Kaatje bij de Sluis*

Verrukkelijke ervaring op sterniveau

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Dineren op sterniveau, wie wil dat niet? Bij Kaatje bij de Sluis gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand. Of je nu romantisch met z'n tweeën of met een gezellige groep van tien personen komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.


Kaatje bij de Sluis is al 45 jaar een culinaire ervaring, waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.


Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren. Chef-kok Peter Postma werkt graag met biologische producten, veelal uit de directe omgeving van Blokzijl. Postma wordt met name geïnspireerd door de Franse keuken, met hier en daar invloeden uit andere verrukkelijke keukens. De wijnkaart gaat echter veel verder dan ons continent, je geniet namelijk van prachtige wijnen van over de hele wereld.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Brouwerstraat 20
8356DV Blokzijl
Nederland
10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.5
Service
7.8
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
  • 8.75

    Cornelis van de Velde

    9 gangen met aangepaste wijnen was van uitzonderlijke kwaliteit met een gastvrije sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 oktober 2019
  • 9

    Hilda Kramer

    Heerlijk gegeten.. Zeer gastvrij ontvangen
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 oktober 2019
  • 7.5

    vtL

    Dit zou een onvergetelijke avond voor ons moeten zijn volgens de uitnodiging en dan mag de verwachting bij dit 1 michelinster restaurant ook hoog gespannen zijn. Het 5- gangen menu was op zich voortreffelijk: kreeft; snoekbaars; ganzenlever (prima); weeribbenree (uitstekend); kaas. Wat ons slecht beviel waren de kleine tafeltjes met weinig tussenruimte; de niet zo vriendelijke bediening en het te lang wachten met afhalen van lege borden en dat bij 5 dames in de bediening bij circa 30 disgenoten. We weten niet wat voor kruiden er allemaal gebruikt zijn (we hadden verzocht om niet Ras el Hanout te gebruiken) maar het eindresultaat was dat ik ’s avonds op een vervelende manier weer afscheid moest nemen van alles wat ik gegeten had; iets wat mij normaliter nooit overkomt. Daarom geen onvergetelijke avond.
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    1 oktober 2019
  • 9

    Robert de Vries

    Ontvangst was hartelijk en professioneel. Vlot naar de tafel begeleidt. Wat opviel was het forse aantal tafeltjes in een niet zo ruim restaurant. Efficiency is denk ik het juiste woord. Dat was ook van toepassing op de bediening en het uitserveren. Met militaire precisie werden alles tafels bedient. De obers waren zeer vriendelijk, er werd goed uitleg gegeven over de gerechten en het smaakte voortreffelijk en daar kom je uiteindelijk voor! De sfeer en met name het zeer efficiënte proces kwam ook wat mechanisch over. Voor mij een reden om hier niet snel weer naar toe te gaan. Mag van mij wel wat losser en gemoedelijker.
    10
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    1 oktober 2019
  • 5.25

    Bauke Thijsseling

    Wij hadden een vijfgangen diner besproken en ons hierop verheugd. Toen we binnenkwamen werd ons meegedeeld dat dit veranderd was in een negengangen amuse diner PUNT. Niets in te brengen. Teleurgesteld. Ook geen koffie met friandises. Naast ons zat een groep heren (7) die regelmatig op luide toon reageerden op een groep dames (6) die ook zeer aanwezig waren en elkaar in het hotel hadden ontmoet. Hier werd niets van gezegd. Wij zaten aan een ronde tafel en zijn dicht naast elkaar gaan zitten om toch nog even te kunnen babbelen. Er werd ook nog iemand verrast Door een optreden van een muzikant heel leuk natuurlijk maar Door de groepen werd hier overdreven op gereageerd zodat er ook nog meezinger waren. Ster onwaardig deze avond. Niet wat wij van dit restaurant gewend zijn. Ik denkt dat we niet weer terug komen.
    6
    Eten
    6
    Service
    2
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    30 september 2019
  • 7.5

    Anna

    Het eten was héérlijk. De uitleg van de gerechtjes ging erg snel en slecht te verstaan.Er waren erg veel couverts voor deze ruimte. Het water was inderdaad prijzig. De overnachting en het ontbijt waren super goed!!
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 september 2019
  • 9.25

    Leon

    Het 9 gangen amuse arrangement was van topklasse en kende geen enkele zwakke plek, je zou verlangen naar een grotere hoeveelheid, maar dan worden 9 gangen weer een hindernis. De dames en heer zijn prima gastheer/vrouw, soms wordt de toelichting van het gepresenteerde wat te snel besproken. De borden en schotels zijn mooi opgemaakt en ook mooi van zichzelf, alleen hebben ze soms een ribbelig reliëf en dat geeft een vervelende gehoorervaring als sommige gasten hun bord tot de laatste kruimel/druppel blijven afschrapen. Jammer dat het echtpaar aan de aangrenzende tafel een ternauwernood ingehouden ruzie hadden, dat deed de sfeer wat negatief beïnvloeden, natuurlijk niet aan Kaatje te wijten. Wij komen beslist terug.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 september 2019
  • 9.75

    Mariette De Wit

    Elke amuse uit het 9 gangen amuse diner was zeer verfijnd en goed van smaak met een mooie opmaak.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 september 2019
  • 9

    Aimée

    De ontvangst is warm en zeer vriendelijk. De sfeer in het restaurant is fijn, of er maar 1 tafel (zoals wij al tweemaal in januari hebben meegemaakt tijdens de lunch) of meerdere tafels bezet zijn. Ondanks dat wij er nu waren met deze mooie Heerlijk aanbieding, hebben we gelukkig geen verschil gemerkt in service en kwaliteit van het eten. Voor herhaling vatbaar! Dank voor deze fijne ervaring.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 september 2019
  • 9.75

    Patrick Schouten

    zoals gewoonlijk, weer ontzettend lekker en gast vrij!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 augustus 2019
  • 9

    frans Huitema

    Een overheerlijk 9 gangen amusenmenu met een grote variatie aan vis en vlees gerechten. Leuk en lekker. Het was een "heerlijk avondje". Complimenten en vooral ook de keuze aan 0,0% wijnen. Ik vrees dat als we in de buurt zijn vertraging oplopen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 augustus 2019
  • 9

    Harry Hap

    Het 9-gangenjubileum amusediner was afwisselend goed tot zeer goed. Over de witte wijnen was ik minder enthousiast; op 1 Chardonnay na waren ze mij te zuur. Een dessertwijn met bubbels is aan mij ook niet besteed. De wijn bij de heerlijke kaasplank was echter wel voortreffelijk! Het personeel was erg vriendelijk en deed hun best om het mij naar de zin te maken. Dat is gelukt. Ik had een gezellige avond, overnachtte in een goed hotel en kreeg het beste ontbijt ooit!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 juli 2019
  • 9.5

    Lindy

    Mijn man en ik zijn vorig jaar op exact dezelfde datum getrouwd en hebben dit ontzettend fijn kunnen vieren bij Kaatje bij de sluis. De tafeldames en gastheer waren aller aardigst en leggen je heerlijk in de watten. We hebben 3,5 uur getafeld, welke echt voorbij vloog. De 9 gangen waren uitzonderlijk lekker en we kregen zelfs nog een extra presentje van het huis vanwege onze trouwdag. Het restaurant is vrij neutraal qua interieur maar hierdoor wordt al je aandacht naar het eten getrokken. Ontzettend genoten!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 juli 2019
  • 7.5

    Robin

    We hebben een heerlijke avond gehad in het restaurant, alles was prima in orde. Wat steekjes laten vallen wat naar mijn mening niet mag als je op dit niveau kookt, een bijgerecht vergeten en vervolgens geleverd na dat het gerecht al op was waar dit bij hoorde. Wij hebben ook geslapen in hun hotel dit was allemaal prima in orde. Ook bij ons inderdaad wel een paar gekke toeslagen op de rekening.
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 juli 2019
  • 7.75

    jelle vierstra

    ogenschijnlijk redelijk qua pprijs.maar een vermouth vooraf ws al € 6.00 uur Tezamen met de wijnen (geen koffie en degistief) toch nog €220.00
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 juli 2019
  • 10

    Frits Smits

    Gebruik gemaakt van de ticket deal van AH. We hebben volop genoten van het 9 gangen amuse diner. Het was één groot culinair avontuur. Wat een verfijnde , verrassende smaken en texturen. We werden zeer gastvrij ontvangen. De sfeer is zeer ongedwongen en het personeel zorgt ervoor dat je het aan niets ontbreekt. Complete verwennerij.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    27 juni 2019
  • 8

    Fred

    We hebben heerlijk gegeten en werden verrast met aparte wijnen in het wijnarrangement. Ideaal was dat je kon kiezen voor een wijnarrangement met halve glaasjes. Wat eigenlijk een must is als je na het aperitief nog 7 wijnen krijgt geschonken. Het eten had veel variatie in vlees en vis. Bescheiden porties, maar in de optelsom ruim voldoende. We gingen dan ook voldaan naar huis. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Wij kregen ruime aandacht, maar dat kwam wellicht ook voor een deel dat het restaurant maar half vol was. In eerdere recensies over Kaatje kwamen we wat negatieve reacties tegen over bediening en rekening. Met name het waterarrangement ad 7,50 per persoon werd genoemd. Wij hebben duidelijk van tevoren aangegeven, dat we geen water wilden en hebben onze waterglazen ingeleverd. Dat gaf geen enkel probleem. Ik heb vaker in met name restaurants van de Alliance Gastronomique groep meegemaakt, dat men het nodig vond voor "gezuiverd" kraanwater zoveel geld te vragen. Ik voel me dan toch een beetje genept en krijg dan het gevoel dat men de gegeven korting op die manier weer terug probeert te halen. Ik heb geen enkel probleem voor een fles bronwater aan tafel 7,50 of zelfs 10 euro te betalen. Mits de fles aan tafel geopend wordt. Maar als je zoals vrienden van ons met 4 personen aan tafel 30 euro moet afrekenen voor een paar glazen water, kan ik me voorstellen dat je je enigszins bestolen voelt. Restaurants hou hiermee op, jullie doen hiermee afbreuk aan een gezellige avond en sturen de mensen met een katterig gevoel naar huis. Voor het overige komen wij graag nog een keer terug bij Kaatje aan de Sluis in het prachtige Blokzijl.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 juni 2019
  • 7.5

    BdJ

    Niet veel sfeer in het restaurant. Eten verfijnd en heerlijk. Er wordt gevraagd of er plat of bruiswater gewenst is. Wat niet verteld wordt is dat er een ‘waterarrangement’ berekend wordt. We hadden op de rekening een bedrag van bij a € 40 aan water. We waren met 7 personen, waarvan er slechts 4 water hebben gedronken. In totaal hebben zij misschien een fles leeggedronken.
    9
    Eten
    8
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 juni 2019
  • 9.75

    Peter

    Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We hadden het 9 gangen menu en er zaten weer een aantal gerechten bij die ons nog lang in het geheugen zullen blijven. Omdat het een aanbieding was, was de prijs kwaliteit verhouden van het eten erg goed. Ook de drank en wijn hadden een goede prijs. Daarentegen vond ik het water dat ook werd geserveerd erg aan de prijs. Dit was n.l. 37.50 euro, 7,50 per persoon. Ook de koffie van 15 euro was wel wat hoog. Ondanks dat komen we zeker weer terug.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    6 juni 2019
  • 7.25

    Herman Weekamp

    Wij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van een negen gangen amusediner met overnachting en ontbijt voor €99 pp. De bediening was goed, vriendelijk en voorkomend personeel. Alle gasten kregen hetzelfde menu. De amuses waren niet allemaal top. De amuse met lamsnek was een tegenvaller, niet slechts langzaam gegaard, doch droog en enigszins aangebrand. Toch hebben we van enige hoogtepunten kunnen genieten, zoals het hapje met venkel. Tot onze verbazing was de fooi voor de bediening en het gekoelde kraanwater inbegrepen. De kamer was niet het toppunt van luxe, maar wel schoon. Het ontbijt was een combinatie van vrij vette en te zoete amuses. We hadden liever een ontbijtbuffet gehad. Dit was onze eerste ervaring met Kaatje aan de Sluis.
    6
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    4 mei 2019
  • 8

    Lineke Stobbe

    De combinatie met een overnachting en een heerlijk ontbijt maakte het een topuitje
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    3 mei 2019
  • 8.75

    Ton Plattel

    Prima amuse diner. Toelichting op de gerechten kan wat duidelijker
    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    11 april 2019
  • 9

    Dineke

    Het 9 gangen amusediner was een feest. De gerechten werden verrassend en met zorg geserveerd en smaakten fantastisch. De bediening was attent, correct en zorgzaam.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 maart 2019
  • 5.75

    Jan Borger

    Prijs hoeveelheid in geen enkele verhouding met het gebodene.
    3
    Eten
    7
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    14 maart 2019
  • 10

    Ernst Van de Riet

    Top tent
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 maart 2019