Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9.5

    C. Amsterdam Amsterdam

    Heerlijk gegeten en goed bediend. We vonden het alleen jammer dat er bij de gerechten niet specifiek verteld werd wat de temperatuur en bijbehorende techniek was, omdat dat wel het concept van het restaurant is. Verder een top avond
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carmen via
    17 januari 2020
  • 7.8

    Le Cremant Schimmert

    Gezellig restaurant
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ine via HEERLIJK Aanbieding
    17 januari 2020
  • 8.8

    Wolters Heesch

    Zeer vriendelijke bediening, lekkere gerechten en hoeveelheid ruim ruim voldoende. Wijnkaart niet uitgebreid maar goede keuzes. Wij hadden het 5-gangen menu van “heerlijk” was echt heerlijk ????. Tempo wordt aangepast naar wens. Dus eigenlijk alleen maar hartelijk aan te bevelen om hier naartoe te gaan
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sylvia via HEERLIJK Aanbieding
    17 januari 2020
  • 9

    1e Klas Amsterdam

    Bij binnenkomst wordt je beleeft naar je plaats gebracht en even met rust gelaten. Na dat de bestelling is doorgegeven staat het niet direct op tafel en ook tussen de gerechten door is er een pauze ingelast. De hoeveelheden zijn zeker niet te klein en maar ook smakelijk. En wat mij ook opviel de gemoedelijke sfeer tussen het personeel onderling. Al met al een aanrader na een dagje stappen in Amsterdam. Je stapt zo de trein in om lekker bij te komen na een goed 3 gangen menu. De kaketoe houdt nog steeds een oogje in het zeil
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Andre Krull via
    17 januari 2020
  • 7

    Westerkaatje Rotterdam

    Het was een ware beleving het verrassingsmenu. Gereserveerd via de primera bon maar de reservatie was niet doorgekomen. Gelukkig was er plek genoeg en werden er tafels aan elkaar geschoven. Goede gastvrijheid dus! Voor ons een dubbele verrassing want ik had helemaal niet echt op de kaart gelet en bij Westerkaatje is het echt even anders dan wij gewent zijn. Maar de gevulde eitjes, het stokbrood, de droge worst de spinaziesoep waren echt heerlijk. Bij het hoofdgerecht waren de makreel, het konijn, de gegrilde groenten, gebakken aardappeltjes en het polentenbrood met tomatenjam ook een 10 waard. Het dessert overtrof zeker onze verwachtingen! Zoet maar super lekkere hangop met tiramisu en
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marieke Buijse via
    17 januari 2020
  • 8.3

    't Goede Leeuwarden

    Goed eten, prima sfeer zeer vriendelijk personeel
    7
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marianne via
    17 januari 2020
  • 8

    Restaurant De Seizoenen (by Fletcher) Putten

    Salade had iets minder zuur moeten zijn, beetje honing erbij doen misschien
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Aat via
    17 januari 2020
  • 8.8

    The Fat Smoker Nijkerk

    Het was heel stil maar de gastheer had daardoor alle tijd. We hadden 1 bon zodat 1 driegangenmenu gratis was
    7
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door petra via
    17 januari 2020
  • 8

    Dordts genoegen Dordrecht

    Gezellige avond in een leuk/gezellig restaurant
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door FAM MSLND via
    16 januari 2020
  • 8.5

    Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher) Sluis

    Heerlijk gegeten, met prima service. Alleen de coördinatie tussen het restaurant en het hotel blijkt niet optimaal te zijn. Ik werd bij uitchecken gevraagd de rekening van het restaurant te voldoen terwijl die de vorige avond in het restaurant al was betaald. Deze miscommunicatie tussen deze twee afdelingen is niet alleen vervelend maar ook beschamend!!! Ik hoop dat deze review iets aan de communicatie zal verbeteren
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ton Gomersbach via
    16 januari 2020
  • 9

    Publique Den Haag

    Mooie ambiance en sfeervol ingericht, maar belangrijker nog heerlijk eten en goed gegaard, mooie presentatie en prima smaak. Bijzonder een kaart, waar je kan kiezen uit een (extra amuse) Grappig en niet eerder gezien. Wat betreft het diner een mooi arrangement voor een goede prijs, maar met wat drankjes en toevoegingen loopt het ongemerkt toch nog op, zeker daar de drankjes niet echt goedkoop zijn (wijn van zo'n 8 euro per glas is behoorlijk aan de prijs en een gin tonic van 14 euro...). Parkeren in de buurt is wat lastig en betaald parkeren, dus voor een avondje uit, ben je hier ook nog zo'n 10 euro aan kwijt. Uiteindelijk zeker een mooie avond gehad, maar kijk uit voor de extra's die
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Edwin Poot via HEERLIJK Aanbieding
    15 januari 2020
  • 9

    Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht Ouddorp

    heel goed
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door C.C.J. Olsthoorn via
    15 januari 2020
  • 9.5

    New Century Oriental Eindhoven

    Zeer smakelijk gegeten, het speenvarken was iets te hard gebraden
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Robert Jansen via
    15 januari 2020
  • 7.5

    Zotte Rotterdam

    Ik maakte gebruik van Primera aanbieding; zou een 3-gangen diner zijn met Franse invloeden. Ober wekte in ieder geval de indruk dat we maar gewoontjes waren met deze keuze... denk maar even na of het voorgerecht vis of vlees mag zijn, idem voor hoofdgerecht. We kozen voor vis en vlees. Het werd Sashimi en Bal gehakt van Black Angus. Eerlijk gezegd had ik me hier meer van voorgesteld; niet echt Franse invloeden..... ronduit teleurstellend. Wijnadvies was ook niet optimaal. Ober is wel commercieel.... vliegt als een aasgier rond het tafeltje... oh... geen oesters of ham vooraf... ook geen kaasplankje (wellicht was dat de Franse invloed …) . Iets minder "aandacht" mag echt wel.
    6
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jaap Seugling via
    15 januari 2020
  • 9

    De Haard Bosschenhoofd

    Prima gegeten, fijne gerechten. Prettige en vlotte bediening ondanks de drukte. Heel tevreden huiswaarts
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans via
    15 januari 2020
Pagina 7 van 4375