De Proeverij

Ultieme combinatie van ambacht & creativiteit

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Wil je een heerlijke avond genieten in een ongedwongen sfeer? Dat kan bij De Proeverij in Sprang-Capelle. De Proeverij bestaat al ruim drie generaties en staat voor kwaliteit, gastvrijheid en Brabantse gezelligheid.


Door een combinatie van ambacht en creativiteit maakt de chef-kok van herkenbare producten, culinaire gerechten. De chef-kok werkt met zoveel mogelijk verse en seizoensgebonden producten. De gerechten zijn verrassend en erg gevarieerd.


Naast dat je kunt genieten van de heerlijke gerechten, maakt de gastvrije bediening je avond compleet. Ze nemen de tijd voor je en laten je volkomen op je gemak voelen!


Een avondje van begin tot eind genieten doe je bij De Proeverij!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkstraat 121
5161EC Sprang-Capelle
Nederland
10 1 Goed
7
Eten
7
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7.25

  Lekker maar niet heel bijzonder

  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  4 november 2012