Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    't Regthuys Wassenaar

    Hier had ik eerder gegeten, maar deze keer was met mijn moeder. Zij is meer eisen dan ik. Toch vond zij de 5 gangen gerechten lekker. We hebben genoten van het diner
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door AT via HEERLIJK Aanbieding
    15 april 2019
  • 8.3

    Les 3 Seaux Maastricht

    Prima 3-gangendiners, vlotte bediening ondanks weinig personeel
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door N. Prick via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 1

    Floris V Voorschoten

    IK had via de site primerarestaurantactie.nl een boeking gemaakt van de aanbieding van Primera. Nadat deze was gereserveerd kreeg ik avonds een telefoontje dat deze is geannuleerd omdat het restaurant vol is. Heel jammer maar nu ben ik ook de aanbieding van de restaurantvoucher kwijt. Zeer slecht geregeld. Kreeg nog wel 2 uur voor het tijdstip dat ik gereserveerd had een telefoontje dat ze een annulering hadden en dat ik alsnog terecht kon maar ik had natuurlijk al een ander restaurant besproken met mijn gasten Teleurstellende ervaring van een restaurant welke ik zo hoog had staan
    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door peter Dane via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 9.3

    Tobys Steakhouse Exloo

    Heerlijk met 5 personen gegeten . Als hoofdgerecht hadden alle personen een ander vleesgerecht die allen zeer smakelijk waren
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kersen via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 9

    De Boekanier Zaandam

    Werden gastvrij verwelkomd. Graag werd er iets verteld over de gerechten. Alle gerechten waren zeer smaakvol. Hebben hier erg gezellig gegeten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ina via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8

    Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde

    We konden kiezen uit 2 3-gangen menu's. Beide menu's werden gekozen door ons gezelschap en het was voortreffelijk. De gerechten werden bijzonder mooi opgediend. Er was een gezellige sfeer en we werden gastvrij ontvangen
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ge van der Werff via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8.8

    d'Ouwe Tramhalte Duizel

    Heerlijk eten, prachtige bordjes, als schilderijtjes. Elke “gang” was erg lekker. Het personeel is vriendelijk, gedienstig, en tevens gezellig! In één woord, Top
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Thuur Lotstra via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8.5

    De Blusser Beusichem

    Het eten was heel goed personeel vriendelijk sfeer prima
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anton van Weelden via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 6.8

    Afsana Rotterdam

    Aardige bediening. Eten was prima niks spectaculair. Foto 's op de site zijn vele malen mooier dan ik 't egt. Viel wat tegen. Alles bij elkaar goed om 't uitgeprobeerd te hebben
    7
    Eten
    8
    Service
    5
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Darryl via HEERLIJK Aanbieding
    15 april 2019
  • 10

    FG Food Labs* Rotterdam

    FG is elke euro waard. Goeie bediening, lieve mensen en top eten. De chef is een vriendelijke man die een top team heeft rondlopen. Een restaurant waar je met zakelijke relaties kunt aanschuiven maar ook top is voor een etentje met de familie
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door ray via HEERLIJK Aanbieding
    15 april 2019
  • 6.8

    Minos Pallas Eindhoven

    Gewone nette eetgelegenheid, géén poespas. Correcte bediening. Wel opvallend dat rond 20.15 uur het restaurant nagenoeg leeg was, waarschijnlijk te wijten aan het koude weer. Salade bar (gratis) goed verzorgd, een klantenbinder. Deze USP (= unique selling point) nergens te vinden bij Griekse restaurants omgeving Eindhoven. Houden zo
    7
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Andreas via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8.5

    Savarin Rijswijk

    Prima eten, 5 gangen menu mag wel wat vaker worden aangepast, dan zouden we nog vaker komen
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ilonka de Vos via HEERLIJK Aanbieding
    15 april 2019
  • 10

    De veldpoort Wijk bij Duurstede

    Fantastische locatie gastvriendelijk en heerlijk eten voor goede prijs
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dicky via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8.5

    Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos Nunspeet

    wij hebben heerlijk gegeten. Een mooi kadootje van Primera
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Betsy Steffens-Witting via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 8

    Vlaar ‘s-Graveland

    We waren tevreden cliënten. Voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ans Koppenhol via HEERLIJK Aanbieding
    15 april 2019
Pagina 7 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer