Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Twenty2 Apeldoorn

    Wij aten bij Twenty2 een aantal weken geleden met vrienden. Het 4-gangen verrassingsmenu was werkelijk een verrassing! Alle gangen waren verrukkelijk, origineel en met veel fantasie en liefde voor het vak bereid. Er wordt gebruik gemaakt van streekproducten en ingrediënten die je niet elke dag op je bordje krijgt. Mooie wijnen bij elk gerecht en heerlijke hapjes vooraf. De bediening was heel attent en deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. En dat in een heel plezierige sfeer. Kortom: Apeldoorn wees trots op dit bijzondere restaurant en laat je door Twenty2 verrassen! Wij komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Heleen via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 10

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Helemaal niets op aan te merken. Is nu onze favoriete restaurant geworden
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Robert Elswijk via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 8.8

    Vroenhout Roosendaal

    Het is heel modern ingericht, wat ik niet had verwacht. De bediening was prima, de kok kwam nog even een praatje maken. het was helaas niet druk op donderdagavond. Hele mooi amuses gegeten. We hadden een verrassingsmenu en was prima verzorgd. Leker wijntje erbij, voor een goede prijs alles
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annelies Koopman via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 8.5

    Fouquet Den Haag

    Het eten was heerlijk en de borden zagen er mooi opgemaakt uit! Ondanks dat we wat langer moesten wachten en dit zelf niet door hadden of als vervelend hadden ervaren, kregen wij een wijntje van het huis en kwam de kok aan het einde van de avond persoonlijk vragen of alles naar wens is geweest en bood hij zijn excuses aan dat het wat langer duurde. Helemaal top, zeker een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Melanie via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 9.5

    Herberg de Engel Dodewaard

    We hebben heerlijk gegeten van heerlijke gerechtjes van het 5 gangen menu. De gerechtjes waren verrassend en mooi opgediend en het smaakte super. De sfeer was prettig en goede uitleg van wat je te eten kreeg
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door mieke hesselmans via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 7.3

    Brasserie Bakboord Almere

    De sfeer is op zich wel prettig, maar iedere keer stuit ik op de liflafjes, die als zeer speciaal aangeboden worden. Voorts zijn het door minihapjes veel afwas en weinig substantiele voeding. De kelners komen met een uitgebreide uitleg over 1 hapje met wat chocoladekorrels erover, dat het een zeer aparte amuse is. De hoofdmaaltijd was wel aardig, maar weinig, echter door alle eenlepelhapjes, hadden we toch een min of meer gevulde maag. Maar lekker of apart neen. Ik denk dat er wel veel afwas was
    6
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marijke Hauwert via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 9.3

    Eden Valkenswaard

    Heel vriendelijke bediening en heerlijke herfstgerechten. Wij hebben het Heerlijk menu met een extra gang uitgebreid en zo kunnen genieten van een avondvullend menu. En wat was de Rooibos Infused Vermouth bij het nagerecht lekker! Waar koop je die
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door John via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 7.5

    Bridges* Amsterdam

    Gisteren een 3-gangen lunch hier gegeten. De sfeer en de inrichting zijn fijn. De amuses waren niet bijzonder. Het voorgerecht + hoofdgerecht daarentegen weer wel. Erg smakelijk. Het toetje was niet bijzonder, wel lekker. De bediening was niet top. Niet altijd even scherp en soms nonchalant. Al met al een goede voldoende, maar weet niet of we hier nog een keer terugkomen
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Samila Ronde via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 8.8

    Bistro nr 11 Leidschendam

    Eten was heerlijk,de service was goed! Leuke dinerdeal voor een hele mooie prijs! Top --? de gave hamsnijder als je binnenkomt! Tip --? 1 persoon per tafel die vraagt of alles naar wens is in plaats van 2 of 3 ;-) Verder zeker een aanrader
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Liek via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 8.5

    La Niche Apeldoorn

    Intieme sfeer met voldoende ruimte tussen de tafels. Het eten was erg lekker en men hield goed rekening met extra wensen
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jenny van E via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 9.5

    Morille Koudekerke

    Wij zijn al meerdere keren gaan eten bij Morille en altijd weer een feestje! Mooi gedekt en zeer bijzondere gerechten, alle ingrediënten geplukt en bij elkaar gevonden en gekocht in de buurt van Koudekerke. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit en prachtig opgediend. Veel uitleg en ook belangrijk: heerlijke wijnen! Prettige bediening. Een echte aanrader! Morille is pas sinds februari 2019 open en wat timmeren ze aan de weg! Een groot succes
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Stekkers via HEERLIJK10Daagse
    10 november 2019
  • 8.5

    Hemingway Bergen op Zoom

    Heerlijk gegeten, prachtig opgemaakte borden, zeer vriendelijk en gastvrije bediening, 8 gangen gehad, was meer dan voldoende, 1minpuntje, je kon je menu aanpassen, vegetarisch gerecht voor een vleesgerecht, hier werd 15,00€ pp voor gerekend, werd wel van tevoren Gecommuniceerd, maar toch erg prijzig. Niet te min heerlijk avond gehad, hotelkamer was prima, niks bijzonders, en veel te warm, konden airco niet aankrijgen, waren niet de eerste, al eerder gelezen in reviews. Wel aangegeven
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door f stolk via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 10

    ACE Amsterdam

    We hebben heerlijk gegeten ,de bediening was fantastisch ,we komen ZEKER nog een keer terug
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Trudy Rond-Booijen via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 8.5

    Wolters Heesch

    xx
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mieke de Wit Heerlijk gegeten, prima bediening. via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
  • 9.3

    't Klooster Wijk bij Duurstede

    Heerlijk eten, mooie wijnen met interessante uitleg van gerechten en wijkeuze. Zeer goed op elkaar afgestemd. Aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door PvS via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019
Pagina 7 van 4267