Buitenzorg Ede

    Het was gezellig en goed eten
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tanny Smit-Lankhuizen via Nederlandse Restaurantkaart
    13 september 2019
  • 10

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Er passen eigenlijk alleen maar tienen bij dit restaurant waar je ook, zoals beloofd, echt "in de watten wordt gelegd"! Dit 5 gangen menu van chefkok Joris Peters, overtreft wat ons betreft onze eerdere ervaringen. Prachtige presentatie van griet, tonijn en lam (o.a.heerlijke stoof van lam verpakt in buideltje, met jus van lam; zo lekker!)) en het dessert van zure matten ijs met een topping van groene curry mousse: een ware smaak sensatie! Kortom, echt een aanrader. Wij komen zeker terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Miriam van Lingen via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 9

    Bodon Amsterdam

    Prima eten, hele vriendelijke en behulpzame bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Roland Bemelmans via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 8.8

    De Rozario* Helmond

    Wat een fantastische culinaire ervaring! We hadden een uitgebreide lunch met Aziatische invloeden die werd gestart met erg bijzondere amuses en bubbels. Daarmee werd de lat hoog gelegd maar de 3 gangen die volgden hielden het hoge niveau. Elk gerecht verraste ons. We kunnen nog steeds niet geloven dat de Rendang gemaakt was van kool en geen vlees bevatte! Zelfs als je het weet, proef je het gewoon niet. Wij komen zeker nog eens terug
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anneke via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 10

    Bistro Berlage Amsterdam

    Super lekker gegeten! We waren te vroeg, maar dat was geen probleem! We kregen een heerlijk aperitief van het huis! Het 3-gangendiner was voortreffelijk! Het personeel is bijzonder aardig, enthousiast en attent! Zeker aan te bevelen
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Antoinette Kuijpers via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 8.8

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Superlekker gegeten, top bediening, prijs was laag, restaurant is wel wat gehorig (misschien btje dimmen met gordijnen, kleden oid. Maar een echte aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dinner via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 9.5

    Mr. & Mrs. Haarlem

    Voor een heerlijk en gezellig avondje uit eten ben je hier op het juiste adres! Geweldig eten en 2 geweldige gastvrouwen! Wat heeft een mens nog meer te wensen
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dick van Rijn via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 9

    Seasons040 Eindhoven

    ????????
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Claudia via Nederlandse Restaurantkaart
    13 september 2019
  • 8

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    Het eten was lekker en goed. We hadden een 5 gangen diner waar we mooie kleine en veelzijdige gerechten gegeten hebben. Het was een gezellige avond
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door J.C. Barnard via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 7.8

    Kerckebosch Zeist

    Heerlijk eten en een top bediening. Wel veel zakenmensen en daardoor minder gemoedelijk qua sfeer
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Viola via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
Pagina 6 van 4171