Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 10

    Het Prentenkabinet Leiden

    Zeer gastvrij en vriendelijk. Heerlijk gegeten echt een aanrader Wij komen zeker terug 100
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Romy De werk via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 8.8

    Joelia* Rotterdam

    Fantastische gerechten. Echt uitzonderlijk goed gegeten. Veel aandacht ook voor presentatie. En was zeer compleet. Uitgebreide amuses en bonbons. Bediening vriendelijk en alle aandacht per tafel. Sfeer is chic en stijlvol
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M Nijhuis via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 9

    Kale & de Bril Goes

    Mooie gerechtjes als schilderijtjes vol kleur geserveerd. En ze smaken ook nog eens voortreffelijk. Er wordt duidelijk veel zorg besteed aan niet alleen de gerechten afzonderlijk, maar ook als een geheel van op elkaar aansluitende smaken en kleuren. De uitgekiende hoeveelheden maken dat 6 gangen niet te veel worden. Voldaan maar niet overvol. Tot slot; de bediening is informeel en tegelijk vakkundig. Je ervaart op een fijne manier de gastvrijheid
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Joël Kieboom via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 9

    Brasserie Midi Groningen

    Het verassingsmenu met wijnarrangement was spectaculair lekker! Volledig vegetarisch, en het dan zo gevarieerd en bijzonder te maken lukt niet veel restaurants in Groningen. En toen we een wijn niet zo bij het gerecht vonden passen, kregen we spontaan een andere. Ga hier eten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door DD via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 10

    De Kruidfabriek by Lute Amstelveen

    Vriendelijke bediening en heerlijk eten, leuke ambiance
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Robert P. via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 10

    NIVEN* Rijswijk

    In een woord : geweldig. Alleen, los van de uitstekende kwaliteit, een flesje water voor € 6,50 blijf ik toch ‘aan de prijs’ vinden
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anton Filippo via HEERLIJK Uiteten
    20 juli 2019
  • 8.8

    I-Dock Amsterdam

    Van het begin tot het eind een verwennerij. Van twee heerlijke coctails, heerlijke entree, super entrecote en prachtig dessert. Gehele avond genoten. Absolute aanrader, zeker gelet op de kosten van het diner
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door JJJB via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 9.3

    Parkheuvel** Rotterdam

    Prachtige locatie; prachtig drie gangenlunch; prachtige amuses oftewel heerlijk weer een keer eten in een ambiance waar alles afgestemd is en heerlijk smaakt. En als afsluiting de bonbons is een feestje. De NSJ zondag was top maar de lunch had ook al de juiste toon gezet. Tot volgend jaar
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door frans Huitema via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 10

    Gasterij de Hout IJmuiden

    We hebben hier heerlijk gegeten, de service was uitstekend...zeker een aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Miranda Fransens via HEERLIJK Uiteten
    19 juli 2019
  • 9

    De Dyck Woubrugge

    Goed gebakken brood. Heerlijk eten. Prachtige wijnen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Haig via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 9.5

    Just Rotterdam

    Super leuke sfeer waarbij je laagdrempelig kan genieten van meerdere bijzondere smaaksensaties. Top avond gehad
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angela Buckens via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 6.8

    Huis ter Geul Valkenburg

    Het viel tegen dat er geen menukaart was er was eigenlijk maar een menu dat je kon bestellen daarbij wisten we ook niet wat de prijs ervan was. Het eten was een stoofschoteltje waar veel teveel zout in zat met frietjes en een heel klein beetje groente. Als toetje was er alleen keuze uit dame blanche en aardbeipairfet
    5
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door H Leenders via Nederlandse Restaurantkaart
    19 juli 2019
  • 7.5

    't Regthuys Wassenaar

    Prima gegeten, prettige bediening
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marianne via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
  • 6.3

    Grieks Restaurant Sirtaki Oss

    We moesten verplicht een drie gangen menu nemen,en dat was voor ons veel te veel. Daardoor waren we veel meer geld kwijt dan de bedoeling was. Ik dacht 20 euro van de bon en daarbij voor 20 euro eten. Ik weet niet wie het nu goed had hoor. Maar de eigenaar was niet blij met de bon
    6
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Petra Van Gent via Nederlandse Restaurantkaart
    19 juli 2019
  • 6.5

    Jacob Leiden

    We vonden het eten goed en de jongen die ons bediende aardig. We vonden het jammer dat onze vier gangen na een uurtje al waren opgediend. Er zat nauwelijks ruimte tussen de gangen en dat gaf ons een gehaast gevoel. Alsof er nog een reservering op ons tafeltje zat. Dat was nadrukkelijk niet waar wij naar op zoek waren
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martin Steenbergen via HEERLIJK Aanbieding
    19 juli 2019
Pagina 6 van 4096