Fris

Laat u verrassen door Sommelier Jane Lasschuit met spannende Duitse wijnen!

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Haarlem staat bekend om haar vele gastronomische adresjes. Aan de rand van het centrum zit ook zo’n adres waar je geweest moet zijn; restaurant Fris. Fris heeft als uitgangspunt ‘culinaire klasse zonder poespas’, oftewel lekker ontspannen en genieten op niveau.


Sinds 1 september 2016 mag Rick May zich naast chef-kok ook eigenaar noemen van dit prachtige restaurant. Hier heeft hij al 3 jaar lang de culinaire visie bepaald. Al vanaf zijn tijd bij restaurant De Leuf (Voerendaal), onder de vleugels van Meesterkok Paul van de Bunt, heeft Rick May zich de fijne kneepjes van een tweesterrenkeuken eigen gemaakt.


Kwaliteit staat bij Fris hoog in het vaandel, en dat is ook door de gidsen niet onopgemerkt gebleven; Fris werd beloond met 14 Gault&Millau punten en heeft een notering in de Lekker gids. Je geniet van heerlijke, verse en biologische producten, het liefst uit eigen achtertuin! De keuken kan omschreven worden als een mix tussen onze eigen Hollandse en de klassieke Franse.

Reserveer nu!
Stap 1/3
Twijnderslaan 7
2012BG Haarlem
Nederland
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer