Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    't Ganzengors Spijkenisse

    Blij verrast over de gastvrijheid de ambiance en het eten. We hebben een heerlijke avond gehad en dit is zeker voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter Hoogstrate via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 4.5

    Bij Sib Bites & Grill Emmen

    Ontvangst: Er was alleen een lijst met tijdstip en aantal personen, de naam van degene die geboekt had was niet voorhanden. Zéér klunnelig, er werd tevens gevraagd of we misschien bij het restaurant naast SIB hadden gereserveerd. We hadden één van de slechtste tafeltjes gekregen, dicht bij de fel verlichte keuken, waarbij de vettige kooklucht in onze kleren was blijven zitten en deze thuisgekomen gelijk in de was zijn gegaan. De bediening liep vele malen tegen onze stoelen aan bijzonder irritant! We hadden een vijf gangen verrassingsdiner geboekt voor twee personen. Er is vooraf niet gevraagd of we misschien ergens niet van houden of misschien ergens allergisch voor zijn. De
    5
    Eten
    4
    Service
    4
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Arjen Boelens via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 8.5

    Het Drummerke Boxmeer

    Genoten van heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Brabantse gezelligheid
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wolfraad via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 8.5

    Restaurant Zilver (by Fletcher) Nieuwegein

    Het eten prima van smaak en mooi opgediend Omgeving sfeervol en zakelijk. Bediening uitrest corre ct met aandacht voor de klant
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bouke Boevink via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9.3

    Olympia Boskoop Boskoop

    Na de verbouwing ziet het er nu gezellig uit het eten was prima veel variatie en het personeel is erg aardig een echte aanrader dit restaurant
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door M.G. Geers via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 7

    Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher) Deurne

    Leuk restaurant. Wij gaven het een tweede kans omdat het een keer eerder niet bevallen was. Het was leuk aangekleed voor Valentijn. Sfeer was prima, service was ok maar kon voor sommigen met meer enthousiasme. Eten was prima voor die prijs. Scheelt dat het een leuke actie was. Maar nog genoeg ruimte voor verbetering
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mariëlle via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9

    Difference Wijchen

    Heerlijk gegeten met de primera aktie! Goede verse producten, zeer goede klantvriendelijke bediening! Erg gastvrij! Komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ivanka Pouwels via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 8.8

    Vroenhout Roosendaal

    We hebben een ontzettend fijne avond gehad en heerlijk gegeten. Het was een 5 gangen verassings menu met amuse, en dat durf ik niet snel ivm lactosevrij moeten eten. Dat had ik bij de reservering al doorgegeven en was voorteffelijk rekening mee gehouden, heb net als mijn man zalig gegeten en niet dat ze het zuivel element dan gewoon weglaten, maar kreeg dan iets anders heerlijks op mijn bord. Fijne bediening en gastvrijheid. Wij komen terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Leon en Ellen van Geel via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 8.5

    Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei Houthem St. Gerlach

    Prima bediening en kwaliteit van eten. Heerlijk
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door peter van der Meijden via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9.8

    Den Burgh Hoofddorp

    Kwaliteit en service op hoog niveau
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Van der Graaf via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 10

    Den Burgh Hoofddorp

    We werden zeer vriendelijk ontvangen, adequaat en vriendelijk personeel. Alle gerechten en wijnen werden goed toegelicht. We kregen een vijf-gangen verrassingsmenu en hebben er echt van genoten: zeer smakelijk, zeer mals vlees/vis, alles zeer verfijnd van smaak
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marjolijn via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 8.8

    Bij Robbert Bodegraven

    Heerlijk gegeten, persoonlijke bediening, leuke sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Gert via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9.8

    Naang Nuan Monnickendam

    Heerlijk gegeten
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Richard via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9

    Petossi Haarlem

    Gastvrij ontvangen in niet te grote huiselijke sfeer. Personeel is vriendelijk en vlot. 5 prachtige gerechtjes, zowel om te zien als de smaak, en dat voor schappelijke prijs. Wij hebben erg genoten en komen graag nog eens terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Frans via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 8

    Het Posthuijs Groot-Ammers

    Alles was geweldig alleen heel lang wachten op eten hebben ze goed gemaakt met koffie
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anneke Verschoor via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
Pagina 6 van 3664
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer