Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het heerlijk weekend van de 3 sterren restaurant was een schot in de roos Het dineren in een vakantie huis is een heel bijzondere ervaring. Bij elke gang kwam de bedienings brigade binnen om af te ruimen, nieuwe gerecht op te dienen en de wijn in te schenken. De kwaliteit van de maaltijden was super. wij hebben genoten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door jan scheurwater via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9

    Droompark De Zanding Otterlo

    De beoordeling betreft het 5 sterren Michelin arrangement....3 Rotterdamse sterrenkoks. Fantastisch diner op fantastische locatie
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ronald Bouwens via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 8.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Weer heerlijk gegeten! We hebben ons prima Vermaakt
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door W.J. Rijneveld via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Super lekker het eeten, heel erg frisse smaken Vriendelijke personel en moie huisjes
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Robert Tegethoff via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 8.3

    Droompark De Zanding Otterlo

    Bijzondere ervaring om dit mee te mogen maken. Genoten van de gerechten , leuk voor de kids de pizzabakker
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nikki Meerman via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9.8

    Droompark De Zanding Otterlo

    Fantastische avond, alles tot in de puntjes verzorgd. Ontbijt ook top
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Anouk Van Rooijen via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9

    Droompark De Zanding Otterlo

    In deze Corona tijd vonden wij het een prachtig initiatief om op een zeer bijzondere wijze in een vakantie bungalow op sterren-niveau te eten. Droomparken en de Chefs hebben er echt een bijzondere avond van gemaakt
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Patrick van Meeuwen via HEERLIJK Aanbieding
    17 mei 2020
  • 9

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het eten was voortreffelijk. Omdat het in huiskamersfeer was hebben we meer aandacht ontvangen. Het was echt top
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Yves Smit via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Wat er een toparrangement was dit! Accommodatie luxe, schoon en ruim. Sterrendiner op topniveau en bijpassende wijnen. Kinderen genoten van pizza en ijs. Een bijzonder leuke ervaring
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tara Boxman via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Het 5 sterrenarrangement is uniek zowel qua locatie als het diner bereid door 3 chefkoks met bij elkaar 5 Michelinsterren. Het was een kado voor mijn vrouw's verjaardag en zelfs dat ging bij de chef koks niet onopgemerkt voorbij. In 1 woord: Fantastisch
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Wim Zuidgeest via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Wij hebben gebruik gemaakt van een Culinair 5-gangendiner van de 3 sterrenchefs Erik van Loo - Jos Grootscholten en Fred Mustert in ons bungalow. Wij waren echt onder de indruk hoe elke gang met zorg en afstand(vanwege Corona) werd geserveerd en de uitleg van het gerecht. Ook de bijpassende wijnen die voorbij kwamen was echt super. Elke gang had een ware smaak explosie in je mond. De uitdaging die deze sterrenkoks zijn aangegaan is een enorm succes geweest. Ik hoop dat zij ook samen verder gaan om de smaakpapillen weer opgang te brengen bij de geliefde gasten die van lekker eten houden en die echt een waar smakelijke creatie op hun bord geserveerd willen hebben. Wij hebben geen spijt van
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Lucia Slaman via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 9.5

    Droompark De Zanding Otterlo

    Super gegeten met lekkere bijpassende wijnen. Volledig verzorgd sterren diner knus in je eigen huisje, een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kim via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 10

    Droompark De Zanding Otterlo

    Uniek concept met voortreffelijk eten en de lokatie is top. Je waant je in.luxe en wordt verwend
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Danielle Versteegh via HEERLIJK Aanbieding
    16 mei 2020
  • 1

    't Goede Leeuwarden

    Vanwege corona konden we niet gaan eten, primera en / heerlijk strooien nog wat extra zout in de wond door de standaard berichten hierover gewoon te versturen. Kennelijk lukt het niet om dit te cancelen of uit te zetten
    1
    Eten
    1
    Service
    1
    Sfeer
    1
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Tonvdm via
    23 maart 2020
  • 10

    VINEUM Rotterdam

    topavond
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ang via HEERLIJK Aanbieding
    18 maart 2020
Pagina 7 van 4433